EnglishRomanian

Cum putem utiliza copacii cu cristale

Cum putem utiliza copacii cu cristale

Cum putem utiliza copacii cu cristale

 

   Arborii bijuterii Feng Shui, numiți și arbori de cristal Feng Shui, sunt un remediu popular în culturile tradiționale. Acești copaci de cristal sunt folosiți într-o varietate de moduri - de la remedii feng shui pentru dragoste până la feng shui pentru bani.

Primul lucru pe care trebuie să-l observați este utilizarea unor cristale specifice într-un copac, deoarece fiecare copac va veni de obicei cu unul și, uneori, cu mai multe tipuri de cristale, care vor defini utilitatea sa feng shui.

Există o gamă largă de copacii feng shui pe piață, cu cristale de ametist, copaci cu agate și chiar perle, cuarț roz și copaci de corali.

   De exemplu, citrinul este o piatră folosită în scopuri de bogăție și abundență în feng shui, astfel încât un arbore citrin va fi folosit în zona dvs. de bani, care este zona de sud-est a bagua dvs. (dacă lucrați cu bagua clasică). În zona BTB / Western bagua, zona dvs. de bani se află în partea stângă sus a casei sau a biroului.

Un copac cu cristale de jad poate fi folosit ca remediu feng shui pentru sănătate și pentru zona familiei. Un copac de cuarț roz este, în mod evident, despre inima cuiva, așa că poate fi folosit ca remediu pentru dragoste și romantism în zona de dragoste și căsătorie din casa.

Cum putem utiliza copacii cu cristale  Utilizarea copacilor cu cristale

   Uneori veți întâlni un copac mai multe tipuri de cristale, care afișează o varietate de cristale strălucitoare; acesta poate fi un remediu excelent feng shui pentru zona dvs. Bagua pentru copii și creativitate.

 Cei mai buni copaci bijuterii feng shui sunt realizați din cristale de rocă naturale / netratate, deoarece aduc o calitate mai puternică a energiei.
În ceea ce privește numărul și forma cristalelor de pe copac, cu cât sunt mai multe cristale, cu atât mai bine! La urma urmei, copacul simbolizează stabilitatea, creșterea, precum și o viață lungă binecuvântată cu abundență. Nu există un număr specific de frunze sau fructe pe un copac, deci cu siguranță nu există nicio cerință de feng shui în ceea ce privește numărul de cristale pe un copac folosit ca leac feng shui.

Același principiu se aplică formei cristalelor de pe copac - pot avea orice formă - dar cel mai adesea, acești copaci vin cu cristale în formă de așchii mici.

Ideea unui copac este că în timp veți obține din ce în ce mai mult din ceea ce vă propunetii; crești un copac întreg, ca să zic așa, din plantarea sămânței intenției tale clare. Imaginea unui copac Feng Shui este una din abundență; ca frunzele unui copac, pur și simplu nu îi poți număra toate cristalele!

Uneori veți găsi copaci feng shui cu cristale în formă de fructe sau flori. Simbologia fructelor sau florilor specifice va adăuga mai multă semnificație copacului, precum și vă va îndruma spre cea mai bună utilizare a acestuia. De exemplu, merele sunt simbolul feng shui al energiei pașnice, piersicile sunt folosite ca simbol al sănătății bune, în timp ce florile de bujor exprimă energia dragostei dulci și senzuale.

Cum putem utiliza copacii cu cristale-ametist   Îmbunătățirea arborelui dvs.

   Pentru a face ca arborele dvs. să fie mai puternic ca un remediu feng shui, puteți adăuga câteva îmbunătățiri. Monedele chinezești sunt adesea adăugate la un copac de bijuterii pentru a-și amplifica energia ca remediu feng shui pentru bogăție și abundență. În acest caz, se folosesc numere feng shui de bun augur, cum ar fi 8 sau 9 monede chinezești.

Atunci când alegeți un copac cu cristale pentru casa sau biroul dvs., fiți ghidați de propriile sentimente, deoarece este important să vă placă culorile, cristalele, precum și aranjamentul general al arborelui de cristal.

Asigurați-vă că acest remediu va arăta bine și adecvat în locul dorit și, bineînțeles, nu uitați să aveți grijă de el! Plasarea acestuia într-un anumit loc din casa sau biroul dvs. și apoi uitarea de tot și lăsarea acestuia să acumuleze praf nu aduce un feng shui bun.

Comentarii

Recenzii clienti

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Rodica
Rodica
10.06.2021
Comentariu
Foarte interesante informații ,să poți îmbunătăți un copac , să nu uiți de el, să faci în așa fel încât să îți aducă noroc,dragoste și prosperitate.. mulțumim pentru toate aceste lucruri explicate in mod rațional și plin de inspirație! Felicitări!
Scrie o recenzie
Distribuie mai departe