Bol tibetan cantator India 10cm

Bol tibetan cantator India 10cm

139.00 Lei

Recenzii clienti

4.6 din 5
19
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
2
Ai achizitionat acest produs?
Spune si celorlalti parerea ta pentru a-i ajuta sa faca cea mai buna alegere.
Scrie un review

Imagini de la clienti

Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Elisabeta Alexa
Elisabeta Alexa
Achizitie verificata
10/09/2022
Comentariu
Recomand cu mare drag!
Achizitie verificata
06/05/2022
Comentariu
Sunt mulțumit de produs. Se aude foarte bine. Mulțumesc!
Patricia
Patricia
Achizitie verificata
23/03/2022
Comentariu
Foarte mulțumită de produse , de promptitudine si ajutorul acordat ! Serviciile sunt impecabile ceea ce este de apreciat!
Iacob Delia
Iacob Delia
Achizitie verificata
03/03/2022
Comentariu
facut cadou unei persoane care isi dorea de mult un astfel de bol si a fost ft impresionata, de sunet, de calitatea materialului, de cum arata, de efectul sunetului. produs original si de calitate! a ajuns a doua zi!! recomand!
Dana
Dana
Achizitie verificata
12/07/2021
Comentariu
Foarte frumos lucrat, sunetul este magnific, iar vibrația sa pătrunde în tot corpul. E primul meu bol, l-am luat initial pentru design, dar am reușit sa stăpânesc ușor tehnica vizualizand câteva clipuri și acum nu ma mai satur de el!
Diana Diaconaşu
Diana Diaconaşu
Achizitie verificata
26/04/2021
Comentariu
Exact ca in imagini, transportul a durat cam mult, dar a meritat așteptarea.
Savuica Gabriela
Savuica Gabriela
Achizitie verificata
14/03/2021
Comentariu
Sunt foarte incantata de bol. Este o bijuterie, iar sunetele lui sunt divine. A venit destul de repede si impachetat bine. Cu toate ca la inceput diametrul de 10cm mi s-a parut mic, in realitate este suficient de mare. Recomand!
Alexandra
Alexandra
Achizitie verificata
25/01/2021
Comentariu
Dezamăgitor !
Eu am comandat bolul de 10 cm la 139 lei și mi l-ați trimis pe cel de 9 cm la 98 lei , vreau sa știu și eu de ce ?!
Cristian Leonte
Cristian Leonte
Achizitie verificata
20/12/2020
Comentariu
Nu ma pricep la boluri tibetane, dar urechea mea neantrenata zice ca se aude bine. In schimb, 5 stele pentru comunicare si livrare. Recomand stonemania.
FLORINA FERARU
FLORINA FERARU
Achizitie verificata
18/12/2020
Comentariu
Neseriosi! Bolul este ok, insa bățul nu este nou, prezinta urme clare de întrebuințare anterioara! Nu voi mai cumpara de la voi! Nu va recomand!
1 2 3
Scrie un review