Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal

Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal

 

   Astrologia și Cristalele Vindecătoare merg împreună frumos. Consultați atât semnul dvs. solar, cât și semnele lunii pentru a găsi cele mai bune cristale pentru dvs.!


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-berbecBerbec

Fierbinte și acerbă, dar și tu ai tendința de a te prinde prea tare în cursă și ai nevoie de ajutor pentru a-ți calma mintea și corpul, astfel încât să poți găsi echilibrul interior și exterior. Jaspul roșu vă va împământa și vă va împuternici, iar Agata de dantelă albastră vă va ajuta la calmarea sistemul nervos și la gasirea calmul interior, astfel încât să puteți continua să vă urmăriți visele cu energie reînnoită.

 


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-taurTaurul

Taur, ai nevoie de stabilitate pentru că asta este esența ta, dar uneori ai nevoie și de o scânteie de motivație. Piatra perfectă pentru dvs. este Ochiul de tigru, cu benzile sale de maro pământesc și aur strălucitor. Acest lucru vă va echilibra natura ușoară și o ambiție de a vă atinge obiectivele, astfel încât să nu fiți frustrat.

 


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-gemeniGemeni

Semnul aerului jucăuș și împrăștiat - ești un gânditor strălucit și un șuierat la orice îți pui în minte. Folosiți fluoritul pentru a vă ajuta să vă concentrați și să vă sinergizați, ceea ce aveți nevoie pentru a vă aduce ideile și visele la viață în felul vostru. Asociați-l cu o bucată de hematit. Hematitul vă va menține picioarele ferm pe pământ și vă va armoniza mintea și corpul activ.

 

 


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-racRac

Racul, cea mai mare forță și slăbiciune a ta este nevoia ta de a-i ajuta pe ceilalți. Nu poți ajuta pe toată lumea, așa că trebuie să stabilești limite iubitoare pentru a te simți cu adevărat în pace. Kianitul albastru este cristalul vindecător perfect pentru dvs. Kianitul albastru creează o barieră puternică de protecție împotriva energiei negative și permite fluxului de energie, astfel încât să vă simțiți în siguranță și liber.


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-leuLeu

Leu, ești un povestitor cu energie ridicată și un fler de emoție. Uneori, încrederea ta poate ieși din echilibru și te poți orbi sau te poți abate de la nevoia ta de aventură și exprimare de sine. Labradoritul, cunoscut sub numele de piatra misticului, ajută la tăierea iluziilor și te menține pe calea către adevărurile pe care le cauți.
 

 

Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-fecioaraFecioara

Fecioara, cea mai mare forță și ceea ce te face special poate fi, de asemenea, cea mai mare problemă. Îți pasă atât de mult de toate micile detalii, încât te suprasoliciti uneori. Știi că ești dezechilibrat atunci când te simți prea anxios sau panicat. Permiteți Howlitului liniștitor și echilibrant să vă aducă înapoi la centru. Vă va ajuta să încetiniți și să vă rezolvați mintea strălucită de activă și să difuzați orice frustrare sau orice energie negativă care vă afectează până la anxietate.


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-balantaBalanță

Balanță, încerci întotdeauna să găsești echilibru în fiecare aspect al vieții tale, pentru că înțelegi în profunzime cât de importantă este. Ești, de asemenea, activ atât din punct de vedere mental, cât și foarte iubitor și, dacă ești prea prins în treburile altora, îți vei pierde cu ușurință propriul echilibru interior. Safirul este o piatră a înțelepciunii și clarității mentale și are puterea de a curăța gândurile și energia nedorite.

 


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-scorpionScorpionul

Scorpionul este un scufundător profund de emoții, dar aveți tendința de a vă împotmoli în adâncurile întunecate. Nu vă puteți abține faptul că vă place să vă uitați în prăpastie, astfel încât o piatră precum Obsidianul sau Obsidian Fulg de nea sunt perfecte pentru dvs. Aceste pietre negre cu pete albe funcționează ca gardieni de protecție care eliberează tristețea, astfel încât să poată fi transformată în fericire pașnică.

 


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-sagetatorSăgetător

Ești un sălbatic, Săgetător, și este aproape ca și cum lumea nu se mișcă suficient de repede pentru tine. Dacă sari prea repede în următoarea ta aventură, poți pierde urma timpului și a banilor, ceea ce te pune în probleme. Permiteți diferitelor soiuri de Jasp să vă împiedice să vă simțiți frustrat sau blocat. Vă va împuternici energia extinsă, expansivă, menținându-vă, de asemenea, împământat pe pământ, permițându-vă să găsiți echilibrul.


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-capricornCapricornul

Capricorn, te simți puternic legat de pământ, dar ambiția ta este de neegalat. Tindeți să vă suprasolicitați pentru a vă atinge obiectivele, ceea ce nu este deloc sănătos. Ca semn pământesc, sunteți în mod natural legat de lumea fizică, logică, deci aveți nevoie de un cristal care să vă stabilizeze și latura spirituală și creativă. Celestitul are puterea de a vă calma mintea și de a o elibera.

 


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-varsatorVărsător

Un semn umanitar, nativii Vărsător se împing până la epuizare în beneficiul binelui mai mare. Simți adesea nevoia de a-ți sacrifica propria plăcere pentru căutarea idealurilor tale înalte și a viselor mari. Folosiți Cuarțul Roz pentru a vă ajuta să cultivați iubirea de sine necondiționată, ceea ce vă va readuce la grija pentru voi, precum și pentru ceilalți. Acest lucru vă va ajuta să vă găsiți echilibrul interior și să vă împuternicește cu adevărat.

 


Cristale vindecătoare pe baza semnului tău zodiacal-pestiPești

Ai tendința de a te amesteca și de a te împrăștia în afacerile lumești ale vieții de zi cu zi, pentru că te simți cel mai mult acasă în lumea viselor subconștiente. Când vă simțiți atras de prea mult în ambele direcții, meditați sau purtați o bucată de Acvamarin pentru a vă proteja de negativitate inutilă. Vă va ajuta să continuați să înotați pașnic în emoțiile voastre, precum și în lumea de zi cu zi.

Comentarii

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review