EnglishRomanian

Tip articole

Blog

Lumanarile au fost folosite ca mijloc de iluminat de mii de ani, dar astazi sunt si un mod popular de decorare si aromatizare a casei. Realizarea lumanarilor artizanale este o modalitate excelenta de a adauga un strop de personalitate si stil casei tale, iar procesul de fabricatie poate fi o activitate placuta si relaxanta.
Bijuteriile cu cristale sunt accesorii decorative care contin una sau mai multe pietre pretioase sau semipretioase. Aceste pietre sunt adesea taiate si polisate in diferite forme si dimensiuni si montate in metale pretioase sau aliaje. Cristalele pot fi utilizate in coliere, cercei, bratari, inele si alte tipuri de bijuterii.
Zincitul este un mineral format din oxid de zinc (ZnO) si este denumit dupa continutul sau de zinc. Acesta poate fi gasit in diverse locatii din intreaga lume, inclusiv in Statele Unite, Mexic, Polonia, Germania, Suedia, Austria si Rusia. Din punct de vedere spiritual, zincitul este considerat a fi o piatra puternica de vindecare si purificare. Se crede ca acesta poate ajuta la imbunatatirea claritatii mentale si a constientizarii spirituale,...
Feng Shui este o arta chinezeasca veche care implica aranjarea obiectelor intr-un mod care crede in influenta energiei pozitive si negative asupra mediului inconjurator. Principiile feng shui se concentreaza pe organizarea spatiilor pentru a imbunatati fluxul de energie Qi sau Chi. Feng Shui este folosit pentru a imbunatati viata oamenilor prin aranjarea mobilierului, culorilor, luminilor si a altor elemente dintr-un anumit mod.
Turmalina albastra este o varietate de turmalin, o piatra pretioasa deosebit de frumoasa si valoroasa. Aceasta este cunoscuta pentru culoarea sa albastra, care poate varia de la un albastru deschis la un albastru inchis. Culoarea se datoreaza prezentei de fier si titan in cristalele de turmalina