Simbolurile Dragon și Phoenix Feng Shui

Simbolurile Dragon și Phoenix Feng Shui-banner-final

   În practica feng shui, asocierea simbolurilor dragonului și pasarea Phoenix împreună este un mijloc comun de păstrare (și atragere) a energiei comunicării armonioase. Deși nu este singura modalitate de a simboliza o căsătorie bună si de durata, balaurul și Phoenixul împreună sunt o rețetă clasică, datorită puterilor fiecărui simbol individual.

Simbolurile Dragon și Phoenix Feng Shui-abtibild   Dragonul în Feng Shui

  Energia dragonului este considerată foarte puternică în feng shui-ul tradițional. Aproape toate aplicațiile clasice de feng shui implică decorarea cu simbolul dragonului într-un fel sau altul.

  Dragonul este cea mai puternică și maiestuoasă creatură din folclorul chinezesc, venerat astfel de adepții școlilor clasice sau tradiționale de feng shui. Puterea, autoritatea incontestabilă și măreția înfricoșătoare sunt în mare parte calități masculine (yang), iar balaurul reprezintă adevărata parte Yang a energiei Yin-Yang a cuplului balaur și Phoenix.

   Phoenix în Feng Shui

  Spre deosebire de balaur, care are multe conotații diferite între diferite culturi, simbolul Phoenix pare să evoce aceeași energie și sens în toate culturile - reprezintă puterea renașterii și transformarea profundă. Phoenix este regina tuturor simbolurilor păsărilor din feng shui și este cea mai venerată. În folclorul chinezesc, miticul Phoenix este atribuit cu calitățile de frumusețe, inspirație și grație autentică (calități yin feminine). Acest lucru face din Phoenix omologul Yin perfect al energiei Yang a dragonului.

 Simbolurile Dragon și Phoenix Feng Shui  Folosind Phoenix și Dragon impreună

  Deoarece o căsătorie armonioasă este un parteneriat echilibrat în care atât soțul, cât și soția își pot exprima pe deplin energiile unice, energia yin-yang a dragonului și a Phoenix-ului au devenit împreună un simbol feng shui al norocului și al armoniei în căsătorie. În majoritatea reprezentărilor, balaurul și Phoenix-ul formează un dans sau un cerc de două energii, formând o formă asemănătoare simbolului clasic yin-yang. Această pereche de simboluri este unul dintre cele mai puternice motive din toate modelele imperiale chineze și rămâne un element popular în îmbrăcămintea, bijuteriile și multe accesorii de decor pentru casă.

  Deoarece atât balaurul, cât și Phoenix sunt creaturi mitice, ele pot fi reprezentate în moduri ușor diferite pentru a se potrivi viziunii diferiților artiști și, de asemenea, pentru a crea asociații specifice. Pentru utilizarea feng shui, se poate alege fie o sculptură, fie o pictură / ilustrație a perechii.

  Cel mai bun mod de a plasa balaurul și Phoenixul ca remediu pentru dragostea feng shui este în zona de dragoste și căsătorie din casa ta bagua. De asemenea, puteți alege să afișați perechea în direcția voastră norocoasă pentru dragoste (care se calculează pe baza datei dvs. de naștere).

  Cuplul dragon și Phoenix împreună este unul dintre cele mai bune remedii chinezești de dragoste feng shui, dar s-ar putea să luați în considerare și semnul dublu al fericirii și rațele mandarine. Indiferent de vindecarea iubirii feng shui pe care o alegeți pentru casa dvs., asigurați-vă că energia acesteia reprezintă cu adevărat ideea dvs. de căsătorie fericită și armonioasă. Nu alegeți un remediu feng shui pentru că vi s-a spus - alegeți-l pentru că vă place cu adevărat și pentru că vă vorbește.

Comentarii

Review-uri clienti

Ii place acest articol?
Scrie un comentariu care poate fi vizualizat si de ceilalti cititori.
Scrie un review

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review