Ulei vegetal de Meadowfoam, Mayam 50ml

1932 Lei
(TVA inclus)
Stoc epuizat
30 zile
UVG273250
  • Beneficii
  • Livrare
  • Metode de plata
  • Magazin in Bucuresti
    • — 30 de zile drept de retur GRATUIT!
    • — Transport gratuit peste 199 lei
    • — Certificat garantie si conformitate
    • — Plata in rate
    • — Program de fidelizare
    • — Deschidere colet la livrare
    • — Notificari prin SMS
    • — Firma autorizata ANPC
    • — Oriunde in Romania prin curier rapid
    • — Cost transport: 12 lei Easybox, 15 lei DPD si Sameday / 18 lei Fan Courier
    • — Peste 199 lei transport gratuit
    • — Livrare in 1-3 zile
    • — Ramburs la curier
    • — Online cu card bancar
    • — Plata cu cardul la easybox
    • — Plata cu cardul la FANbox
    • — Plata in magazin
  •  0766613696

    Harta magazin StoneMania Bijou Bucuresti

Descriere

Ulei vegetal de Meadowfoam, Mayam 50ml

Alcătuit în principal din acizi grași rari, are proprietăți excepționale de menținere a hidratării și  stabilitate oxidativă. Lasă pielea netedă și mătăsoasă, creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv, îmbunătățește părul deteriorat și fragil, ajută la protecția împotriva razelor solare.

Ulei de Meadowfoam - descriere, recomandări

Alcătuit în principal din acizi grași rari, are proprietăți excepționale de menținere a hidratării și  stabilitate oxidativă. Lasă pielea netedă și mătăsoasă, creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv, îmbunătățește părul deteriorat și fragil, ajută la protecția împotriva razelor solare.

Presat din semințele de Meadowfoam (în traducere liberă spumă de pajiște) o cultură protejată prin brevet, durabilă, foarte eficientă, prietenoasă cu solul și albinele.

Aspect: ulei lichid galben limpede

Miros: aproape inodor

INCI: Limnanthes Alba Seed Oil


Proprietăți

  • stabilitate oxidativă foarte ridicată
  • alcătuit în principal din acizi grași cu lanț lung: acid eicosenoic, docosenoic și docosadienoic
  • creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv
  • seamănă cu sebumul, ajută la echilibrarea producției naturale de sebum a pielii
  • lasă pielea mătăsoasă și netedă
  • oferă o bună lubrifiere, este emolient foarte eficient
  • încetinește TEWL - pierderile de apă trans-epidermale
  • îmbracă firul de păr pentru a-I menține hidratarea
  • îmbunătățește părul deteriorat, uscat și fragil


Aplicații, utilizare

  • se poate include într-o gamă largă de formulări cosmetice
  • ca ulei de bază în amestecuri care conțin uleiuri sensibile la oxidare, conferă stabilitate altor uleiuri vegetale
  • potrivit pentru preparate pentru piele uscată, seruri pentru contur ochi, în aplicații topice precum balsamuri, unguente și creme
  • în produsele de îngrijire a părului și de îngrijire solară


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: uz cosmetic

Proprietăți emolient
Aplicații ten uscat

 

Specificatii

Producator
  • Mayam
Cantitate
  • 50ml

Review-uri

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie

Atasamente

Ulei de Meadowfoam (M-1552_TDS.pdf, 157 Kb) [Descarcare]

Ulei de Meadowfoam (M-1552_MSDS.pdf, 183 Kb) [Descarcare]

Vizualizate recent