Apa florala Produse gasite: 27

APA FLORALA

    Apele florale sunt extrem de versatile și au o multitudine de utilizări în rutinele de înfrumusețare, adăugând în îngrijire beneficiile plantelor fără a încărca inutil pielea.

    Apele florale se formează în timpul procesului de extracție al uleiurilor esențiale, atunci când materialul botanic este supus distilării. După ce uleiul esențial este separat, în urmă rămâne apa ce conține o serie de constituenți naturali ai plantei supuse extractului

    Fiecare tip de ten poate beneficia de un plus de îngrijire prin introducerea unei ape florale în ritualurile de înfrumusețare. Spre exemplu, pielea uscată sau matură poate fi ajutată de utilizarea apei florale de trandafir sau de portocal. Pielea grasă sau predispusă la acnee poate beneficia de reglarea secreției de sebum prin utilizarea apei florale de hamamelis sau de lavandă, iar apa de trandafir sau apa de lavandă calmează iritațiile și roșeața. Pielea lipsită de fermitate poate fi ajută cu una dintre apele florale de trandafir, portocal sau hamamelis, iar ochii obosiți și iritați pot fi ajutați de comprese cu apă florală de albăstrele.