Cartea pietrelor vol. 2 - Robert Simmons, Naisha Ahsian

36.10 лв

+
in stoc
CRT200103
15.00 lei
30 zile

Descriere

Vindecarea corpului, a sufletului si a mintii a luat nenumarate forme si a apelat, de-a lungul secolelor, la numeroase mijloace. Printre ele, pietrele, entitati cu proprietati miraculoase, de mare ajutor in tratamente si terapii.
In Cartea pietrelor, ele se dezvaluie in relatia lor profunda cu omul si cu natura. Lucrarea prezinta corespondente secrete si trasaturi care pot contribui la vindecarea diverselor afectiuni, folosind notiuni din medicina, biologie, geografie, psihologie etc.
Informatiile practice, ilustratiile, abordarea cuprinzatoare si accesibila a celor doi autori fac din Cartea pietrelor un instrument foarte util pentru toti cei interesati de spiritualitate si sanatate, aspecte esentiale pentru o viata armonioasa.

Data apariției 11 ian. 2017
Titlu original A Book of Stones II
Colecția Mistica
ISBN 978-606-758-168-3
Autor Naisha Ahsian , Robert Simmons
Traducător Adriana Voicu, Alexandra Voicu
Format Paperback
Dimensiuni 170 x 215 mm
Nr. pagini 417
Număr volume 1
Editura Mistica

Robert Simmons

Robert Simmons a infiintat Heaven and Earth, o companie care pune la dispozitia doritorilor peste doua mii de pietre si de bijuterii de intrebuintat in autovindecare si in dezvoltarea spirituala si emotionala. A initiat evenimentul anual intitulat The Crystal Conference, la care participa cei mai buni cunoscatori ai cristalelor si profesori de cristaloterapie. A publicat volumele Stones of the New Consciousness si The Pocket Book of Stones.

Naisha Ahsian

Naisha Ahsian a scris, in afara de prezenta lucrare, volumele The Crystal Ally Cards: The Crystal Path to Self Knowledge si The Little Book of Infinite Abundance: A 30 Day Course in Healing Abundance Consciousness. In prezent lucreaza la Crystal Resonance. A sustinut numeroase sesiuni de vindecare, dezvoltand mijloace noi in cristaloterapie si participând la programe de formare in domeniu.

Review-urile acestui produs

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review
Beneficii
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 119 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
Livrare
Metode de plata
Magazin in Bucuresti
Telefon comenzi
Comanda telefonic
Informatii suplimentare

Statutul tau de client