EnglishRomanian

Cele mai bune cristale pentru întoarcerea la școală

Cele mai bune cristale pentru întoarcerea la școală

Cele-mai-bune-cristale-pentru-întoarcerea-la-școală

   Fie că sunteți copilul care se întoarce la școală, fie că sunteți părintele care îi duce acolo, toată lumea poate folosi o energie vindecătoare bună în aceste perioade de tranziție. Când ne gandim la cumpărături pentru școală, ne concentrăm în mod evident pe lucruri practice precum creioane, caiete etc. Dar nu putem uita să ne concentrăm asupra bunăstării noastre pentru noi înșine și pentru copiii noștri în aceste vremuri care pot deveni puțin nebune! Indiferent dacă copilul dvs. va merge la grădiniță sau va pleca la primul an de facultate, există câteva pietre și cristale pe care le considerăm cele mai bune pentru a ne ajuta cu privire la noi începuturi, claritate mentală și multe altele.

Cele-mai-bune-cristale-pentru-întoarcerea-la-școală-piatra-lunii 

 

  1) Piatra lunii - Aceasta este una dintre cele mai bune pietre pentru noi începuturi și acceptarea schimbării. Întoarcerea la școală după ce ați petrecut toată vara este cu siguranță o mare schimbare, indiferent de vârsta dvs.! Poate că aveti o mică anxietate în legătură cu întoarcerea înapoi sau pur și simplu simtiti că nu sunteti pregătiți. Adică, cine vrea să se termine vara? Dar, trebuie să se întâmple, iar această piatră este o completare excelentă pentru a ajuta la calmarea anxietății și a îmbrățișării schimbării.

 

 

Cele-mai-bune-cristale-pentru-întoarcerea-la-școală-coart roz  

 

   2) Cuarț roz - Aceasta este una dintre cele mai populare și comune pietre pe care le puteți găsi în magazinele de cristale și pentru un motiv bun. Este „Piatra Iubirii”, dar asta nu înseamnă doar iubire romantică, ci înseamnă iubire necondiționată sub toate formele. Cuarțul roz ajută la aducerea de bunătate și încurajare pentru ceilalți și pentru tine și, uneori, avem nevoie de acel impuls suplimentar al iubirii de sine. Școala poate fi grea! Cuarțul roz te poate ajuta să găsești acea iubire în tine și să răspândești acea bucurie și bunătate către alți oameni.

 

Cele-mai-bune-cristale-pentru-întoarcerea-la-școală-fluorit 

  3) Fluorit - Fluoritul este unul dintre preferatele noastre! Fie că obțineți o bucată verde frumoasă sau un amestec de la verde la albastru la violet, este o piatră uimitoare. Fluoritul este una dintre cele mai bune pietre pentru îmbunătățirea concentrării. Vă ajută să absorbiți subiecte noi și să rămâneți pe drumul cel bun (ceea ce este perfect pentru acele sesiuni mari de studiu sau sarcini zilnice). Uneori este foarte greu să rămânem concentrați și avem nevoie de o creștere a clarității mentale, și aici intervine fluoritul. Este, de asemenea, minunat pentru a ajuta la luarea deciziilor.  Fluoritul este uimitor când ajută la decisivitate și te menține calm în timp ce te ocupi de sarcini dificile. Este un favorit al mulțimii dintr-un motiv!

Cele-mai-bune-cristale-pentru-întoarcerea-la-școală-ametist

 

  4) Ametist - Ametistul este cel mai frecvent cunoscut pentru conectarea la Chakrele noastre de la al treilea ochi sau coroană. Te poate ajuta cu adevărat să citești o situație și să ai încredere în intestinul tău. Ceea ce unii oameni nu știu este că este de fapt uimitor pentru asigurarea protecției, reducerea anxietății și stapanirea obiceiurilor proaste! Poate vă simțiți puțin îngrijorat pentru ca va veti întoarce la școală. Sau poate că ești un pic confuz cu tine acum. Este în regulă și total de înțeles. Ametistul vă poate ajuta într-adevăr să rămâneți conectat la toate abilitățile dvs. intuitive și să vă protejați în timp ce faceți acest lucru.

 

Cele-mai-bune-cristale-pentru-întoarcerea-la-școală-carneol

 

  5) Carneol- La fel ca aspectul cornalinei, este o piatră a pasiunii! Carneolul este cel mai bun pentru a-ți menține spiritul sus și pentru a-ți oferi pofta de viață! Acest lucru poate fi util pentru a rămâne energizat în acele dimineți devreme. Vă poate oferi acel impuls suplimentar de creativitate de care aveți nevoie pentru un proiect! Este uimitor pentru promovarea vitalității și a impulsului pentru a face lucrurile și a le face bine!

 

Cele-mai-bune-cristale-pentru-întoarcerea-la-școală-obsidian 

6) Obsidian - Obsidianul este o piatră extrem de protectoare, ajutând la îndepărtarea energiilor proaste și la menținerea curățeniei. Veți găsi că majoritatea pietrelor negre sau lumânărilor sunt excelente pentru protecție. Revenind la școală, indiferent dacă este generala, liceu sau facultate, veți fi în preajma multor oameni. Uneori energiile lor se estompează asupra ta, mai ales dacă ești empatic! Este ușor să te ții de energiile și vibrațiile altor oameni, poate chiar fără să-ți dai seama. Păstrați o bucată de obsidian negru cu voi pentru a rămâne mereu protejat!

Acesta este cel mai bun kit pentru oricine se întoarce la școală de orice vârstă și un kit excelent pentru toată lumea!

Pagina principalaUrmatorul articol
Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie un review

Nici o postare gasita. Fii primul care scrie

Scrie un review