30 zile
Stoc epuizat
15.00 lei
BRA300123
CRISTAL NATURAL

25.00 Lei

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Scoica abalone. Se ofera certificat de garantie si conformitate!

Noi, (STONEMANIA BIJOU) adaugam adresa dumneavoastra de email intr-o lista speciala de corespondenta pentru a va putea trimite informatii acest produs. Odata ce produsul este in stoc, ve-ti primi automat un email cu aceasta informatie si adresa de email va fi stearsa din lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa eliminati datele dumneavoastra personale, trimiteti un email la adresa contact@stonemania.ro.

Daca credeti ca datele dumneavoastra personale au fost utilizate in mod abuziv, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere. Suntem obligati, conform Regulamentului UE privind protectia generala a datelor, sa va informam despre acest drept. Nu intentionam sa folosim gresit datele dumneavoastra!

Descriere

Bratara confectionata cu pietre semipretioase naturale, Scoica abalone. Se ofera certificat de garantie si conformitate!

Denumire piatra: Sidef alb si scoica abalone

Dimensiuni:10mm

Cristal natural: Da, 100%

Sistem de inchidere: Inchizatoare si montura din metal fara nichel

Lungime bratara: 19cm

Suport bratara: Metal

Autenticitate: Certificat de garantie si conformitate, conform autorizatiei ANPC

Review-uri

Sortati dupa:
4

Multumesc,comanda a ajuns, bratara e frumoasa o sa urmăresc următoarele apariții.O seara frumoasa si spor in tot ce faceti!
Scrie un review

Beneficii

Showroom Bucuresti

E bine sa stii...

Statutul tau de client

Din aceeasi categorie

Istoricul tau de navigare