EnglishRomanian

Cele mai bune cristale pentru durerea cronică

Cele mai bune cristale pentru durerea cronică

Cele mai bune cristale pentru durerea cronica

  Medicină antică a înțeles adesea că durerea apare ca urmare a unui dezechilibru în energia corpului. Cristalele au rezonanțe energetice puternice, invizibile, care pot ajuta la eliminarea blocurilor energetice din fiecare chakră și la creșterea frecvenței noastre, astfel încât să putem experimenta mai puțină durere. Cristalele pot fi utilizate împreună cu reiki, ierburi vindecătoare, meditație și respirație, tămâie și uleiuri esențiale vindecătoare.

  Iată câteva cristale care sunt utilizate în mod obișnuit pentru simptomele tulburărilor cronice ale durerii și proprietățile pe care le au, care vă pot ajuta să vă schimbați energia și să vă armonizați corpul. Acestea fiind spuse, intuiția ta este cel mai bun ghid al tău pentru a alege ce cristal îți va ajuta durerea, așa că fii atent la ce cristal te atrage instinctiv.

  Cele 6 cristale preferate pentru durerea cronică:

Cele mai bune cristale pentru durerea cronică- turmalina   Turmalină neagră

  Turmalina neagră ajută la eliminarea blocurilor energetice prin absorbția negativității din câmpurile noastre de energie și din cele din jur. Acest cristal este ca un burete pentru negativitate și ne lasă să ne simțim mai ușori și mai optimiști. Turmalina neagră a fost utilizată special pentru a reduce durerea musculară și a coloanei vertebrale. În plus, dacă expunerea la electronică este deosebit de mare datorită muncii sau stilului tău de viață, turmalina neagră ajută și la curățarea frecvențelor electromagnetice care pot provoca dureri musculare.

 

 

Cele mai bune cristale pentru durerea cronica   Malachit

  Cristalul de malachit vă ajută să vă transformați energia. Mulți vindecători cu cristale sfătuiesc oamenii să folosească acest cristal daca suferă de afecțiuni cronice, deoarece se spune că elimină impuritățile și toxinele. Vă ajută să construiți energia forței de viață (prana) și vă poate ajuta să vedeți mai clar ceea ce nu este necesar în viața dvs. și care poate provoca dureri cronice. Malachitul este, de asemenea, cunoscut pentru a vă ajuta sistemul imunitar, pentru a reduce simptomele sindromului premenstrual și pentru a reduce tensiunea arterială. Este bun pentru artrită și multe alte boli.

 

Cele mai bune cristale pentru durerea cronica-kianit   Kianitul albastru

  Kianitul albastru vă ajută să vă protejați aura energetică de energiile negative care vă pot afecta sănătatea fizică. Acest frumos cristal albastru deschis este probabil cel mai bine cunoscut pentru conducerea energiei de vindecare și poate fi plasat pe zona care suferă în timpul meditației pentru a ușura nodurile energetice care creează disconfort; acesta este motivul pentru care mulți se referă la kianitul albastru ca „piatra vindecătorului.” Funcționează pentru a-ți echilibra energia, astfel încât dacă chakra este blocată, energia ta poate începe să curgă și durerea ta se poate disipa. Acest cristal puternic de echilibrare nu absoarbe energia negativă, deci nu trebuie curățat.

Cele mai bune cristale pentru durerea cronica-cuart   Cuarț roz

  Cuarțul roz vă poate ajuta tiroida (asociată și cu chakra inimii), care reglează hormonii. Acest cristal destul de roz îmbunătățește sănătatea inimii și poate ajuta la relaxarea nodurilor furiei care pot provoca dureri fizice în corp. Adesea, dacă furia nu are o ieșire sau nu este recunoscută, aceasta se va traduce subconștient în durere fizică într-un punct slab al corpului, cum ar fi într-o fostă leziune. Vindecarea cu cuarțul roz începe la nivel emoțional și energetic, dar cu siguranță poate ajuta la reducerea simptomelor durerii cronice datorită capacității sale de a ne ajuta să depășim traumele.

 Cele mai bune cristale pentru durerea cronica-selenit  Selenitul

  Cunoscut pentru că are cea mai mare frecvență energetică dintre toate cristalele, selenitul este un alt cristal de auto-curățare care nu absoarbe energia negativă. Este frecvent utilizat pentru a menține coloana vertebrală aliniată după leziuni la spate. Selenitul își purifică mediul înconjurător de frecvențe electromagnetice care vă pot tensiona sănătatea fizică, generând ioni negativi care vă echilibrează câmpul energetic. Acest cristal este excelent pentru îndepărtarea blocajelor energetice din corp, reducând astfel durerea musculară.

 

Cele mai bune cristale pentru durerea cronica-howlit   Howlit

  Dacă aveți hipertensiune, stres ridicat sau anxietate care ar putea fi sursa durerii cronice, se știe că howlitul are efecte aproape sedative, calmând mintea și corpul. Howlitul îți calmează nervii eliminând toxinele energetice din mediul tău și permite un somn mai profund și mai restabilitor. Dacă simțiți dureri la nivelul gâtului, umerilor și spatelui din cauza tensiunii musculare, howlitul vă poate relaxa mușchii și vă poate ajuta să vă relaxați țesutul conjunctiv.

   In concluzie..

  Incorporarea cristalelor de vindecare în viața de zi cu zi este o modalitate excelentă de a vă aborda durerea cronică. Unele mișcări zilnice ușoare, apă suficienta și hrană sănătoasă, împreună cu un somn linistit, o slujbă cu stres scăzut pe care ești mândru să o faci, o relație bună pentru tine și chiar soarele zilnic sunt toate elementele care pot contribui la ușurarea durerii cronice . Acestea fiind spuse, cristalele nu înlocuiesc asistența medicală de la medicul dumneavoastră și ar trebui să utilizați întotdeauna cristale împreună cu tratamente prescrise, nu în locul acestora.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe