EnglishRomanian

De ce trebuie să purtați cercei de cristal

De ce trebuie să purtați cercei de cristal

De-ce-trebuie-să-purtați-cercei-de-cristal (3)

 

    Mulți dintre noi adoră cerceii ca o declarație de modă - un accesoriu la ținuta noastră și o expresie a gustului nostru. Dar impactul energetic al cerceilor de cristal este deosebit de puțin apreciat. Nu doar o modalitate distractivă de accesorizare, cerceii de cristal sunt o modalitate puternică de a accesa energia cristalelor și de a încorpora vindecarea cristalelor în viața ta de zi cu zi.

    Urechile sunt considerate un simbol al memoriei, al receptivității și al trezirii. Purtarea cristalelor pe această parte a corpului aduce o interacțiune diferită cu cristalele decât purtarea lor pe piept sau încheietura mâinii. În special, cristalele din urechi ajută la trezirea centrelor superioare de energie ale corpului și ale chakrelor superioare, în special a chakrei gâtului și a celui de al treilea ochi. Deoarece le purtați mai sus pe corp, cerceii direcționează energia cristalului către aceste zone, care sunt centrele energetice legate de cuvintele și gândurile voastre.

   Când purtați cercei din piatră prețioasă, vă puteți concentra asupra energiei comunicării, atât interne, cât și externe. Cristalele pot aproape să audă și să asculte frecvențele cuvintelor care intră și ies din câmpul tău energetic. Această metodă de valorificare a energiei cristalului pune mai mult accent pe modul în care vorbești cu ceilalți și cum vorbești cu tine însuți, care poate acționa ca un memento pentru a-ți asculta cuvintele și a fi conștient de modul în care le folosești. Puteți utiliza energia cristalelor pentru a câștiga o conștientizare sporită a frecvenței acestor cuvinte și a energiei pe care o emit, deoarece aceste energii pot juca un rol important în modul în care vă simțiți în general.

   Odată ce cristalele ne învață cum să ascultăm, ne putem conecta la lumea sunetului care are propria sa rezonanță vindecătoare. În acest fel, cerceii tăi de cristal vindecători sunt mult mai mult decât un plus decorativ pentru ținuta ta. Sunt de fapt o modalitate de vindecare de la sine.

Pe lângă faptul că vă ajută să fiți mai conștienți de energia voastră și să vă ascultați, purtarea cristalelor ca cercei vă poate ajuta să auziți mesajul cristalelor într-un mod mai impactant. Și cine nu vrea asta?
De-ce-trebuie-să-purtați-cercei-de-cristal-ametist

7 moduri de a accesa energia cristalului prin cercei


Ametist pentru ameliorarea stresului

Ca o piatră de pace și relaxare, cerceii Ametist lucrează pentru a vă curăța mintea, corpul și spiritul de orice stres sau tensiune, astfel încât să vă atingeți de liniștea și pacea voastră interioară. Deoarece stau mai aproape de chakrele tale superioare, cerceii de ametist sunt deosebit de puternici pentru a aduce pace sufletească.

Piatra lunii pentru ridicarea vibrației

Purtarea cerceilor din piatră de lună se adresează chakrelor superioare și vă permite să vă conectați la o sursă puternică de lumină și pozitivitate. Prin creșterea frecvenței energetice, puteți manifesta intenții ca niciodată. Acești cercei din cristal, de asemenea, ofera energia perfectă pentru reîmprospătarea și reîncărcarea oricărei intenții la care lucrați. Această creștere suplimentară de energie vă poate ajuta să vă realizați visele.

Labradorit pentru deschiderea potențialul tău nelimitat

Blițurile de lumină din cerceii cu Labradorit acționează ca un memento constant al puterii și fortei voastre interioare. Piatra se conectează cu chakrele tale superioare și îți deschide ochii către adevăratul tău potențial. Ajutându-vă să recunoașteți posibilitățile care vă înconjoară, acești cercei dezlănțuie o latură a dvs. care este capabilă de mai mult decât s-ar putea să știți.

Shungite pentru EMF și protecție energetică

O piatră obligatorie pentru toată lumea care folosește tehnologia, cerceii cu Shungit sunt un accesoriu energetic esențial. Acești cercei sunt deosebit de utili pentru protecția împotriva EMF-urilor de pe telefonul dvs. mobil, deoarece piatra se află mai aproape de locul în care țineți telefonul la cap. Nu numai că acești cercei ajută la minimizarea efectelor EMF de pe dispozitivele dvs. electronice, dar funcționează și pentru a vă detoxifica câmpul energetic de orice altă energie nedorită sau negativă. Purtând această piatră pe urechi, îți poți proteja și detoxifica în mod specific mintea de murdărie energetică sub formă de gânduri negative.

Pirita pentru schimbarea mentalității asupra banilor

Purtarea energiei cerceilor vă încurajează să aruncați o privire asupra modului în care vorbiți și despre cum vă gândiți la bani. Prin evaluarea și schimbarea mentalității banilor, puteți începe să creați un mediu interior care să reflecte modul în care doriți să arate mediul dvs. exterior. Păstrați-vă gândurile și cuvintele la cea mai înaltă vibrație pentru a manifesta bogăția și succesul dorit.

Cuarț roz pentru îmbrățișarea vorbirii de sine pozitiv

Când te privești în oglindă sau într-o fotografie, ce cuvinte îți vin în minte? Purtarea cerceilor de cuarț roz te asigura că îți vin în minte doar lucruri pozitive, astfel încât să te poți construi în loc să te lași jos. Îmbrățișând afirmații pozitive și cuvinte de dragoste și sprijin vă poate ajuta să aveți cele mai bune relații cu voi înșivă, ceea ce duce la relații mai bune cu ceilalți.

Turmalină neagră pentru eliminarea energiei negative

Pentru momentele în care ai un gând negativ la repetare sau când cineva ți-a spus ceva dureros și parcă nu poți iese din cap, cerceii cu turmalină neagră sunt exact ceea ce ai nevoie. Piatra lucrează pentru a absorbi negativitatea și a o elimina din câmpul tău energetic, aproape ca și când n-ai fi auzit sau gândit niciodată aceste cuvinte pentru început.

De ce trebuie să purtați cercei de cristal

Cum să vă purtați cerceii în linie cu ciclul Lunii

O modalitate puternică de a lucra cu energia cerceilor de cristal este purtarea lor în conformitate cu diferitele faze ale ciclului lunar.

Începând pe Luna Nouă:

Purtarea piritei începând de pe luna nouă aduce energia luminii pentru a vă ajuta să ieșiți din întuneric. Îți umple mintea cu afirmații pozitive și te îndrumă spre o mentalitate care să-ți susțină obiectivele. Pentru cele mai bune rezultate, continuați să purtați cerceii din cristal de pirită pe măsură ce vă ghidati spre luna plină. Dacă intenția ta s-a manifestat prin luna plină, poți schimba cerceii; dacă nu, ii poți purta în continuare până la următoarea lună nouă.

Cerceii de labradorit oferă o energie foarte diferită, care se potrivește, de asemenea, lunii noi. Deoarece luna nouă oferă un început proaspăt și o ardezie goală, acești cercei sunt perfecti atunci când vă simțiți stagnat sau blocați și doriți să folosiți luna nouă la maximul său potențial. Cerceii funcționează cu chakrele superioare pentru a te propulsa înainte când ești oprit. Scânteile sale de lumină vă umplu de inspirație și energie proaspătă pentru a merge după ceea ce doriți. Purtați-vă cerceii de cristal Labradorit până la Luna Plină, apoi treceți la Piatra lunii.

Începând cu Luna Plină:

Cerceii din piatra lunii sunt perfecti de purtat începând cu luna plină, deoarece reprezintă frecvența vibrațională ridicată a acestei faze lunare. Purtarea cerceilor din cristal de piatra lunii care începe pe luna plină vă permite să purtați acea energie luminoasă cu voi în zilele următoare și să direcționați energia vibrațională ridicată către intențiile voastre. Purtarea Pietrei Lunii la urechi deschide în mod special chakrele superioare și vă ajută să auziți ceea ce este potrivit pentru dvs. pe calea voastră, ceea ce face ca manifestarea să fie mai ușoară și mai rapidă.

De ce trebuie să purtați cercei de cristal-cercel

Top 3 combinații de cercei de cristal vindecători

Împerecherea diferitelor cristale împreună pentru a fi purtate ca cercei este o modalitate puternică de a accesa energia mai multor pietre pe rând. Dacă aveți un singur piercing pe fiecare ureche, puteți scoate un cercel din fiecare set. Dacă aveți mai multe piercinguri pe fiecare ureche, puteți purta ambele seturi împreună ca o combinație.

  •     Labradorit + Piatra lunii pentru alinierea la energia lunii de-a lungul întregului ciclu lunar
  •     Labradorit + Pirită pentru alinierea finanțelor dvs. cu potențial nelimitat
  •     Shungit + Piatra lunii pentru protecție energetică și creșterea vibrațiilor
Comentarii

Recenzii clienti

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Bianca
Bianca
07.08.2021
Comentariu
Foarte interesant
Scrie o recenzie
Distribuie mai departe