Testimoniale

Postari reale ale clientilor despre StoneMania Bijou

Puteti citi review-uri despre produsele si serviciile noastre si pe retelele sociale

Pareri clienti StoneMania Bijou pe Facebook Recenzii clienti StoneMania Bijou googleImagini de la clienti

Reviews

Review-uri clienti

4.9 din 5
Esti deja clientul nostru?
Poti scrie un review general despre produsele si serviciile noastre.
Scrie un review
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Klara
Klara
28/09/2021

Comentariu
Produse de calitate, impachetare impecabila, livrare mai rapida decat ma asteptam. Cu siguranta voi mai comanda! Multumesc pentru cadou!
Este util acest review?
0 0
Isa&Ann
Isa&Ann
28/09/2021

Comentariu
Super bijuterii
Este util acest review?
0 0
Ana Ujica
Ana Ujica
27/09/2021

Comentariu
Sunt incantata de toate bijuteriile primite. Pietre splendide, livrare prompta, si cateva pietre cadou (alese cu grija, raportat la ce am comandat de-a lungul timpului). Comand de mult si niciodată nu am fost dezamagita. Ca sa nu spun ca am fost de mai multe ori in magazin, si atmosfera, serviciile sunt splendide. Recomand cu caldura!
Este util acest review?
0 0
LILI
LILI
27/09/2021

Comentariu
Foarte multumita si de produse si de modul in care au fost livrate - ambalate separat, produsele de calitate foarte buna - Recomand cu drag, iar eu personal voi comanda in continuare aceste produse.
Este util acest review?
0 0
GÖCZ ELZA
GÖCZ ELZA
27/09/2021

Comentariu
Produsele sunt frumoase,colaborarea si lvrarea corecta!
Este util acest review?
0 0
rosca marcela
rosca marcela
27/09/2021

Comentariu
dupa ce am avut o adevarata aventura cu firma de curierat si asteptand cu nerabdare produsele, comanda a sosit incompleta, din 10 produse comandate, au fost doar 9 in colet.

in rest cristalele sunt deosebite
Este util acest review?
0 0
Manuela
Manuela
26/09/2021

Comentariu
Comanda a venit chiar mai repede decat scria pe site si totul a fost ambalat impecabil. Produse minunate si am primit chiar si un mic cadou! Multumesc mult l!
Este util acest review?
0 0
VERONICA
VERONICA
26/09/2021

Comentariu
PRODUSELE AU AJUNS MULT MAI REPEDE DECAT TIMPUL ESTIMAT INITIAL. SUNT FOARTE FRUMOASE. ADMIR BOGATIA OFERTEI, MAREA VARIETATE DE PRODUSE, TOATE EXTREM DE TENTANTE! MULTUMESC STONEMANIA PENTRU PRODUSE, PENTRU ZAMBETE, PENTRU CADOU, PENTRU PROPMTITUDINE! V
Este util acest review?
0 0
Mara
Mara
26/09/2021

Comentariu
Deosebite
Este util acest review?
2 0
Burghelea Nargareta
Burghelea Nargareta
25/09/2021

Comentariu
Nu au ajuns inca
Este util acest review?
0 0
1 2 3 4 5 6
3 - 17
Scrie un review
Vrei sa fii primul care afla despre Black Friday 2021? Credem ca da!
Fii primul care afla cand va fi Black Friday 2021. Iti trimitem lista produselor cu cele mai mari reduceri din an imediat ce o pregatim!

Atunci cand va inscrieri la un anumit buletin informativ, noi (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista de corespondenta corespunzatoare. Va putem contacta prin email cu privire la subiectul pentru care v-ati abonat.

Puteti sa eliminati oricand adresa de email din listele noastra de discutii. Exista mai multe posibilitati:

  • Odata ce contul dumneavoastra este inregistrat, trebuie doar sa va conectati si sa va dezabonati de la buletinele noastre de stiri, din setarile profilului.
  • Utilizati link-ul “Dezabonare” pe care il gasiti la sfarsitul email-urilor trimise catre dumneavoastra.
  • Trimiteti in email la adresa contact@stonemania.ro.

Folosim un serviciu de email externalizat (conectoo) pentru a trimite buletine de stiri. Unii membri ai personalului nostru pot avea acces la liste cu discutii. In felul acesta ei vor putesa sterge adresa dumneavoastra de email in cazul in care ne solicitati acest lucru. Retineti ca listele de discutii sunt independente una de cealalta. Daca decideti sa nu primiti buletine de stiri, va trebui sa va dezabonati de la toate listele de discutii.

Chiar daca va dezabonati de la listele de discutii, ve-ti primi in continuare email-uri legate de cont (notificari privind starea comenzilor, email-uri de resetare a parolei). Este esential in operarea unui magazin online si in administrarea contului dumneavoastra.

Daca decideti ca nu mai doriti sa utilizati magazinul nostru online si doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale din baza noastra de date sau daca doriti sa obtineti toate datele personale asociate contului dumneavoastra pe care le avem, va rugam trimiteti email la contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Prin furnizarea adresei mele de e-mail, sunt de acord în mod expres să fiu contactat prin e-mail cu comunicări de marketing (inclusiv actualizări exclusive de produse, produse noi și oferte) despre ofertele oferite în magazin. Înțeleg că pot renunța, gratuit, în orice moment. Pentru informații suplimentare puteti să vizitați Politica de confidențialitate .