EnglishRomanian

Beneficiile utilizarii centurilor cu turmalina si magneti

Beneficiile utilizarii centurilor cu turmalina si magneti

Beneficiile utilizarii centurilor cu turmalina si magneti

 

   Pietre adecvate ajută la tratarea afecțiunilor, saturează o persoană cu vitalitate și energie. Conform acestui principiu, au fost dezvoltate curele de turmalină cu magneți, care sunt utilizate pe scară largă pentru terapia și prevenirea multor boli. În ceea ce privește energia, turmalina este o piatră foarte puternică, care acumulează energia luminii și a căldurii și o dă țesuturilor umane. Activitatea mineralului poate fi îmbunătățită cu o inserție magnetică. Prin urmare, o centură de turmalină pentru spate este o centură din țesătură elastică densă, în care sunt țesute fire încărcate cu acest mineral.

   Există, de asemenea, cristale de turmalină mai mari în centură, cu mari (până la 2,5 cm în diametru) intercalate cu mici (aproximativ 2 mm în dimensiune). Acestea sunt localizate astfel încât să maximizeze acoperirea țesuturilor corporale afectate. Există mai mulți magneți între cristalele de turmalină, care sunt folosite pentru a crește eficacitatea terapiei. În plus față de cristalele de turmalină, electrozii sunt încorporați în țesutul centurii, care funcționează ca un stimulator muscular activ, înmulțind efectul acestei pietre de vindecare asupra corpului.

Beneficiile centurilor cu turmalina si magneti-set   Principiul funcționării și indicațiile de bază

    Experții în medicina chineză spun că aproape toate afecțiunile apar din lipsa circulației sângelui în celule. Acest lucru se pronunță în special cu o varietate de leziuni. De fapt, cartilajul este capabil să se regenereze, deși aceasta necesită uneori suport farmaceutic suplimentar. Cu toate acestea, diviziunea celulară a țesutului conjunctiv este posibilă numai cu fluxul sanguin activ în articulații.

   De asemenea, fluxul sanguin ajută la reducerea inflamației. Produsele metabolice toxice sunt, de asemenea, eliminate mult mai repede. Pe măsură ce celulele cartilajului se regenerează, nivelul lichidului sinovial se normalizează, care acționează ca un lubrifiant atunci când structurile articulare intră în contact. Astfel de procese patologice afectează zonele supuse stresului maxim. Aceasta este zona spatelui, gâtului și genunchilor.

Puteți purta o centură pentru următoarele boli:

 • Reumatism toracic sau lombar.
 • Osteocondroza.
 • Hernia coloanei vertebrale atât în ​​stadiul de exacerbare, cât și în perioada de remisie.
 • Artroză și artrită.
 • Curbura coloanei vertebrale.

În plus, se recomandă utilizarea unei centuri de turmalină cu magnet pentru congestie în zona pelviană și tractul gastro-intestinal, inclusiv ficatul și vezica biliară, probleme cu sistemul reproductiv și urinar.

Beneficiile centurilor cu turmalina si magneti-genunchiera

  Genunchierele cu magneți și incluziuni de piatră pot fi folosiți în astfel de cazuri:

 • Consecințe ale leziunilor, fracturilor și vânătăilor.
 • Displazia țesutului conjunctiv.
 • Artrita care implică articulații mari.
 • Varice ale extremităților, inclusiv cele complicate de tromboflebită.

     Genunchierele cu turmalină si magneți sunt adesea recomandate sportivilor profesioniști. Aceste produse scurtează perioada de reabilitare după o entorse sau rupturi de ligamente, ameliorează durerile musculare, ajută la eliminarea acidului lactic acumulat, stimulează fluxul sanguin și reduc stresul asupra sistemului venos.

 

 

Beneficiile centurilor cu turmalina si magneti-pentru gat  O centură magnetică pentru gât cu inserții de turmalină trebuie utilizată pentru următoarele afecțiuni:

 • Tulburări ale circulației cerebrale cauzate de ateroscleroză sau alte motive.
 • Nervi ciupiți.
 • Osteocondroza coloanei cervicale.
 • Dureri de cap, inclusiv migrene.
 • Deficiențe tranzitorii de auz și vedere.
 • Distonie vegeto-vasculară.
 • Senzație de oboseală și slăbiciune.
 • Insomnie.

Dacă luăm în considerare opinia medicilor, în faza de exacerbare a bolilor inflamatorii ale coloanei vertebrale sau ale altor organe, este necesar un tratament calificat cu aportul de medicamente recomandat de un specialist. Cu toate acestea, cei care folosesc o centură cu magneți și inserții de turmalină susțin că perioada de exacerbare nu are loc deloc. Bolile rămân în remisie constantă și, treptat, toate simptomele dispar.

Beneficiile centurilor cu turmalina si magneti-pt spate   Principii de terapie și precauții

    Curele și genunchiere pot varia foarte mult în funcție de mărimea cristalelor și magneților de turmalină. Utilizarea corectă, perioadele în care se recomandă purtarea produsului și durata tratamentului sunt descrise de instrucțiunile de utilizare pentru fiecare centură specifică. De obicei, producătorul recomandă umezirea pielii cu apă, apoi înfășurați bine centurile sau genunchierele și lăsați-le timp de 5-10 minute. Această procedură trebuie repetată de două ori pe zi timp de o săptămână. Apoi, durata utilizării produselor de turmalină cu magneți este crescută treptat la 10-15 minute. Cursul general al tratamentului este de aproximativ 3 luni, apoi este imperativ să luați o pauză de cel puțin 30 de zile. Trebuie avut în vedere faptul că cristalele de turmalină au o sarcină limitată, timp de aproximativ 7-10 zile. Pentru a relua activitatea pietrelor, este suficient să lăsați produsul la soare sau lângă orice sursă de căldură timp de câteva ore.

   Potrivit medicilor, o centură de turmalină cu magneți este foarte eficientă pentru tratamentul și prevenirea bolilor țesutului conjunctiv și ale organelor interne. Dar, în unele cazuri, este mai bine să se limiteze utilizarea acestuia. Contraindicațiile pentru utilizarea acestor produse includ sarcina, alăptarea, procesele inflamatorii de etiologie necunoscută, în special însoțite de febră, tulburări endocrine severe. Nu ar trebui să existe răni deschise sau erupții pe piele în zona de aplicare a centurii sau a genunchilor.

   Beneficiile turmalinei pentru sănătate

    Capacitatea unică a turmalinei de a avea un efect pozitiv asupra corpului uman a fost descoperită nu cu mult timp în urmă. În secolul al XIX-lea, a fost descoperită o caracteristică unică a turmalinei: are un câmp electric constant - pe suprafața sa a fost înregistrată o microcurență constantă cu o forță de doar 0,06 mA. Astfel, piatra are propria energie, pe care o transferă în spațiul înconjurător sub formă de ioni negativi și radiații termice. Efectul vindecător al unei astfel de radiații este foarte divers. Produsele cu turmalină au un efect pozitiv asupra aproape tuturor funcțiilor și sistemelor corpului uman:

 • calmează sistemul nervos;
 • îmbunătățește circulația sângelui;
 • crește imunitatea;
 • restabilește activitatea aparatului locomotor;
 • normalizează tensiunea arterială;
 • restabilește potența și așa mai departe.

    Cum funcționează centura de turmalină

   Diferite centuri sunt probabil cele mai populare produse cu turmalină. Recenziile medicale sunt adesea sceptice, dar acest lucru nu oprește fluxul celor care doresc să cumpere o astfel de centură. Scepticismul reprezentanților medicinei tradiționale, familiarizați cu principiul efectului turmalinei asupra corpului uman, este după cum urmează. Majoritatea oamenilor, după ce au auzit recenzii foarte apreciate de la prieteni, cumpără o centură în speranța de a vindeca toate bolile. Dar turmalina nu este un panaceu. Cu aceasta, puteți ușura cu adevărat cursul multor afecțiuni și vă puteți îmbunătăți bunăstarea. Dar pentru a scăpa de boli grave, o centură nu va fi suficientă - aveți nevoie de terapie complexă sub supravegherea unui medic.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe