Cum se creează un altar

Cum se creează un altar

 

   Un altar este un spațiu în care poți aduna toate obiectele tale preferate (cristale, statui, ierburi, materiale, obiecte spirituale / religioase, instrumente de ghicire etc.). Este locul în care poți merge pentru a-ți găsi centrul și este locul în care poți face o muncă importantă de sine (yoga, vrăji, ritualuri, meditație etc.).

   Altarele pot fi de orice dimensiune sau stil care vi se potrivește - dar acesta este elementul cheie necesar oricărui altar ... TU. Spațiul altarului dvs. poate fi o cameră întreagă sau poate fi un sertar. Temporar, pe termen lung, portabil sau nu. Poate conține zeci de articole sau doar câteva. Dacă aveți copii sau animale de companie, poate altarul dvs. se află într-o locație secretă la care nimeni altcineva nu are acces.

   Multor oameni le place să folosească blaturi sau măsuțe de cafea ca spații de altar, deoarece acestea tind să fie acolo unde se pot acumula deseori materiale de tip altar. Luați o notă mentală rapidă despre locul în care obiectele dvs. tind să se adune - acesta ar putea fi un indiciu cu privire la locul în care ați putea dori să vă așezați spațiul altarului.

   Dacă păstrați cristale, tămâie, ierburi, lumânări, statui etc. peste tot, este în regulă. Dar pentru mulți dintre noi, ajută la menținerea lucrurilor organizate, aducându-le pe toate împreună.

   Deci, de unde să începem? Dacă sunteți gata să creați un spațiu de altar, este destul de simplu și ieftin (sau chiar gratuit!) Să începeți unul.

Cum se creează un altar-obelisc

   Adunați lucruri care vă aduc bucurie, armonie, pace și concentrare, cum ar fi:

  Cristale (mari, mici, căzute, aspre - nu există reguli!). Dacă aveți mai mult de doar câteva cristale, luați în considerare un fel de fel de mâncare pentru a le păstra. Puteti pastra Cristalele într-un castron de lemn umplut cu nisip, astfel încât să rămână exact acolo unde sunt puse. Lămpile cu sare din Himalaya sunt, de asemenea, un mare plus de cristal pentru orice alt spațiu!

  Pânza de altar - poate fi o tapiserie, o pătură sau orice țesătură moale pe care o puteți așeza deasupra suprafeței altarului pentru a înmuia zona sau pentru a aduce atmosfera de care vă bucurați.

Cum se creeaza un altar-cristale  Lumânările - aprinderea lumânărilor este o modalitate excelentă de a stabili intenții. Aprindeti câte ori doriți. Dacă utilizați o panza de altar, vă recomandăm să vă așezați lumânările pe o farfurie sau pe un alt vas plat, astfel încât să evitați orice pericol de incendiu.

  Ierburi și tămâie pentru a curăța aerul și a promova diferite energii. Puteti să păstrati lavanda pentru calmare și salvie pentru purificare. Palo Santo este o altă opțiune excelentă. Din nou, asigurați-vă că păstrați materialele arse departe de suprafețe inflamabile. Scoicile de abalone sunt un bun loc de odihnă pentru arderea ierburilor, iar un castron de orez este un loc bun pentru tămâie.

  Statui, fotografii, carduri de intentii, cutii, bijuterii și alte obiecte vizuale pentru a ne reaminti cine suntem și ce ne propunem să facem în această viață.

  În general, un spațiu de altar este o zonă personală pe care nu trebuie să o împărtășim cu alte persoane. Dacă decideți să invitați pe cineva, asigurați-vă că îl curățați cu salvie sau palo santo când pleacă.

  Grilele de cristal sunt un lucru minunat de făcut și în spațiul altarului. Crearea unei grile poate fi simplă sau complexă, poate avea un scop sau poate fi creată intuitiv, permanentă sau temporară.

Cum se creează un altar-altar  Grilă simplă: plasați un cristal mai mare (cum ar fi un cluster) în centru, înconjurați-l cu patru cristale de cuarț clar distanțate uniform și plasați alte câteva cristale alternând cuarțul limpede. Puteți folosi geometria sacră (planurile creației) sau nu, depinde în totalitate de dvs.

  Ritual simplu de curățare: pentru a curăța spațiul din jurul altarului, aprindeți o lumânare pentru a stabili intenția, ardeți salvie sau palo santo pentru a curăța aerul și puneți câteva cristale în zonă. Luați în considerare turmalina neagră și ametistul pentru a curăța și bloca energia negativă, selenitul pentru armonie și pace, sarea roz din Himalaya pentru curățare, cuarțul clar pentru claritate sau orice alte pietre de care vă simțiți atrași.

  Orice fel de spațiu de altar decideți să creați, nu uitați să îl creați pentru TINE.

Comentarii

Review-uri clienti

Ii place acest articol?
Scrie un comentariu care poate fi vizualizat si de ceilalti cititori.
Scrie un review

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review