EnglishRomanian

Tot ce trebuie să știți despre rețelele de cristal

Tot ce trebuie să știți despre rețelele de cristal

Tot ce trebuie să știți despre rețelele de cristal

 

   Dacă ți-aș spune că există un mod ușor, creativ și eficient de a-ți amplifica intențiile și de a folosi energiile vindecătoare ale cristalelor tale? Cristalele sunt deja o metodă ușoară și captivantă de a valorifica puterea din interiorul tău și de a te concentra pe manifestarea sinelui tău cel mai bun și cel mai autentic, dar există un instrument specific pentru a propulsa acest progres. Astăzi vorbim despre rețelele de cristal, instrumentul de cristal suprem. Vom aborda semnificațiile lor, tipurile de plăci de rețea de cristal și câteva sfaturi suplimentare pentru a profita la maximum de aceste rachete energetice puternice.

   Ce este o rețea de cristal?

   Fizic, este o rețea pre-tipărită sau materială pe care să vă așezați cristalele. Metafizic, o rețea de cristal folosește geometria sacră pentru a valorifica energia pietrelor vindecătoare și a se conecta între ele și cu intenția voastră. Este o experiență meditativă, holistică și pozitivă pentru oricine dorește să încerce. Vă vom arăta cum să vă creați propriile dvs. retele, dar totul este să lăsați intuiția să vă ghideze!

   Intenții pentru rețeaua de cristal

   Grilele de cristal, ca multe ritualuri de cristal, îți amplifică intențiile. Ce sunt și de ce sunt atât de importante pentru practicile cu cristale? Un profesor de meditație de vârf, are definiția sa unică: „Stabilirea unei intenții este activarea unei părți a receptivității tale. Dacă ar fi să ieși în timpul zilei și să nu fi stabilit nicio intenție sau să fi creat vreun tip de rugăciune sau manifestare a modului în care vrei să meargă ziua, atunci te urci pe o bicicletă fără direcție ”.

   Intențiile sunt cel mai important aspect al creării grilei, deoarece scopul grilei este de a manifesta intenția menționată. Alegeți ceva clar, pozitiv și simțit adânc în inima voastră. Ar trebui să fie despre tine, nu despre alții. Mulți oameni aleg să noteze mai multe obiective legate de intenție, deoarece o rețea de cristal este un moment spectaculos pentru sănătate și activitati care necesita concentrare.

  De exemplu, dacă intenția ta a fost „Sunt gata să eliberez răni vechi și să accept o iubire nouă”, atunci cristalele pe care le selectezi ar trebui să amplifice sentimentele de iubire de sine, vindecare, fericire și curățarea energiei.

Tot ce trebuie să știți despre rețelele de cristal-tabla

   Plăci de cristal

   După cum am menționat, grilele folosesc geometria sacră pentru a forma formele pe care le vedeți. Iată câteva:

Piatra principală: veți vedea că o singură piatră este întotdeauna plasată în centrul unei rețele. Aceasta este Piatra Focusului. Adună energiile altora și amplifică Forța de viață universală. Majoritatea oamenilor aleg un punct de cristal de stanca. Acest lucru activează intenția rețelei și o trimite în sus și afară în lume prin punctul său.

Pietre de cale: Acestea sunt cristale care înconjoară o piatră centrală situată pe Calea. Ele amplifică și modifică energiile.

Pietre de dorință: Acestea sunt situate în porțiunea exterioară a unei rețele de cristal. Ele adună energie din pietrele Focus și Way.

Calea: liniile de energie curg prin rețea. Conectează pietrele Focus, Way și Desire.

   Tipuri de planuri cu rețea de cristal

  Pe măsură ce rețelele de cristal cresc în popularitate, nu este greu de găsit un aspect pre-tipărit. Acest lucru vă poate ajuta să configurați lucrurile cu vizualizarea caii cristalelor. Cea mai populara este, probabil, „floarea vieții”.

   Floarea vieții -  de cristal, Semnificație

   „Floarea vieții” și „Sămânța vieții” au fost termeni popularizați în anii '80 de către autorul Drunvalo Melchisedek, o autoritate asupra geometriei sacre. Sunt aranjamente spațiale despre care se spune că ne comunica cadrul întregului univers.

Sămânța Vieții are șapte cercuri suprapuse cu același diametru. Șase cercuri cu distanțe egale sunt limitate în cercul al șaptelea. Aceasta a creat o rozetă cu optsprezece „petale” în formă de lacrimă - șase cercuri mici în interior și doisprezece cercuri mari exterioare.

Versiunea acestuia care formează nouăsprezece cercuri este Floarea Vieții. Aceste cifre interconectează cercuri și rozete pentru o rețea frumoasă, ca o floare, de energie care curge.

   Grile bazate pe numere

  Deși este posibil să găsiți grile cu peste 18 cercuri, puteți găsi altele bazate pe numere sacre. De exemplu, o grilă bazată pe seturi de două (patru, șase, opt sau șaisprezece) ajută la manifestarea schimbării.

  • Grilele bazate pe trei (șase sau doisprezece) vă ajută să găsiți echilibrul și să descoperiți talentele ascunse. Acestea se bazează pe Sfânta Treime pentru a armoniza trecutul, prezentul și viitorul. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cristale de hexagon precum Ametist.
  • Grilele bazate pe numărul patru (opt și doisprezece) acționează ca o busolă pentru a vă ajuta să găsiți direcția corectă în viață.
  • Grilele bazate pe numărul cinci (zece și douăzeci) arată alinierea în viață, care amintește de „Pentagrama” lui DaVinci. Folosiți-o pentru a vindeca inima și a alinia sufletul.
  • Grilele bazate pe șapte se referă la cicluri de viață, cum ar fi ciclurile lunii (cum ar fi numărul 28). Folosiți-l pentru a accepta noi perioade de viață.

   Cum sa configurați și cum să utilizați grila de cristal

   Acum că ați ales grila, intenția dvs. scrisă, punctul de cuarț și cristalele, trebuie să configurați tabla.

În primul rând, începeți prin a curăța totul - rețeaua, spațiul și cristalele. Vindecarea cristalelor funcționează întotdeauna cel mai bine atunci când energia veche și stagnantă a fost măturată.

Apoi, așezați placa sau grila materialului. Rostiți-vă intenția cu voce tare, astfel încât Universul să o poată accepta.

Apoi, întindeți-vă pietrele și cristalele. Unii oameni lucrează în exterior și unii oameni lucrează în interior. Puteți alege direcția care vă este cea mai naturală, rămâneți conștient de intenția voastră și rămâneți fidel geometriei sacre. Puteți încheia setarea plasând intenția / obiectivul dvs. scris în centru și plasând Cuarțul deasupra notei.

Tot ce trebuie sa stiti despre retelele de cristal-cristale

   Activați-vă intenția

   Pentru activare, veți dori să urmăriți liniile grilei. Puteți face acest lucru cu un cuarț clar care amplifică intenția altor pietre sau puteți folosi degetele pentru a vă conecta fizic cu fiecare cristal. Oricum ar fi, veți dori să vă imaginați o lumină puternică și caldă care trece prin corpul dvs. pe măsură ce urmăriți. Începeți cu piatra centrală și mișcați-vă în sensul acelor de ceasornic, din centru spre exterior. Este recomandat să vă lăsați rețeaua in acelasi loc până la 40 de zile pentru a vă reaminti intențiile și energia concentrată.

   Amplificați-vă energia într-un mod puternic

   Dacă aveți o colecție bogată de cristale superbe și pietre vindecătoare, nu există niciun motiv să nu vă adânciți în lumea rețelelor de cristal! Pentru aceia dintre noi care nu pot alege doar una sau două pietre cu care să lucreze, aceste rețele oferă soluția perfectă pentru a utiliza mai multe energii cristaline în același timp. Așadar, data viitoare ai nevoie de un instrument puternic pentru a-ți manifesta adevărata cale, apelează la rețelele de cristal.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe