EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Exista mai multe metode prin care se poate stimula si echilibra meridianele energetice, inclusiv prin acupunctura, acupresura, masaj si practici de qigong. Aceste tehnici ajuta la deblocarea si echilibrarea fluxului de energie in meridian, facilitand functionarea optima a acestora si a organelor corespunzatoare.
Multi cred ca totul in univers este alcatuit din energie si ca aceasta energie este sursa vietii. In spiritualitate, se considera ca exista o energie cosmica sau divina care strabate totul si care se manifesta in toate formele de viata. Aceasta energie vitala este considerata responsabila pentru sanatatea si bunastarea noastra la nivel fizic, mental si spiritual. Energia ca forta vitala se refera la energia care sustine si anima toate formele...
Energia emotionala este energia pe care o simtim in corp si in minte in legatura cu starea noastra emotionala. Aceasta este influentata de emotiile noastre, gandurile si experientele de zi cu zi. Energia emotionala poate avea un impact semnificativ asupra bunastarii noastre generale si poate juca un rol important in modul in care ne percepem si interactionam cu lumea din jurul nostru.
Abilitatile de negociere joaca un rol vital in viata noastra personala si profesionala. Capacitatea de a negocia cu succes poate duce la rezultate favorabile in relatii, afaceri si in atingerea obiectivelor noastre. Negocierile eficiente necesita un echilibru intre abilitati verbale si non-verbale, precum si o intelegere profunda a nevoilor si dorintelor celorlalti.
Zona familiei din bagua este una dintre cele mai importante zone in feng shui, deoarece reprezinta relatiile familiale, armonia in camin si legatura cu stramosii. Aceasta zona poate influenta in mod semnificativ echilibrul si bunastarea unei familii. Iata mai multe informatii despre zona familiei din bagua:
Clopoțeii de vânt - un obiect spiritual Clopoțeii de vânt sunt obiecte decorative care produc sunete melodioase atunci când vântul adie prin...