EnglishRomanian

Cele mai bune 7 idei de bratari cadou

Cele mai bune 7 idei de bratari cadou

Cele mai bune 7 idei de bratari cadou

 

Obținerea de cadouri pentru oamenii pe care îi iubești poate fi adesea mai satisfăcătoare decât primirea lor. Există un mare sentiment de realizare în a face pe altcineva fericit, mai ales dacă le arăți gusturile. Nu trebuie să existe o ocazie specială pentru aceasta dacă vă simțiți suficient de generos. O inimă mare este tot ce trebuie.

Vă aratam șapte dintre cele mai bune pietre de cristal pe care le puteți găsi. De la antistres până la apărarea energiei, există o brățară spirituală pentru toți prietenii tăi și un stil pe măsură!

Cele-mai-bune-7-idei-de-cadouri-pentru-brățări

7. Brățară cu set pietre Chakra

Dacă sunteți în căutarea unei brățări cu oomph suplimentar, atunci nu căutați mai departe! Aceasta bratara este alcatuita din cristale individuale pentru fiecare chakra! Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate în lucrul cu chakre, prin meditație și rețele de cristal.

Această brățară ofera un sentiment de pace imensă. Dacă aveți un prieten care se gândește prea mult sau este un nepăsător, atunci aceasta este brățara ideală pentru ei.

Are agat roșu, jasp roșu, citrin, aventurină, sodalit, ametist și cuarț transparet! Aceasta este o gamă impresionantă de pietre naturale. Se aliniază și armonizează energia și facilitează fluxul liber în sus. Nu puteți greși daruind aceasta bratara.

 

Cele-mai-bune-7-idei-de-cadouri-pentru-brățări-obsidian-curcuceu

6. Brățară pentru protectie din obsidian curcubeu

Obsidianul curcubeu este o piatră prețioasă pentru speranță. Spre deosebire de obsidianul obișnuit, care este puternic și nemilos, obsidianul curcubeu este mai blând și are o frecvență mai ușoară. Protejează la fel de mult, dar este mai potrivit pentru persoanele sensibile. Dacă cunoașteți un prieten care are nevoie de sprijin, atunci aceasta va fi cea mai bună brățară pentru ei.

Îi ajută pe purtător să își găsească adevărata valoare de sine și îi încurajează să creadă în ei înșiși. Îi scoate din obisnuit și îi împuternicește să se exprime pe deplin. Este excelent pentru o persoană timidă.

Lucrurile bune vin la cel care poartă bratara de protectie din obsidian curcubeu!

 

Cele-mai-bune-7-idei-de-cadouri-pentru-brățări-ochi-tigru-albastru5. Brățară cu ochi de tigru albastru

Aceasta este o idee fantastică de cadou pentru cei care sunt pe calea succesului. Îi poți observa la o milă distanță - unii oameni sunt doar destinați lucrurilor mari. Ochiul de tigru albastru îi ajută să ajungă acolo. Este o piatră de protecție excelentă, care curăță corpul de energie negativă. Elimină îndoiala de sine și distruge frica de eșec, asigurându-se că oricine are norocul să poarte această brățară va lua întotdeauna cele mai bune decizii posibile.

Această piatră prețioasă puternică activează chakra coroanei, energizând mintea și sporind capacitatea de a înțelege problemele complexe. Ajută la rezolvarea conflictelor interioare.

 Ochiul de tigru albastru îndepărtează blocajul mental care adesea înnegrește mintea.

Cele-mai-bune-7-idei-de-cadouri-pentru-brățări-piatra-soarelui4. Brățara Piatra soarelui

Prietenul tău special vorbește în mod constant despre următoarea lor mare aventură, dar nu începe niciodată? Piatra soarelui este o alegere strălucitoare pentru a rămâne focusat și a elimina distragerea atenției. Energizează toate cele șapte chakre, menținându-l pe purtător pregătit și revitalizat toată ziua. Cu acest cristal, ei pot rămâne pe drumul lor mai mult timp.

O piatră strălucitoare, nu este de mirare că reprezintă pozitivitate și bucurie. Este unul dintre acele cristale care îți pune imediat zâmbetul pe buze. Nu te poți abține. Pur și simplu izbucnește de energie pozitivă palpabilă.

Mare pentru vitalitate, piatra soarelui este ca soarele însuși. Fără ea, totul ar fi întunecat și posomorât. Dar când este acolo pentru a vă sprijini, se simte de parcă poate lumina întreaga lume. Este perfecta pentru persoanele pasionate care doresc să găsească o modalitate de a se exprima!

 

Cele-mai-bune-7-idei-de-cadouri-pentru-brățări-ochi-tigru3. Brățara de determinare

Ochiul natural de tigru este puțin diferit de cel albastru de la numărul 5. Deschide în schimb chakra plexului solar, convocând unitatea interioară a purtătorului din adâncul interior. Poate agita ceva în interiorul tău despre care nici măcar nu știai că este acolo. Este ideal pentru cineva cu obiective mari - ochiul de tigru este o piatră pentru motivație.

Oferiți-le prietenilor dvs. care se luptă cu probleme de stimă de sine. Emană încredere! Nu numai că va atrage tone de complimente, dar îi va ajuta să-și valorifice energia interioară și să o exprime în exterior.

Promovează gândirea logică și ajută la curățarea minții de dezordine. O piatră minunată pentru inspirație, aceasta ar putea fi piatra prețioasă care declanșează o reacție în lanț de evenimente pozitive! Lucruri mari îi așteaptă pe cei care poartă Brățara pentru Determinare.

Cele-mai-bune-7-idei-de-cadouri-pentru-brățări-hematit-ochi-tigru-obsidian2. Brățara pentru protectie tripta

Ce este mai bun decât o brățară naturală pentru ochi de tigru? Ce zici de combinarea acestuia cu două dintre cele mai bune pietre de protecție, hematita și obsidianul negru? Această brățară este o putere absolută. Proprietățile sale de împământare sunt egale și, așa cum sugerează și numele, deține o putere de protecție de neegalat. Aceste trei cristale se află la un alt nivel când vine vorba de apărarea energetică.

Obsidianul negru curăță energia negativă și te protejează de lipitorii de energie. Nimănui nu-i place să se simtă epuizat și această piatră vulcanică ajută la prevenirea acestui lucru. Hematitul ajută la transformarea vibrațiilor negative în pozitive, purificându-vă corpul de stres și alte emoții nedorite. Ochiul lui Tiger, așa cum am menționat deja, este o piatră excelentă pentru auto-cultivare, făcându-te imun la influența altora.

Aceasta este cea mai bună idee de cadou pentru cei care au nevoie de un pic de sprijin în timpul călătoriei lor. Păstrați-vă prietenii și cei dragi în siguranță spirituală cu minunata brățară de protectie tripla.

Cele-mai-bune-7-idei-de-cadouri-pentru-brățări-malachit1. Brățara anti-anxietate

Malachitul este o piatră de îngrijorare care arată la fel de bine pentru un bărbat ca pentru o femeie. Este un calmant fantastic în perioadele de stres emoțional; la urma urmei, activează chakra inimii. Te scoate din modul de stres la fel de ușor ca un oftat. Malachitul este ca o gură de aer proaspăt pentru suflet, mirosul de iarbă proaspătă pentru nas și căldura unei raze de soare strălucitoare pentru piele. Culoarea verde superbă seamănă cu natura și canalizează energia calmantă a mamei pământ. Cu greu ar putea fi mai senin.

Malachitul este bine cunoscut ca o piatră de transformare, așa că, dacă prietenul tău trece printr-o perioadă de schimbări intense, atunci acesta ar putea fi cristalul pentru el.

Îl încurajează pe purtător să se bucure de experiența momentului prezent. Nu este nimic mai important decât să trăiești cu atenție, mai ales atunci când treci printr-un moment haotic. Este minunat pentru cei care se mută de casă, încep o nouă slujbă sau doar intră într-o nouă relație. Oferiti brățara anti-anxietate pentru ca prietenii dvs. să-și stabilizeze energia în medii noi.

Distribuie mai departe