Card Feng Shui Tai Sui (taisui) 2022

1 Review-uri Scrie o recenzie
4800 Lei
(TVA inclus)
in stoc
CRD474235
 • Beneficii
 • Livrare
 • Metode de plata
 • Magazin in Bucuresti
  • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
  • — Transport gratuit peste 199 lei
  • — Certificat garantie si conformitate
  • — Plata in rate
  • — Program de fidelizare
  • — Deschidere colet la livrare
  • — Notificari prin SMS
  • — Firma autorizata ANPC
  • — Oriunde in Romania prin curier rapid
  • — Cost transport: 9,99 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
  • — Peste 199 lei transport gratuit
  • — Livrare in 1-3 zile
  • — Ramburs la curier
  • — Online cu card bancar
  • — Plata cu cardul la easybox
  • — Plata cu cardul la FANbox
  • — Plata in magazin
 •  0766613696

  Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Tai Sui, cunoscut și sub numele de Marele Duce al lui Jupiter, este una dintre cele mai importante vedete pe care un practicant de Feng Shui le remarcă în fiecare an. După cum sugerează și numele, această formulă urmărește mișcările planetei Jupiter prin trecerea timpului. Chinezii cred că planeta Jupiter are influență asupra norocului tuturor caselor și zodiilor animale. Norocul pe care îl aduce Tai Sui poate fi binevoitor sau haotic. Când îl ai pe Tai Sui de partea ta, te bucuri de noroc de mare mentor, binefăcător și sprijin. Dar când te confrunți cu Tai Sui, tot iadul se poate dezlănțui! Nu trebuie să vă confruntați NICIODATĂ cu Tai Sui, de aceea este important să luați notă de locația Tai Sui în fiecare an și să nu vă înfruntați NICIODATĂ direct cu el. În fiecare an, Tai Sui ocupă locul semnului animal dominant al anului. În 2022, semnul dominant este Tigrul, prin urmare Tai Sui este situat în nord-est, sectorul de origine al Tigrului. Deci, în 2022, NU TREBUIE să te confrunți cu NE, chiar dacă aceasta este una dintre direcțiile tale „norocoase” bazate pe o altă formulă feng shui.

DISPOZITIA ANULUI În plus, în fiecare an, conducătorul Tai Sui preia caracteristicile unui general celebru, iar personalitatea, trecutul și moștenirea lui se crede că controlează starea de spirit a anului. Norocul pe care îl aduce fiecare Tai Sui este diferit și este reprezentat de calitățile acestor generali celebri. Există 60 de Tai Sui diferite în total, câte unul pentru fiecare an al ciclului de 60 de ani. În 2022, numele domnitorului Tai Sui este generalul He E. Generalul He E s-a născut în comitatul Yanling din provincia Hunan în timpul dinastiei Yuan. Se știa că era rapid cu gândul și înțelept. Cel mai puternic mod al lui a fost capacitatea sa de a investiga și de a rezolva crime complicate abordând problemele cu delicatețe, fiind în același timp ferm și obiectiv. În afacerile militare, a fost un lider militar calm și strategic, cunoscut pentru strategiile care i-au permis să cucerească cu ușurință orașele fortificate. Ca administrator, a gestionat orașe mari cu populații diverse folosind o abordare echilibrată. Sub sarcina lui, cetățenii erau fericiți, cu întreținerea generală bine îngrijită. Una dintre primele sale sarcini ca administrator a fost să gestioneze o zonă din provincia Guan Zhong după cucerirea sa cu succes. În acea zonă, erau multe cadavre expuse la intemperii. Aerul din zonă era umplut de duhoarea corpurilor putrede. Locuitorii au început să se îmbolnăvească și ei. El a ordonat repede oamenilor săi să caute toate cadavrele și să le îngroape, pentru a preveni răspândirea bolii. Deși a fost o sarcină dificilă, a făcut-o pentru a proteja viețile persoanelor aflate în grija lui. Înțelepciunea și previziunea lui i-au permis să urce în rânduri pentru a deveni o personalitate de rang înalt în Curtea Împăratului. A fost pus la conducerea armatei secrete care controla toate zonele sensibile ale capitalei.

GENERAL HE E – Un lider onest și binevoitor În cărțile de istorie era scris că, în timpul cuceririi unui oraș, el a găsit 7000 de ceaci de aur într-o parte a zidului care fusese spart. Era o practică obișnuită în acea perioadă ca generalului responsabil de luptă să i se permită să păstreze prada cuceririi sale. În mod normal, generalii distribuiau prada între oamenii săi. În acea perioadă, împăratul începuse și o altă campanie de cucerire a mai multor pământuri. Cu toate acestea, împăratul nu avea fondurile necesare pentru a desfășura campania și plănuia să ridice taxe pentru a finanța campania. Generalul He E a donat o mare parte din banii pe care i-a găsit împăratului pentru a finanța campania. A făcut asta pentru ca Împăratul să nu ridice taxe pentru a-și finanța campania, pe cheltuiala poporului. În anul 2022, Tai Sui of the Year oferă o perspectivă despre norocul anului. Cu generalul He E ca Tai Sui al anului, sugerează că în 2022, lumea va avea lideri buni cărora le pasă de oameni. Vor fi bani de făcut și există speranțe bune pentru redresarea economiilor devastate de pandemia de anul trecut.

În practica astrologiei, Marele Duce Jupiter urmează semnul animal al anului. De exemplu, în 2022, Anul Tigrului de apă, Tai Sui este situat în direcția Tigrului. Acest lucru aduce schimbări pozitive în viața oamenilor născuți din tigri. CIOCNIRIRI DIRECTE ȘI LATERALE Cu toate acestea, Maimuța, care este situată vizavi de Tigru pe roata astrologiei, se spune că este în conflict cu Tai Sui. Prin urmare, oamenii născuți cu maimuță ar putea întâmpina unele obstacole în anul viitor. Celelalte două zodii de animale afectate de Tai Sui în 2022 sunt șarpele și mistrețul. Dar aceste semne sunt considerate „confruntări secundare” cu Tai Sui, astfel că efectele negative pe care le experimentează vor fi mai puțin severe decât cele pe care le va experimenta Maimuța. Cu aceste informații, oamenii născuți sub aceste semne animale vor merge în mod normal la templu pentru a-i liniști pe Tai Sui la începutul anului pentru a înlătura orice energii rele care îi afectează în timpul anului. Aceste semne ar trebui să poarte, de asemenea, amuleta Tai Sui a anului pentru a supune orice energii negative care le afectează. În timp ce aceste semne au nevoie de amuleta Tai Sui pentru a rămâne în siguranță și pentru a nu atrage mânia Tai Sui, purtarea amuletei lui este benefică pentru toate semnele animalelor. Purtând amuleta lui, îl aduci pe Anul Dumnezeu „de partea ta”, ca să zic așa. NU RENOVATI IN LOCATIA TAI SUI În Feng Shui, practicanții vor lua întotdeauna notă de locația Marelui Duce Jupiter. Ocupă spațiul de 15 grade al busolei și se schimbă de la an la an. Locația Tai Sui nu trebuie niciodată deranjată; astfel trebuie să evitați renovările în această parte a locuinței. De fapt, evitați utilizarea acestui spațiu dacă este posibil. NU VA CONFRUNTATI cu TAI SUI De asemenea, este important să nu te confrunți direct cu Tai Sui. Pentru persoanele care au dormitoarele sau ușile principale situate în locația Tai Sui a casei, ar trebui instalată o placă Tai Sui sau Pi Yao pentru a liniști Tai Sui-ul anului. În 2022, Tai Sui este situat în direcția Nord-Est 3.

Greutate
 • 5g
Material
 • Pastic
Pentru
 • Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru dragoste si fertilitate, Pentru energizarea locuintei, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Dimensiuni
 • 55mm x 85mm x 1mm
Cantitate
 • 1 buc

Recenzii clienti

5 din 5
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Ai achizitionat acest produs?
Spune si celorlalti parerea ta pentru a-i ajuta sa faca cea mai buna alegere.
Scrie o recenzie
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Razvan Pesa Moza
Razvan Pesa Moza
Achizitie verificata
28.08.2022
Comentariu
Produse de calitate Recomand!
Scrie o recenzie