EnglishRomanian

Bagua - Zona Familiei si Zona Abundentei si Prosperitatii

Bagua - Zona Familiei si Zona Abundentei si Prosperitatii

Bagua - Zona Familiei si Zona Abundentei si Prosperitatii

Zona Familiei:

Zona familiei din bagua este una dintre cele mai importante zone in feng shui, deoarece reprezinta relatiile familiale, armonia in camin si legatura cu stramosii. Aceasta zona poate influenta in mod semnificativ echilibrul si bunastarea unei familii. Iata mai multe informatii despre zona familiei din bagua:

 • Pozitionare: Zona familiei este situata in coltul stanga-jos al casei tale sau a camerei in care doresti sa aplici feng shui. Folosind harta bagua, plaseaza aceasta zona in coltul opus fata de intrarea principala. Asigura-te ca aceasta zona este curata, bine luminata si neingradita.
 • Element asociat: Elementul asociat cu zona familiei este lemnul. Poti adauga elemente de lemn in aceasta zona pentru a intari energia familiei. Exemple de astfel de elemente sunt plantele verzi, obiectele din lemn sau imaginile cu copaci.
 • Culori potrivite: Culorile asociate cu zona familiei sunt verdele si tonurile lemnoase. Poti adauga aceste culori in decorul din aceasta zona pentru a amplifica energia familiala. De exemplu, poti utiliza perdele verzi, perne lemnoase sau tablouri cu peisaje naturale.
 • Bagua - Zona Familiei si Zona Abundentei si Prosperitatii1Simboluri de familie: Pentru a atrage armonia si uniunea in familie, poti adauga simboluri specifice zonei familiei. Acestea pot include fotografii de familie, obiecte care reprezinta dragostea si unitatea familiala, sau chiar arborele genealogic. Alege simboluri care te conecteaza emotional cu familia ta si care te fac sa te simti binevenit si iubit in propriul camin.
 • Curatenie si ordine: Mentinerea curateniei si ordinei in zona familiei este esentiala. Asigura-te ca aceasta zona este bine intretinuta si organizata, fara obiecte nefolositoare sau dezordine excesiva. Curatenia si ordinea contribuie la crearea unei energii pozitive si armonioase in spatiul familiei.
 • Echilibru intre viata personala si profesionala: Zona familiei este legata de echilibrul intre viata personala si profesionala. Este important sa acorzi atentie si timp suficient familiei si relatiilor tale, evitand suprasolicitarea sau prioritizarea excesiva a carierei. Gaseste un echilibru care sa sustina relatiile familiale si sa promoveze armonia in viata ta.
 • Cultivarea comunicarii si afectiunii: In zona familiei, este important sa cultivi comunicarea deschisa si sincera in familie. Incurajeaza exprimarea sentimentelor, ascultarea activa si empatia.
 • Spatiu pentru reunire si activitati comune: In zona familiei, creeaza un spatiu dedicat pentru activitati comune si reuniri in familie. Poti amenaja o zona de relaxare confortabila, unde membrii familiei sa petreaca timp impreuna, sa se joace jocuri de societate sau sa desfasoare activitati artistice. Acest spatiu va incuraja conexiunea si interactiunea familiala.
 • Remedii feng shui specifice: Exista cateva remedii feng shui specifice care pot fi utilizate in zona familiei pentru a intari energia familiala si armonia. De exemplu, poti amplasa o pereche de mandarine sau portocale in aceasta zona, deoarece aceste fructe sunt considerate simboluri ale fertilitatii si familiei in cultura chineza. De asemenea, poti utiliza oglinzi pentru a amplifica energia si lumina in zona familiei.
 • Echilibrul energiei yin si yang: In zona familiei, este important sa mentii un echilibru intre energiile yin si yang. Yin reprezinta energia feminina, pasiva si linistitoare, in timp ce yang reprezinta energia masculina, activa si dinamica. Asigura-te ca in zona familiei exista o armonie intre aceste doua energii, oferind un echilibru intre liniste si activitate.

Aminteste-ti ca fiecare casa si fiecare persoana este unica, asa ca este important sa adaptezi practicile de feng shui in functie de nevoile si preferintele tale. In final, obiectivul este sa creezi un spatiu armonios si plin de dragoste in zona familiei, care sa sustina relatiile si sa promoveze fericirea si bunastarea familiala.

Zona Abundenta si Prosperitate:

Zona Abundentei si Prosperitatii din Bagua reprezinta aspectele legate de prosperitate financiara si materiala in viata noastra. Aceasta zona are legatura cu atragerea abundentei in toate aspectele vietii noastre, incluzand cariera, afacerile, veniturile si bunastarea generala.

 • Locatie: Zona Abundentei si Prosperitatii este adesea asociata cu partea stanga a casei, atunci cand stai in centrul casei si privesti spre usa principala. Cu toate acestea, in functie de structura casei tale si de harta Bagua, pozitia exacta poate varia. Este important sa folosesti o busola sau sa consulti un specialist in Feng Shui pentru a identifica corect zona.
 • Elementul asociat: Elementul asociat cu zona Abundentei si Prosperitatii este lemnul. Poti adauga elemente de lemn in aceasta zona pentru a activa energia prosperitatii. Plantele inalte si verzi, cum ar fi bambusul sau palmierul, sunt excelente pentru aducerea energiei lemnului in aceasta zona.
 • Culorile potrivite: Culorile asociate cu zona Abundentei si Prosperitatii sunt culorile bogate si vibrante, cum ar fi verdele bogat, violetul, rosul si auriul. Foloseste aceste culori in decorul si obiectele din aceasta zona pentru a stimula energia prosperitatii.
 • Bagua - Zona Familiei si Zona Abundentei si Prosperitatii2Curatenie si ordine: Pastreaza zona Abundentei si Prosperitatii curata si ordonata. Elimina dezordinea si indeparteaza obiectele nefolositoare sau deteriorate. Un spatiu curat si organizat permite energiei sa circule liber si sa atraga prosperitatea in viata ta.
 • Obiecte simbolice de prosperitate: Poti adauga in aceasta zona obiecte care simbolizeaza prosperitatea, precum un vas sau un bol cu monede, o statueta a unui dragon sau a unui batran intelept, sau o imagine care reprezinta bogatia si abundenta.
 • Reflectie si recunostinta: Reflecta asupra abundentei si prosperitatii pe care le-ai adunat in viata ta si exprima recunostinta pentru acestea. Recunoasterea si aprecierea a ceea ce ai deja iti deschid usa pentru mai multa abundenta si prosperitate.
 • Activarea energiei: Pentru a activa energia prosperitatii in aceasta zona, poti utiliza tehnici de Feng Shui precum amplasarea de cristale, oglinzi sau obiecte care reflecta lumina sau poti utiliza sunete, cum ar fi un clopot de vant sau un ceas cu baterie sonora, pentru a incuraja fluxul de energie pozitiva si abundenta.
 • Intretinerea plantelor: Daca ai plante in zona Abundentei si Prosperitatii, asigura-te ca le intretii corespunzator. Uda-le regulat, indeparteaza frunzele uscate si oferau-le suficienta lumina si nutrienti pentru a se dezvolta sanatos. Plantele verzi si proaspete in aceasta zona pot atrage prosperitatea si cresterea financiara.
 • Reparatii si intretinere: Asigura-te ca zona Abundentei si Prosperitatii este in stare buna de functionare. Rezolva imediat orice probleme de functionare, cum ar fi robinetele care picura sau prizele defecte. O casa bine intretinuta si functionala transmite mesajul ca esti deschis si pregatit sa primesti abundenta si prosperitate.
 • Viziunea prosperitatii: In aceasta zona, poti afisa imagini sau fotografii care reprezinta viziunea ta despre prosperitatea si succesul pe care le doresti sa le atragi in viata ta. Aceste imagini pot actiona ca o ancora vizuala si iti pot aminti mereu obiectivele tale financiare si materiale.

Aminteste-ti ca energiile Feng Shui functioneaza in combinatie cu actiunile pe care le intreprinzi in viata ta. Utilizarea corecta a principiilor Feng Shui in zona Abundentei si Prosperitatii poate crea un mediu favorabil pentru a atrage mai multa prosperitate in viata ta. Cu toate acestea, este important sa iti amintesti ca succesul si prosperitatea depind si de eforturile tale, abilitatile si luarea deciziilor corecte in viata.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe