EnglishRomanian

Modalitati de utilizare a cristalelor in rutina zilnica

Modalități de utilizare a cristalelor în rutina zilnică

Modalități de utilizare a cristalelor în rutina zilnică

Cu siguranță ai mai auzit până acum despre efectele benefice pe care le oferă cristalele posesorilor. Dacă vrei să le experimentezi și tu, dar nu știi de unde să începi, ai ajuns în locul potrivit. Află că întreg procesul nu este complicat și va deveni în cel mai scurt timp parte din rutina ta. Descoperă acum cum să procedezi!
 
Ține un cristal în timpul meditației
Probabil cea mai simplă metodă de a te bucura de efectele benefice ale unui cristal este să ții piatra în mâini, în timpul ritualului tău de meditație. Închide ochii și concentrează-te pe respirația ta. Este important să simți modul în care te apropii tot mai tare de o comuniune cu pământul și cum te ancorezi în cristalul tău. Nu este obligatoriu să simți o conexiune imediată cu acesta, deoarece nu toate cristalele ne comunică ceea ce ne dorim. Este important să experimentezi, până ce găsești cea mai potrivită opțiune pentru tine.
 
Modalități de utilizare a cristalelor în rutina zilnică1Creează o grilă din cristale
Grila de cristale sacră reprezintă o metodă ideală pentru a obține tot ceea ce au mai bun de oferit aceste pietre mistice. În plus, împreună acestea pot exercita o forță mult mai mare, fapt care îți poate fi doar de folos. Totuși, dacă nu ai mai avut de-a face cu o grilă de cristale până acum îți recomandăm să te documentezi despre cum se poate crea una.
 
Poartă un cristal cu tine
Cu cât ai mai mult timp contact cu un cristal, cu atât mai mult vei deveni conștient de energiile sale. Dacă simți că ai o conexiune bună cu un anumit cristal îți recomandăm să îl porți cu tine pe parcursul zilei și să îl utilizezi ori de câte ori simți că ai nevoie să te aduni sau să îți concentrezi din nou atenția la activitățile pe care le ai de desfășurat.
 
Așază-ți cristale pe corp
Dacă vrei un efect ceva mai diferit decât cel obținut din ținerea unui cristal în mână, poți încerca să așezi câteva pe diverse zone ale corpului. Dacă vrei să te concentrezi și să lucrezi cu o anumită chakra, poți alege o piatră care să corespundă acelei zone. Acest lucru va ajuta la canalizarea energiilor în jurul chakrei respective și va aduce la suprafață toate emoțiile care necesită vindecare. Poți începe cu un cristal de cuarț roz sau aventurin, pentru a-ți deschide chakra inimii și a obține ghidare și luminare.
 
Folosește cristalele în rutina de skincare
Cristalele își pot găsi și o utilitate practică, în special dacă vrei să le introduci în rutina de skincare. De exemplu, poți utiliza o gua sha din cuarț roz sau o rolă de masaj din jad, pe care să o folosești dimineața sau seara, atunci când ai grijă de tenul tău. Pentru un efect suplimentar poți pune cristalele preferate în cadă, atunci când îți faci baie.
 
Cristalele își fac simțite efectele benefice cât timp sunt utilizate, deci nu te teme să experimentezi, pentru a obține tot ceea ce au mai bun de oferit.
 

 

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe