EnglishRomanian

Deblocarea financiara cu ajutorul cristalelor

Deblocarea financiară cu ajutorul cristalelor

Deblocarea financiară cu ajutorul cristalelor

Deși banii nu cad din cer și nu pot fi obținuți fără un efort considerabil, este posibil să apelezi la anumite metode prin intermediul cărora să atragi energiile binefăcătoare de partea ta, pentru a-ți atinge scopurile pe plan financiar. Astăzi vrem să vorbim despre cristalele pe care le poți utiliza pentru a manifesta deblocarea financiară și a duce o viață prosperă.
 
Jad verde
Cristalul de jad verde a fost folosit de-a lungul istoriei chineze pentru a atrage bunăstarea și armonia. Se spune că acesta poate atrage banii, deoarece te poate menține calm și concentrat asupra scopului tău. Poți păstra un astfel de cristal în dormitor, pentru a te ajuta să manifești în timpul somnului. Îl poți așeza pe noptieră, lângă pat sau sub saltea.
 
Citrin
Citrinul este un cristal de tip cuarț, asociat cu plexul solar, adică zona de deasupra buricului și de sub plămâni. Aceasta este o piatră puternică pentru manifestări, care te poate ajuta să îți îndeplinești scopurile pe plan financiar. Citrinul îți poate aduce încredere de sine, noroc, voință și abundență.
 
Deblocarea financiară cu ajutorul cristalelor1Pentru a-i activa puterile îți recomandăm să îl freci între palme sau să îl lași într-un loc în care să fie încărcat cu lumina lunii.
 
Pirită
Cunoscut și ca „Aurul nebunilor”, pirita este un mineral din clasa sulfurilor, de culoare galben arămie, cu reflexe verzui. Deși nu are aceeași valoare precum aurul, acest cristal îți poate aduce abundență în viață, determinându-te să fii cât mai deschis în fața noilor oportunități. Pirita este un cristal bun pentru cei care dețin afaceri. Acesta poate fi păstrat lângă registrele pentru bani, sau purtat în portofel, ori în geantă.
 
Ochi de tigru
Dacă ai nevoie de o schimbare de perspectivă, înseamnă că ai nevoie de un cristal ochi de tigru. Această piatră îți va aminti că nu există doar o singură cale pentru a-ți îndeplini scopul și te va ajuta să te conectezi cu energia sa, pentru un nou punct de vedere. Cu acest cristal alături îți va fi mai ușor să treci peste fricile sau ezitările tale și vei avea mai mult curaj pentru a lua decizii îndrăznețe pe plan financiar.
 
Ametist
Cel mai potrivit și cunoscut pentru restaurarea păcii este ametistul, care poate fi folosit fără grijă pentru a atrage forțe și energii financiare noi. Această piatră violet reprezintă un conector pentru chakra, care te poate menține într-o stare spirituală și cu picioarele pe pământ, chiar și atunci când poți avea probleme cu banii.
 
Dacă te-ai săturat să te simți anxios și stresat atunci când se vorbește despre bani, ametistul te poate ajuta să treci peste stres și te va ajuta să te focusezi pe scopul tău și să profiți de oportunitățile care se ivesc.
 
Lapis Lazuli
Acest cristal în nuanțe de albastru și auriu este ideal pentru a primi cum se cuvine abundența și prosperitatea în viața ta. Este un real ajutor în rezolvarea problemelor financiare, oferind un mediu protector și o viziune clară celor care încearcă să își rezolve problemele legate de buget.
 
Granat
Granatul este cunoscut pentru că ajută la diminuarea blocajelor chakrei și pentru că atrage energiile răspunzătoare pentru un trai prosper. Roșu este considerată culoarea celor înstăriți, iar granatul funcționează precum un magnet pentru a atrage energie pozitivă, putere și pentru a respinge energia negativă.
 
Selenit

O piatră pură și delicată, selenitul ajută la redirecționarea energiilor pozitive și curăță energiile negative din minte și corp. Reprezintă un cristal ideal pentru detox, care te ajută să obții o viziune clară asupra imaginii și te pregătește pentru nivelul de abundență spre care tinzi.
 
Peridot
În nuanțe de verde fascinante, peridotul curăță chakrele blocate și direcționează toate energiile pozitive acolo unde trebuie să ajungă. Este o piatră a abundenței, a bucuriei și energiei. Te va ajuta să obții tărie emoțională și să nu te lași doborât de potențialele piedici pe care s-ar putea să le întâlnești în drumul tău.
 
Deblocarea financiară nu se va putea realiza fără efort, dar, împreună cu cristalele potrivite și energiile necesare vei putea obține tot ceea ce îți dorești!

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe