EnglishRomanian

Ulei esential de Lamaie verde, Mayam 10ml

1 Review-uri Scrie un review
30 zile
MAY795525
1611 Lei
(TVA inclus)
in stoc
  • Beneficii
  • Livrare
  • Metode de plata
  • Magazin in Bucuresti
  • Categorii similare
    • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat garantie si conformitate
    • — Plata in rate
    • — Program de fidelizare
    • — Deschidere colet la livrare
    • — Notificari prin SMS
    • — Firma autorizata ANPC
  • Livrare (gratuit peste 199 lei):
    Locatia ta
    • — Ramburs la curier
    • — Plata in magazin
    • — Online cu card bancar
    • — Plata cu cardul la easybox
  •  0766613696

    Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Descriere

Ulei esential de Lămâie verde, Mayam 10ml

Are un miros foarte plăcut și numeroase întrebuințări. În cosmetică este benefic pentru îngrijirea tenului gras, în tratamente de întreținere a siluetei sau pentru îngrijirea unghiilor. În aromaterapie este apreciat pentru efectul revigorant și tonic iar în parfumerie pentru mirosul ce îmbină note citrate, dulci și amărui.

Este un ulei esențial cu multiple proprietăți benefice pentru piele și organism în general. Parfumul său se deosebește de cel al lămâii galbene, împletind prospețimea notelor citrate acidulate, cu note dulci-amare. Este folosit în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu tendințe de îngrășare și acneice, fiind și un bun agent antiseptic; este drenant și stimulează sistemul limfatic. În aromaterapie este folosit pentru efectul tonic și stimulant al sistemului nervos, ca antiinflamator și antispasmodic.

Sinonime: ulei esențial de Lime, Limetă, Limette

Proprietăți organoleptice: lichid galben-verzui, vâscozitate redusă, poate fi ușor tulbure

Descriere olfactivă: miros proaspăt, acidulat, citric, dulce-amărui

Ingrediente (INCI): citrus aurantifolia oil

Proprietățile uleiului de lămâie verde

  • antiseptic general și bactericid, dezobturant al porilor, ajută la curățarea și purificarea pielii
  • anti-îmbătrânire, antioxidant, tonifiant, contribuie la întreținerea țesutului cutanat
  • drenant limfatic, stimulator al microcirculației, excelent pentru îmbunătățirea circulației
  • antiinflamator, util pentru artrită și reumatism
  • tonic și stimulant al sistemului nervos
  • revigorant pentru cei depresivi sau epuizați
  • parfumant plăcut, optimizant

Recomandări, aplicații

  • curățarea și îngrijirea pielii în general, a tenurilor grase sau cu tendințe acneice în particular
  • îmbunătățirea condiției pielii și ameliorarea problemelor cutanate: comedoane, seboree, congestii, herpes, negi, furuncule
  • celulită, tratamente cosmetice pentru întreținerea siluetei, circulație limfatică și sanguină deficitară
  • întreținerea musculaturii și articulațiilor
  • îngrijirea scalpului, igienă orală
  • combaterea oboselii, a epuizării fizice și mentale, animarea spiritului, diminuarea stărilor de apatie și letargie
  • parfumarea cosmeticelor, prepararea produselor de toaletă cu aromă proaspătă, ca notă de vârf pentru formularea parfumurilor

Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, compoziții pentru aromaterapie și produse de parfumerie
  • ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice, dozaj uzual recomandat 0,5-2%
  • ca ingredient în cleansere, geluri de duș și baie, șampoane
  • ca ingredient în tonere, măști, creme, geluri, loțiuni și balsamuri
  • aplicat local, punctual pe herpes și negi, cu ajutorul unui bețișor cu vată
  • inclus într-un ulei vegetal, folosit ca ulei de cuticule și îngrijirea unghiilor
  • încorporat într-un ulei vegetal pentru masaje, simplu sau în combinație cu alte esențe
  • sub formă de masaj pe coloana vertebrală sau pe plexul solar, diluat în ulei vegetal, pentru revigorarea sistemului nervos și efecte pozitive asupra spiritului
  • ca ingredient în odorizante de cameră sau în sprayuri pentru parfumarea și împrospătarea încăperilor
  • prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru parfumarea ambientului și aromaterapie
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • este un ulei ce conține în mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat în cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, în afara celor care se clătesc de pe piele
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

Cantitate: 10ml

 

Ambalare: Sticluta cu picurator

Pretul contine TVA si se refera la 10ml.

Specificatii

Producator
  • Mayam
Cantitate
  • 10 ml

Review-uri

Recenzii clienti

5 din 5
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Ai achizitionat acest produs?
Spune si celorlalti parerea ta pentru a-i ajuta sa faca cea mai buna alegere.
Scrie un review
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Pantazi Simona
Pantazi Simona
Achizitie verificata
07/24/2020
Comentariu
Miroase puternic a lamaie verde .
Scrie un review
Reducerile momentului