Cum să simți și să alegi un cristal

Cum să simți și să alegi un cristal

    Mulți oamen nu simt nimic atunci cand ating cristale la nivel fizic. Dacă intrați în această categorie, vă rugăm să nu vă faceți griji ~ doar 15% din populație se spune că este capabilă să „simtă” cristalele cu mâinile lor. Dacă le putem simți sau nu, se bazează exclusiv pe vibrațiile noastre de bază ca ființă umană. Unele persoane au vibrații foarte scăzute, altele au vibrații foarte mari, astfel încât unele persoane pot simți alte frecvențe, iar altele nu (în acest caz, o vibrație de bază scăzută sau înaltă nu are nicio corelație cu cât de avansați spiritual putem fi).

Dacă nu sunteți sigur cum să simțiți un cristal la nivel fizic, tot ce trebuie să faceți este să vă plimbați în jurul unui magazin de cristal și să vedeți ce vă atrage. Dacă pur și simplu doriți să testați dacă puteți simți cristale sau nu, lucrați cu Moldavite, Selenite sau Shungite. Toate acestea au vibrații foarte mari, așa că, dacă veți simți un cristal, acestea pot provoca o anumită formă de senzație.

    Încercați să vă deplasați cu mâna la câțiva centimetri deasupra oricărui cristal care vă atrage atenția. Vă recomand să faceți acest lucru cu mâna stângă, deoarece energia tinde să pătrundă în corpul din partea stângă și să iasă din corpul din dreapta ~ de aceea mulți terapeuți reiki își vor scoate automat mâna dreaptă pentru a da reiki, chiar dacă sunt lăsați întins. Nu este ceva despre care mulți oameni sunt conștienți și vor exista întotdeauna cei care funcționează invers. Cu toate acestea, majoritatea vor simți mai mult atunci când „simt” lucrurile cu mâna stângă, mai degrabă decât cu dreapta. Încercați-l cu o mână, apoi cu cealaltă și vedeți dacă funcționează oricare dintre ele.

Cum să simți și să alegi un cristal-agat

   Când plimbă mâna peste un cristal, unii oameni simt căldură în palma mâinii, alții simt frig, unii pot simți o furnicătură sau un puls ~ suntem cu toții diferiți, așa că îi vom simți în moduri diferite. Cu toate acestea, sensul este că, în general, veți simți ceva în mână la un nivel fizic, tangibil. În general, căldura tinde să indice că un cristal funcționează la un nivel fizic, furnicăturile indică faptul că este spiritual și că frigul lucrează cu siguranță la o problemă emoțională sau mentală. Din nou, suntem cu toții diferiți în acest sens, dar este foarte util să aflăm ce înseamnă diferitele senzații pentru noi ca indivizi.

Dacă nu sunteți sigur că simțiți ceva când plasați o mână peste un cristal, ridicați-l și țineți-l ușor în palma mâinii stângi, fără a închide degetele în jurul lui. Acordați-i un minut și vedeți dacă puteți simți ceva atunci.

   În acest moment, unii oameni pot începe să simtă o furnicătură sau senzație mișcându-se din mâna lor până în braț. Alții pot simți o senzație în altă parte a corpului lor, deoarece energia cristalului merge direct la sursa dezechilibrului energetic și începe să-și facă treaba. Uneori este posibil să simțim un cristal care stimulează sistemul nostru de chakre, așa că, de exemplu, ne putem simți ușor sau plutitor în jurul capului și a treia zonă a ochiului între sprâncene.

   Dacă ați încercat cele de mai sus și nu simțiți deloc nimic, dar sunteți încă ciudat de atrași de cristale, vă recomand să lucrați vizual cu ele. La nivel spiritual, nu toată lumea „simte”. Unii oameni „văd” așa că vor fi atrași de culoarea, dimensiunea sau forma unui cristal. Nu vor putea simți nimic la nivel fizic, dar vor reveni în continuare la un cristal, deoarece imaginea, culoarea sau modelarea ~ ceva la nivel vizual le-a rămas clar în minte. Este la fel cu cei care lucrează la niveluri auditive ~ nu vor simți nimic, nu vor avea imagini sau instrucțiuni vizuale pentru a le conecta la un cristal, dar vor auzi lucruri în mintea lor, cuvinte sau informații care le vor atrage înapoi la cristal din când în când până când vor trebui să lucreze cu el.

   Este posibil să nu experimentați niciuna dintre cele de mai sus, dar asta nu înseamnă că cristalele nu sunt pentru dvs. Ele încă vibrează și lucrează cu sistemul dvs. energetic, pur și simplu nu îl puteți simți. În acest caz, este vorba de încrederea în intuiția ta.

Cum să simți și să alegi un cristal-cuart

   Deci, atunci când vine vorba de alegerea unui cristal, pur și simplu bazati-va pe instinctul interior. Fie că ai alesun cristal pentru că ai simțit ceva, pentru că arată drăguț, pentru că te face să zâmbești, pentru că te face să gândești sau să simți ceva ..... nu contează cum ești atras de el, de ce ești atras de el este important .

   Dacă nu sunteți sigur, plecați pentru o vreme. Dacă ceva este destinat pentru dvs., acesta va continua să apară în mintea voastră, până când va trebui să vă întoarceți și să îl cumpărați. Sau îndepărtează-te și du-te și cercetează-te, află de ce te atrage un anumit cristal ~ dacă rezonează cu orice se întâmplă în viața ta în acel moment, du-te înapoi și cumpără-l. Există un motiv pentru care intuiția noastră ne conduce spre aceste frumoase instrumente metafizice. Cristalele sunt fabricate din aceleași substanțe chimice pe care le avem in corp și au vibrații similare cu ale noastre, așa că pot ajuta enorm!

   Multor oameni le place să simtă cristale sau să le vadă personal mai degrabă decât să cumpere online, dar achiziționarea de la distanță funcționează la fel. Dacă sunteți precaut, lăsați-l timp de o săptămână și faceți cercetările menționate mai sus. Veți fi readus la acel cristal din nou și din nou, dacă se dorește a fi.

Comentarii

Review-uri clienti

Ii place acest articol?
Scrie un comentariu care poate fi vizualizat si de ceilalti cititori.
Scrie un review

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review