EnglishRomanian

Opt cristale care ajuta memoria

Opt cristale care ajuta memoria

   Achiziționarea, stocarea și rechemarea informațiilor sunt principalele aspecte ale memoriei noastre. Uneori, în viață, aceste procese pot fi încurcate. De obicei, este doar o mică scădere sau o lipsă momentană de concentrare.

  Există câteva modalități de a vă menține sau îmbunătăți abilitățile cognitive. Dormitul suficient, evitatul bauturilor alcoolice, menținerea unei greutati sănătoase, încearcati să învatati ceva în fiecare zi pentru a va menține activ, joacati jocuri de cuvinte, sunt doar câteva obiceiuri care va pot menține memoria în condiții de vârf.

  Medicamentele inteligente câștigă popularitate în încercarea de a spori studierea performanței și pentru a trata sau îmbunătăți funcția mentală. Nu sugerăm niciodată să mergem împotriva sfaturilor unui medic, dar mulți dintre noi preferă să evite medicamentele potențial dăunătoare și să adopte o abordare mai naturală și holistică. Am creat o mică colecție de pietre prețioase pentru a spori memoria și a combate deteriorarea acesteia.

  Aceste pietre prețioase pot fi purtate ca bijuterii, purtate într-un buzunar sau in poșetă, așezate pe biroul dvs. de la serviciu ori la școală sau puse pe noptieră, astfel încât să poată fi o influență subtilă, dar puternică, pe tot parcursul zilei și nopții.

Opt cristale care ajuta memoria-lapis

 

Lapis Lazuli

  Atingeți acel al treilea ochi și stimulați toate nuanțele memoriei în timp ce vă îndreptați spre puterile rare ale lui Lapis Lazuli. Pentru totdeauna un vindecător spiritual, această piatră are ca scop săparea adânc în suflet și să atingă conștiința și scopul. Pentru ca acest lucru să fie posibil, Lapis Lazuli se asigură că mintea ta este bine și cu adevărat pornită.

Când îl folosiți: plasați Lapis pe al treilea ochi atunci când doriți să vă adânciți în memorie sau așezați sub pernă când doriți să vă amintiți visele și viziunile.

 

 

Opt cristale care ajuta memoria-calcitCalcit

  Luminoase, cu explozii de culoare și bucurie, iubim piatra galbenă de calcit pentru ca ajuta la îmbunătățirea memoriei. Cunoscută sub numele de piatra minții, această bijuterie glorioasă este minunată când vă ajută să păstrați informații și, de asemenea, vă poate aduce abilitățile de cartografiere a minții pentru a vă ajuta să vedeți o problemă veche dintr-un unghi complet nou.

Când să-l utilizați: este un curatator pentru chakre atunci când trebuie să eliminați blocajele și să aduceți o doză încântătoare de speranță și optimism. Mai ales puternic atunci când este plasat pe plexul solar.

 

Opt cristale care ajuta memoria-hematit

 

Hematit

  Stârniți acel creier strălucit și blocați-vă în disciplina divină cu luciul argintiu al hematitei. Cunoscut pentru că vă ajută să vă concentrați atenția, Hematita este o piatră minunată pentru a stimula modele logice de gândire și întreprinderi de studiu.

Când îl folosiți: dacă aveți un test mare la orizont și trebuie să studiați sau dacă încercați să rezolvați problemele, dar nu știți de unde sau cum să începeți, Hematitul vă invită să profitați de acea putere a creierului.

 

Opt cristale care ajuta memoriaFluorit

  Fluoritul este geniul din mulțime. Această bijuterie este o mână de ajutor in ceea ce priveste visele, memoria și trăiriile unei vieți spirituale de simetrie. Luându-și numele de la cuvântul „flux”, acest cristal strălucitor și colorat vă ajută să vă mișcați cu fluxul, dar și să vă amintiți visele și să absorbiți lecțiile subtile pe care viața trebuie să le dea.

Când să-l folosiți: Aceasta este o piatră care vă aluneca sub pernă pentru a creea vise sau pentru a rămâne maleabilă și conectată la memorie, adevăr și la lumina voastră interioară călăuzitoare.

 

 

Opt cristale care ajuta memoria-carneol

Carneol

  Puterea și rezistența se ridică în piatra roșie aprinsă de carneol. Cu rezistența unui atlet (aplicat minții), carneolul protejează psihicul de energia proastă, trezește talentele ascunse și micșorează gândurile inutile, poate face ca mintea să zboare ca un fluture.

Când să-l folosiți: Pentru cei care se luptă cu o minte incarcata, carneolul oprește ramura constantă echilibrând imaginația cu motivația și acțiunea.

 

 

Opt cristale care ajuta memoriaTurmalina

  Turmalina este un adevărat tratament pentru minte. Această bijuterie glorioasă aduce șapte nuanțe de pozitivitate și face o treabă excelentă atunci când vine vorba de menținerea inimii voastre și a memoriei voastre și active. Turmalina este o piatră de lucru și se conectează cu chakra coroanei și cu al treilea ochi, ceea ce înseamnă că întregul vostru peisaj mental este clar și activat.

Când să-l folosiți: Apelați la Tourmalină ca un companion constant pentru a vă menține mintea clara. Această piatră este o excelentă bijuterie de zi cu zi de păstrat aproape și poate fi utilă și în curățarea reiki și în curățarea chakrelor inimii.

 

Opt cristale care ajuta mcitrinemoria-Citrin

 Spuneți da împrospătării tuturor simțurilor cu perspectiva însorită a citrinului. Nuante glorioase de aur și energie nesfârșită vă așteaptă cu această bijuterie cu putere pozitivă. Când vine vorba de toate lucrurile legate de minte, citrinul vă asigură că sunteți proaspăt ca o margaretă și plin de viata.

Când să îl utilizați: păstrați citrinul langa dvs. și lăsați această bijuterie vibrantă să mențină buna activitate, facandu-va să vă simțiți clar în orice moment.

 

 

Opt cristale care ajuta memoria-malachitMalachit

 Malachitul nu numai că este bine versat în ascuțirea abilităților de memorie, dar vă ghidează când să pastrati și când să renunțați la amintirile din trecut. Aceasta este o piatră vindecătoare care înțelege că unele umbre nu sunt bune pentru a persista și că a te lega de obiceiurile și ideile vechi te poate împiedica. Pentru a sorta trecutul, malachitul te menține conectat și în mișcare.

Când să-l utilizați: dacă sunteți cineva care are nevoie de o presiune pentru a renunța la trecut, malachitul vă poate ajuta. Ne învață cum să pastram lucruri in memorie într-un mod pozitiv și este o piatră excelentă pentru încurajarea unor noi căi.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe