EnglishRomanian

Cristale vindecatoare pentru oamenii ocupați - 3 metode simple

   Cristale vindecatoare pentru oamenii ocupați - 3 metode simple

  Cristal vindecarea pentru oamenii ocupați - 3 metode simple

 

   Viața în secolul 21 este destul de agitată. Avem toate aceste lucruri pe care trebuie să le facem, toate aceste responsabilități. Trebuie să facem bani și să avem grijă de noi înșine și de familiile noastre, să socializăm și să avem încă timp pentru noi înșine.

   Cum se menține un echilibru?

  Vindecarea cu jautorul cristalelor se poate face în multe moduri diferite, niciuna dintre ele nu trebuie să fie elaborată și pot fi folosite de cei mai ocupați dintre oameni. Iată 3 metode simple pentru in care se pot folosi cristalele pentru a crea pace, armonie, abundență și prosperitate în viața.

   Un lucru pe care ne învață toate cristalele vindecătoare este că ceva frumos poate avea și o funcție foarte importantă. Citiți mai departe pentru a afla despre cele 3 moduri simple prin care puteți încorpora puterile lor de vindecare în viața voastră.

  Cristal vindecarea pentru oamenii ocupați - 3 metode simple-sticla

   Elixir de cristal

   Sticlele de apă din cristal se vând cu un frumos cristal de cuarț, cuarț roz, ametist sau alt tip de cristal vindecător ancorat pe fundul sticlei. Ideea este să umplem sticla cu apă și să o bem pentru a absorbi energia cristalului prin apa pe care o bem.

   Apa este eficientă pentru a ne ajuta să transferăm proprietățile vindecătoare ale cristalului în corp. Energia reținută într-un cristal funcționează foarte mult ca electricitatea, cu excepția unei frecvențe mult mai subtile (și nepericuloase!). Apa este un conductor pentru acea energie.

  Puteți obține același efect fără a achiziționa o sticlă specială. Cu toate acestea, înainte de a începe să introduceți cristale în apa de băut, trebuie să vă asigurați că acestea nu vor reacționa negativ la apă. Unele minerale vor scurge substanțe chimice în apă sau vor deveni deteriorate și nu doriți acest lucru.

   Cristale sigure în apă și proprietățile lor de vindecare

  • Cuarț roz - Iubire și frumusețe necondiționate
  • Cuarț clar - Claritate și purificare
  • Ametist - Echilibrul corpului spiritului și al corpului fizic
  • Obsidian - Puterea personală
  • Peridot - Echilibru mental și emoțional
  • Jasp - Vindecare fizică / purificare emoțională și împământare

Ritual de stabilire a intenției de 3 minute:

  Stabiliți-vă intenția de a vă conecta energiile cu cristalul vindecător pe care doriți să îl utilizați. În minte sau cu voce tare, spuneți cristalului de ce aveți nevoie. Vizualizați lumina din propria ființă amestecată cu lumina care emană din cristal. Țineți această vizualizare în minte timp de 3 minute, apoi puneți cristalele în apă. Pentru cele mai bune rezultate,

  Cristal vindecarea pentru oamenii ocupați - 3 metode simple-altar

   Altarul de cristal

  Nu trebuie să te întinzi pe podea cu cristale în jurul tău, mai ales când mai ai lucruri de făcut. În schimb, poți desemna un loc special în casa ta ca altar de cristal. Altarul tău de cristal reprezintă dorința ta de a aduce pace și armonie vieții tale și în tine.

Puteți să-l păstrați foarte simplu, plasând un cristal în fața unei imagini cu voi înșivă și menționați-vă intenția în minte sau cu voce tare.

  De exemplu, dacă vrei să aduci mai multă dragoste în viața ta (orice fel de dragoste / dragoste în general), așează un cuarț roz în fața fotografiei tale. Indicați-vă intenția și vizualizați dragostea sub formă de lumină blândă infuzată în fotografia dvs.

  Cristal vindecarea pentru oamenii ocupați - 3 metode simple-talisman

   Talismanul de cristal

   Unul dintre cele mai simple moduri de a intra în energiile vindecătoare ale cristalelor este să le purtați. Cristalele creează bijuterii frumoase - nimeni nu va suspecta că le folosești într-un scop special decât dacă le spui.

  În primul rând, întreabă-te ce ai vrea să vindeci. Una dintre cele mai bune cristale pentru oricine, inclusiv pentru începători, este ametistul, deoarece poate ajuta cu o varietate de lucruri, inclusiv dependența și găsirea păcii în sine. Este, de asemenea, o piatră foarte utilizată în bijuterii, pentru nuanțele sale frumoase de violet și lavandă.

   După ce ați obținut bijuteria pe care doriți să o folosiți ca talisman, faceți ritualul de stabilire a intențiilor de 3 minute descris anterior. Purtati bijuteria și aveți încredere că va începe să-și facă magia asupra dvs.

  Vindecarea cristalelor durează puțin, dar după un timp, veți vedea cât de mult s-a schimbat în viața voastră, în bine. Cristalele vor funcționa la toate nivelurile ființei tale pentru a aduce armonie, fericire și un sentiment de echilibru în viața ta.

Distribuie mai departe