Alegerea monedelor chinezesti Feng Shui

Alegerea monedelor chinezesti Feng Shui

   Cea mai obișnuită utilizare a monedelor chinezești în feng shui este pentru atragerea energiei bogăției și a banilor. O altă utilizare populară a monedelor în feng shui este protecția și vindecarea norocului.  Atunci când o persoană atinge stabilitatea financiară, ea sau el se simte și mai protejat și, desigur, norocos!

Alegerea monedelor chinezesti Feng Shui   Monede în Feng Shui

  Pentru a utiliza monedele chinezești ca remediu feng shui pentru bani , începeți prin explorarea varietății de metode feng shui care încorporează monede chinezești în designul lor. Apoi, localizați zona de bani a casei dvs. După ce ați găsit zona de bani, găsiți cel mai bun mod de a vă afișa metodele într-un mod care funcționează bine cu decorul general al casei. De exemplu, puteți să vă agățați ciucura monedelor chinezești de perete, o puteți încadra sau pur și simplu o puteți așeza pe orice suprafață adecvată (birou, cărți etc.).
  Ar putea fi util să știți că nu trebuie întotdeauna să vă afișați medodele feng shui la vedere; uneori îl poți ascunde. Metoda ta de feng shui va funcționa la fel de bine, mai ales dacă o poți vedea în continuare. Acesta poate fi cazul în care aveți ciucure de monede chinezești într-un sertar de birou pe care îl utilizați des. Desigur, va trebui să aveți un sertar de birou absolut curat și organizat!Puteți face aceiași pași în biroul dvs. pentru a vă concentra și mai mult pe atragerea energiei abundenței în viața voastră. Nu uitați să așezați monedele pe partea Yang - patru caractere cu fața în sus.

   Utilizări populare de monede chinezești Feng Shui

  Cealaltă modalitate populară de a folosi monedele chinezești pentru a atrage energia banilor este de a le purta în portofel sau în buzunar. De obicei, este vorba de 3 monede legate cu o panglică de culoare roșie.
Dacă dețineți o afacere, există o varietate de moduri de a folosi monedele în conformitate cu școlile clasice chinezești de feng shui. Le puteți folosi lângă casa de marcat, pe interiorul ușii din față, cu hârtiile financiare, lângă telefon sau în orice alt loc care vi se pare important.
Amuleta de 6 sau 9 monede chinezești este adesea folosită ca o metoda anuală de feng shui în zonele bagua afectate (dacă urmați stelele anuale de feng shui).
  De asemenea, puteți vedea monede chinezești încorporate în diferite modele de bijuterii, de la cercei și brățări la diverse coliere și pandantive. Într-un fel, purtarea de bijuterii frumoase cu energie bună - fie că sunt cristale puternice sau simboluri puternice - este un feng shui pentru corp foarte bun și destul de popular.

Alegerea monedelor chinezesti Feng Shui

   Lucruri de luat în considerare înainte de a folosi monedele chinezești ca remedii

  Indiferent de modul în care alegeți să încorporați energia monedelor chinezești în activitatea dvs. de feng shui, este întotdeauna o idee bună să vă curățați monedele de energia anterioară. Cu excepția cazului în care monedele dvs. provin de la un comerciant de renume feng shui și le puteți simți sclipind cu o energie bună, folosiți câțiva pași de bază pentru degajarea spațiului pentru a le curăța și reîmprospăta vibrațiile.
Există, de asemenea, o varietate de ciucuri feng shui cu noroc cu monede chinezești în designul lor. Aceste produse feng shui vin în diverse culori, forme și materiale, folosind adesea cristale diferite, precum și culori de mătase.

 

   Grupări de monede

  Atunci când sunt utilizate ca remedii feng shui, monedele chinezești sunt cel mai adesea legate împreună cu un fir roșu sau o panglică. De obicei, puteți găsi aceste amulete de bani feng shui cu 3, 6 sau 9 monede legate într-un rând drept sau într-un model de flori. Adesea vor avea cel puțin un nod mistic în mătase roșie sau aurie încorporat în design. Grupurile de trei exprimă energia Trinității în moduri diferite:

    3 monede chinezești poartă norocul treimii cerului, a pământului și a omenirii
    6 este considerat numărul norocului ceresc sau al energiei cerești
    9 este cel mai mare număr, numărul de finalizare

Alegerea monedelor chinezesti Feng Shui   Simboluri specifice monedei

  Există sute de monede chinezești diferite legate de mulți ani de istorie antică. Iată doar câteva dintre simbolurile comune ale monedei și semnificațiile acestora:

    Monede cu patru personaje pe o parte (Bao, Chuen, Yong, Fu), simbolizând prosperitatea pentru totdeauna și opt caractere pe partea inversă (Fu Zhai Yien Chien, Re Re Sheng Chai), simbolizând norocul în față și bogăția se înmulțește zilnic.
    Monedele cu opt trigrame Pa Kua și 12 semne animale (reprezentând ramurile pământești) se combină pentru a oferi protecție celor dragi. Amuletele cu aceste simboluri sunt adesea agățate de o clanță interioară pentru a proteja împotriva forțelor negative sau malefice din afara casei.
    Monedele din dinastia Ching reprezintă în general pacea și prosperitatea. Această dinastie antică a fost marcată de bogăție fără precedent și perioade lungi de pace în China. Aceste monede includ adesea personajele Tien Xia Tai Ping, reprezentând pacea pe Pământ.

 

Comentarii

Review-uri clienti

Ii place acest articol?
Scrie un comentariu care poate fi vizualizat si de ceilalti cititori.
Scrie un review

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review