EnglishRomanian

De ce trebuie să adăugați uleiuri esențiale infuzate cu cristal la rutina zilnică

De ce trebuie să adăugați uleiuri esențiale infuzate cu cristal la rutina zilnică

 De ce trebuie să adăugați uleiuri esențiale infuzate cu cristal la rutina zilnică

   Mulți iubitori de cristal lucrează cu energiile cristaline într-o varietate de moduri - de la pietre individuale la combinații mai complexe, cum ar fi rețelele de cristal și structurile corpului. Dar dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă duce practica de cristal la nivelul următor, este timpul să încercați să adăugați uleiuri esențiale cu infuzie de cristal în rutina zilnică.

   Uleiurile  infuzate cu cristale combină puterea intenției, ierburile, cristalele și uleiurile esențiale pentru a face mai ușor ca niciodată să vă schimbați starea energetică. Deschiderea și încorporarea simțului olfactiv în practica ta cu uleiuri adaugă un alt strat energetic practicii tale. Pur și simplu frecați uleiul pe care îl alegeți pe piele și lăsați energia intenției voastre să se înmoaie în câmpul vostru energetic. Posibilitățile de utilizare a acestor instrumente energetice sunt cu adevărat nesfârșite, dar iată cele 6 modalități preferate de a combina cristale și uleiuri esențiale de utilizat în rutina zilnică:

De ce trebuie să adăugați uleiuri esențiale infuzate cu cristal la rutina zilnică-ulei   # 1 În rutina dvs. de dimineață

   Începeți-vă ziua liber aplicând uleiul cu atingerea cristalalului la alegere in dimineața zilei. A face din uleiuri o parte a rutinei de dimineață vă poate asigura că energia este optimizată pentru ziua respectivă și începeți la cea mai mare frecvență vibrațională.

   # 2 Pentru „Touch Ups” energetice pe tot parcursul zilei

   Pentru o alegere la mijlocul zilei, frecați uleiul cu cristal la alegere pe tot parcursul zilei sau ori de câte ori vă simțiți că energia scade. La fel ca cofeina pentru suflet, uleiul tău îți poate ridica spiritul și poate aduce energie proaspătă nouă în câmpul tău energetic. Aplicarea unui ulei pe parcursul zilei poate servi și ca un memento al intenției tale, astfel încât să-ți poți purta intenția cu tine pe tot parcursul zilei și să te aliniezi cu acea energie ori de câte ori ai nevoie cel mai mult.

   # 3 În rutina ta de noapte

   Pe măsură ce se face seara sau vă îndreptați spre culcare, utilizați uleiul cu cristal la alegere pentru a curăța energia zilei și a vă reseta energia. Uleiul vă poate ajuta să eliberați orice energie nedorită și să vă simțiți mai liniștiți și calm, astfel încât să puteți obține odihna de care aveți nevoie. Cea mai bună parte este că uleiul va funcționa pentru tine toată noaptea, așa că vei primi beneficiile unei practici de cristal chiar și atunci când dormi!

De ce trebuie să adăugați uleiuri esențiale infuzate cu cristal la rutina zilnică-roll on   # 4 Înainte de a lucra cu cristalele tale de vindecare

  Pentru a vă pregăti pentru succes în practica dvs. de vindecare folosind cristale, este important să vă curățați și să vă deschideți energia - iar un ulei cu cristal este o modalitate minunată de a face exact acest lucru. Gândiți-vă la aceasta ca la o încălzire pentru antrenamentul dvs. principal, o modalitate de a vă pregăti, astfel încât să puteți profita la maximum de practica. Uleiul te ajută să treci într-o stare energetica mai înaltă în care poți îmbrățișa întregul potențial energetic al cristalelor tale.

   # 5 După ce ați lucrat cu cristale

  Aplicarea unui ulei cu cristal după practica dvs. de vindecare vă permite să mențineți energia și să vă purtați intenția cu voi chiar și după ce ați terminat ritualul. Gândiți-vă la aceasta ca la o continuare a ritualului dvs., astfel încât vibrațiile bune să nu se termine niciodată.

   # 6 Frecarea uleiului pe cristale

  Chiar dacă una dintre cele mai puternice utilizări pentru uleiurile cu cristal este pe propria piele, beneficiile acestor uleiuri pot funcționa și pe cristale. La fel cum uleiul vă îmbunătățește energia și vă crește vibrațiile, punerea uleiurilor esențiale pe cristale - o cantitate mică - le poate spori energia și le poate crește puterea.

   Odată ce faceți din uleiurile esențiale infuzate cu cristal o parte a rutinei zilnice, nu veți mai privi niciodată înapoi. După ce ați experimentat zilnic cu asocierea cristalelor și uleiurilor esențiale, le puteți face parte din celelalte ritualuri - cum ar fi utilizarea uleiului cu cristal de lună nouă ca parte a ritualului de lună nouă, uleiul cu cristal de lună plină ca parte a lunii dvs. pline sau uleiul cu cristal pentru bani ca parte a ritualurilor tale de avere. Lăsați-vă intuiția să vă ghideze către combinația energetică potrivită pentru dvs. în fiecare zi și amintiți-vă că uleiurile cu cristal sunt întotdeauna gata să vă susțină.

Distribuie mai departe