Metode pentru a elimina energia veche din minte și corp

Metode pentru a elimina energia veche din minte și corp

   Mai jos, am prezentat practicile pentru mintea și corpul dvs. care vă ajuta să eliminați vechiul și nedoritul din viața dvs. Aceste practici scurte, simple și puternice vă pot pregăti pentru un început cu succes, deci tratați acești pași ca fiind începutul călătoriei dvs. către o varianta a dumneavoastra noua și îmbunătățita.

   În primul rând, accentul nostru este pus pe minte. Mintea dvs. stochează o mare parte din negativitatea pe care ați experimentat-o ​​în ultima perioada, deci este important să ștergeți totul pentru a putea trece la lucruri mai mari și mai bune. Această practică a cristalului este concepută pentru a vă ajuta să lăsați în urmă modele de gândire vechi, credințe limitative și gânduri aglomerate.

    Îndepărtând energia veche din minte

Pentru această practică, veți avea nevoie de:

  •     1 piatra gua sha din obsidian negru tip taietor
  •     1 cristal de kianit negru
  •     1 cristal selenit

Pasul 1: În timp ce țineți cristalul negru de kianit în mâna dominantă, vizualizați tiparele de convingeri toxice care decurg din mintea voastră. Folosiți kianitul negru pentru a tăia acest atașament și a elibera modelele toxice mișcând cristalul într-o mișcare de „tăiere” în jos.
Pasul 2: Cu vârful orientat în jos, țineți partea mai largă a cristalului de obsidian negru. Într-o mișcare de feliere, mișcă cristalul de sus în jos în fața ta pentru a trece prin credințe limitative.
Pasul 3: În timp ce țineți cristalul selenit, „pieptănați-vă” capul mișcând cristalul într-o mișcare descendentă în jurul capului pentru a îndepărta dezordinea sau orice energie toxică rămasă din minte.

După ce ați parcurs acești trei pași folosind aceste trei cristale, mintea voastră se va simți mai limpede de orice energie întunecată, negativă sau nedorită. Acest lucru nu numai că vă împiedică să vă întoarceți în vechile tipare de gândire și sisteme de credință, ci și să goliți spațiul pentru modele și intenții noi și pozitive. Continuați această practică până la sfârșitul anului pentru a continua să curățați orice energie veche.

Metode pent-minteru a elimina energia veche din minte și corp

   Eliminarea Energiei Vechi din Corp

Acum că ați terminat de curățat mintea, este timpul să vă concentrați asupra corpului. Corpul nostru fizic, precum și corpul nostru energetic, pot absorbi multă energie pe parcursul anului, dintre care unele nu ne mai pot servi. Pentru a elibera orice energie blocată, stagnantă sau grea din corpul nostru înainte de noul an, vă vom îndruma printr-o scurtă scanare corporală.

Pentru această scanare corporală, veți avea nevoie de:

  •     1 Cristal selenit
  •     1 Scrub de curățare

Pasul 1: În poziție așezată sau în timp ce stați întins pe spate, închideți ochii și începeți să vă scanați corpul de la picioare până la cap. Când identificați orice energie blocată sau stagnantă, plasați-vă cristalul de selenit peste acea zonă a corpului pentru a curăța energia. Vizualizați lumina albă care radiază din cristal și străpunge orice energie blocată sau stagnantă în acea parte a corpului.

Pasul 2: după ce v-ați scanat întregul corp, frecați o mână de Scrub de curățare pe piele în baie sau duș. Această practică în doi pași asigură faptul că energia nedorită este eliberată complet din corp, fizic și energetic.

Metode pentru a elimina energia veche din minte și corp-corp

   Eliminarea Energiei Vechi din Duh

Al treilea și ultim pas în practica dvs. de curățare a energiei este să vă adresați spiritului. Deși este mai puțin tangibilă, bunăstarea spirituală este o componentă semnificativă a bunăstării dumneavoastră generale. Dacă provocările ți-au lăsat spiritul slab sau epuizat, aceasta este practica perfectă pentru a-ți revigora spiritul. Eliberând orice energie grea, densă sau întunecată din spiritul și aura ta, poți merge mai departe ca sinele tău cel mai înalt.

Pentru această baie ritualică, veți avea nevoie de:

  •     1 Cristal selenit
  •     1 pungă de săruri de baie purificatoare

Pasul 1: Umpleți cada sau un castron cu apă caldă și ¼ - ½ cană de săruri de baie. Programează apa cu intenția de a-ți purifica spiritul. intratiapă pentru a vă detoxifica spiritual și a elibera toate reziduurile energetice din aura voastră.

Pasul 2: După baie, țineți un cristal de selenit deasupra pieptului și respirați adânc de 7 ori. 7 este numărul care reprezintă vindecarea. Permiteți cristalului să vă umple spiritul înapoi cu cele mai înalte vibrații de lumină și iubire și să îndepărteze orice întuneric sau greutate rămasă din spiritul vostru.

Aceste practici pentru mintea, corpul și spiritul tău asigură că întreaga ta ființă funcționează la cea mai mare frecvență și potențial maxim, ceea ce este crucial înainte de a intra în noul an. Această combinație între o practică de tăiere a energiilor, o scanare corporală și o baie rituală semnalează, de asemenea, universului că sunteți cu adevărat gata să renunțați la energiile vechi si nedorite și să vă deplasați cu forță completă în viitorul dorit.

Metode pentru a elimina energia veche din minte și corp-duh

Comentarii

Review-uri clienti

Ii place acest articol?
Scrie un comentariu care poate fi vizualizat si de ceilalti cititori.
Scrie un review

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review