30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
BRA265326
CRISTAL NATURAL

20.00 Lei

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Bratara confectionata cu pietre semipretioase sferice (rotunde), Jasp oceanic

  • Denumire piatra semipretioasa: Jasp oceanic
  • Diametru pietre semipretioase: 8 mm
  • Sistem de inchidere la alegere , 4 variante
  • Lungime bratara: 17 - 21 cm ( la alegere )
  • Pozele produsului sunt 100% reale.
  • Cristalul este natural.

Va rugam selectati din meniu lungimea si sistemul de inchidere.

Sisteme de inchidere disponibile pentru aceasta bratara: Inchizatoare din metal rodiat sau argint sterling 925, nod culisant, elastic.

Review-uri

Sortati dupa:
4

Mai mult maro. Datorită comentariilor anterioare, eu am cumpărat-o în cunoștință de cauză. Dar nu e ca cea din prezentare cam... deloc
5

Culorile Mai inchise decat in poza dar e foarte draguta ♥️♥️
1

Regret ce voi spune , dar sunt cele mai urate pietre , pe care le-am cumparat; am comandat o bratara cu nuante frumoase de albastru , verde , gri deschis - lucioase si am primit o bratara fara luciu de culoare pamantie; nu este o solutie returul , care...
4

Confirm cele spuse de alți clienți: pietrele sunt mai închise la culoare decât cele din poză. Chiar și așa, jaspul arată foarte bine.
5

Chiar dacac nu sunt culorile din imaginea afisata, ii plac foarte mult nepoatei mele.
1

Nu sunt in nici un caz nuante de albastru/verzui, sunt maro in toata puterea cuvantului. Din partea mea la aceasta retur!
3

Mult mai închise nuanțele în realitate, mi-ar fi plăcut să fie ca cele din imagine.
Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare

Oferta zilei: Lampa din sare de Himalaya pe suport din lemn 2-3 Kg
26% reducere
pentru acest produs
Vezi produsul
Pretul este redus pentru scurt timp!