EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Arborele vieții este un arhetip care este prezent în foarte multe dintre culturile lumii drept un simbol spiritual și filozofic. Simbolul acestor copaci vine să transmită ideea de înrădăcinare în stabilitate, armonie și permanență. Datorită faptului că rădăcinile copacilor au semnificația de a pătrunde adânc în sol, în vreme ce crengile cresc înspre cer și ulterior oferă adăpost, foarte multe culturi folosesc arborele vieții drept simbol.
Foarte multă lume folosește cuvintele fără a știi că acestea au o putere foarte mare prin care putem să creăm sau să distrugem. Cuvintele sunt încărcate cu puterea de a exprima și de a comunica ceea ce gândim și ceea ce simțim, fiind astfel o unealtă foarte puternică a omului. Practic reprezintă metoda de manifestare a ființei noastre spirituale sub forma unei scântei divine cu care omul este înzestrat.
Atunci când suntem pasionați de cristale și pietre semiprețioase, dorim să transmitem și altor persoane din pasiunea noastră pentru aceste frumoase și pline de energie elemente ale Pământului. Doar că nu întotdeauna persoanele cărora intenționăm să le dăruim astfel de cristale știu despre energia cristalelor și cunosc semnificația unora dintre cristale.
Cu toate că de cele mai multe ori cristalele, pietrele prețioase și pietrele semiprețioase sunt purtate de către femei sub forma bijuteriilor și accesoriilor sau sunt folosite pentru energiile cu care aceste pietre sunt încărcate, trebuie spus că există anumite cristale și pietre semiprețioase care sunt foarte potrivite pentru bărbați.
Cristalele și meditația sunt practici care pot fi folosite pentru a aduce beneficii atât pentru corp, cât și pentru mintea noastră. Meditația poate fi folosită pentru a ne ajuta să ne eliberăm de stresul și anxietatea de zi cu zi, să ne concentrăm mai bine și să obținem o mai mare claritate mentală. Pe de altă parte, cristalele au proprietăți terapeutice și energetice care ne pot ajuta să ne purificăm aura și să ne îmbunătățim practica...
Stresul este o problemă tot mai comună în viața modernă și afectează atât sănătatea noastră mentală, cât și cea fizică. Din fericire, există o gamă de tehnici și strategii disponibile pentru a ne ajuta să reducem nivelul de stres și să ne îmbunătățim starea de bine. Unul dintre acestea implică utilizarea cristalelor pentru a ajuta la reducerea stresului și a anxietății și pentru a ne spori starea de relaxare și bunăstare.