EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Mediul de lucru este foarte important pentru a avea o atmosferă care să faciliteze creativitatea și productivitatea. Spațiul în care ne desfășurăm activitatea este locul unde ne petrecem multe ore în fiecare zi. Din acest motiv este foarte important să simțim că rezonăm la nivel energetic cu acest spațiu fizic, să ne simțim încărcați cu multă inspirație și cu energie care facilitează sarcinile pe care le avem de îndeplinit.
Studiile legate de rolul pe care il poate juca aromaterapia sunt oarecum limitate insa sunt numeroase exemple care pot fi con siderate ca si dovezi si in care aromaterapia, uleiurile esentiale si plantele au avut beneficii pentru starea de sanatate dar si pentru starea de spirit a mai multor personae.
Aromaterapia poate fi o modalitate alternativa prin care sa beneficiati de tot ceea ce natura ne poate oferii prin plantele sau fructele pe care le puteti culege sau poate cumpara, daca producatorii sunt unii de incredere si vorbim despre produse naturale fara tratamente chimice.
Dacă de ceva vreme te atrage fascinanta lume a cristalelor, dar nu știi cum să îl alegi pe primul, să știi că nu ești singurul. Deși nu există alegeri bune sau rele în ceea ce privește cristalele, poți consulta o întreagă listă de „reguli” de urmat sau te poți baza pe propria intuiție. Haide să vedem cum te poți folosi de cea din urmă pentru a găsi piatra perfectă.  
Cu totii suntem conectati la ciclurile universului, iar intelegerea si sincronizarea cu aceste cicluri poate fi o modalitate puternica de a-ti imbunatati conexiunea spirituala si de a-ti spori energia interioara. Spre exemplu, ciclul anotimpurilor este unul dintre cele mai evidente cicluri universale care ne influenteaza.
Yoga si spiritualitatea sunt doua concepte strans legate in cultura indiana si au o istorie veche de mii de ani. Yoga este o practica fizica si mentala care are ca scop imbunatatirea sanatatii si a starii de spirit, in timp ce spiritualitatea se refera la conexiunea cu divinitatea si la gasirea sensului vietii.
Deși banii nu cad din cer și nu pot fi obținuți fără un efort considerabil, este posibil să apelezi la anumite metode prin intermediul cărora să atragi energiile binefăcătoare de partea ta, pentru a-ți atinge scopurile pe plan financiar. Astăzi vrem să vorbim despre cristalele pe care le poți utiliza pentru a manifesta deblocarea financiară și a duce o viață prosperă.
Bijuteriile cu cristale sunt frumoase si valoroase, dar necesita o atentie speciala pentru a le mentine stralucitoare si sanatoase. Curatarea si intretinerea corecta a bijuteriilor cu cristale este importanta pentru a evita deteriorarea sau pierderea cristalelor, precum si pentru a mentine aspectul lor frumos si stralucitor. In acest articol, vom discuta cateva sfaturi utile pentru intretinerea si curatarea bijuteriilor cu cristale.