EnglishRomanian

Amulete si Remedii Feng Shui 2024

Amulete remedii feng shui 2024

Amulete si Remedii Feng Shui 2024

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 1

 

 

Amuleta pentru sanatate si abundenta cu Wu Lou 2024

Aceasta abundenta magnfica Wu Lou a fost decorata cu uneltele magice ale celor 8 Nemuritori pentru a simboliza 8 feluri de bunatate care intra in viata ta.
Acest Wu Lou aduce longevitate si sanatate , dar si o viata completa binecuvantata cu multa fericire si noroc.

Placa albastra cu cei 9 Dragoni Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 2

Anul 2024 marcheaza inceputul noii Perioade de 9. Faptul ca aceasta noua perioada incepe intr-un an Dragon este un indiciu de foarte bun augur . Aduce noroc de lunga durata cu aceasta placa cu 9 Dragoni ,pentru a valorifica incredibila putere a lui 9. Dragonul, in prezenta culorii albastru regal simbolizeaza energia apei si echilibreaza focul noii perioade . Apa este si elementul care lipseste din graficul 2024,precum si elementul care simbolizeaza bogatia in acest an.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 3Oglinda cu cei trei gardieni celesti  

Cele 3 crime aduce 3 feluri de nenorociri si este una dintre afectiunile care necesita remediere imediata la intrarea in orice an nou . In 2024, Cele 3 Crime afecteaza sectorul sud ,care gazduieste si Steaua Pierderii # 7. Fiind spiritul direct al noii Perioade a 9- a, in care ne aflam in anul inaugural ,devine si mai imperativ sa controlam aceasta nenorocire ,sudul fiind unul dintre cele mai multe din aceasta perioada sectoare importante.

    Cei 3 gardieni celesti- Pi-Xie, Chi Lin si Pi Yao aduc binecuvantari protejand in acelasi timp impotriva celor 3 tipuri de pierderi -pierderea bogatiei ,pierderea reputatiei si pierderea celor dragi

 
Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 4Amuleta pentru flux de bani cu camila

Camila este cel mai important simbol pentru oricine din afaceri si pentru mentinerea unui flux sanatos de numerar .Camilele sunt binecunoscute pentru durabilitatea lor ,cu capacitatea de a traversa cele mai aspre si mai uscate deserturi pentru perioade sustinute ,depozitand apa pretioasa in cocoase . Ei sunt,astfel ,un mare favorit printre anteprenori si oameni de afaceri .

     Aceasta camila aratoasa imbracata in bijuterii simbolizeaza bogatia,abundenta,hrana ,un flux sanatos de numerar si o garantie impotriva problemelor financiare.

 

Amuleta Lacatul Averii cu Pisica Maneki   Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 5   

Lacatele sunt simboluri fabuloase ale “inchiderii” a ceea ce ai.Sunt simboluri universale ale angajamentului, puterii si constantei. Pe masura ce trecem intr-o noua perioada, de la Perioada 8 la Perioada 9, cand exista o schimbare atat de uriasa in energii, cel mai mare pericol este intotdeauna ca cineva poate pierde ceva ce are deja , ceea ce a acumulat de-a lungul anilor .

      Lacatul bogatiei prezinta norocoasa pisica bogata ManekiNeko,cu talismanul chinezesc pentru bogatie.

 

     Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 6Statueta cu Macawul (papagalul) abundentei

Macaw este gardianul asociat sudului ,spirit direct al Perioadei 9.Acesta tine o perla in cioc pentru a simboliza energia elementului de apa,elementul care reprezinta banii. Expunerea lui in casa ajuta la reumplerea apei lipsa ,atraagand in acelasi timp norocul bogatiei si aducand graficul anului inapoi in echilibru.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 7

Pereche de rate mandarine – colorate

Ratele mandarin afisate ca pereche simbolizeaza o casnicie puternica si fericita.Plasarea acestora in Sud-vest sau in sectorul care adaposteste Steaua Romantei atrage dragoste si romantism pentru cei singuri care cauta dragoste si promoveaza o legatura puternica intre sot si sotie pentru cei casatoriti.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 8Amuleta pentru forta vitala cu Mana lui Hamsa

Mana Hamsa este un simbol puternic al protectiei impotriva ochiului rau si reprezinta daruirea binecuvantarilor si puterii.

Aceasta amuleta prezinta,de asemenea, cele 7 chakre principale-radacina,sacralul, plexul solar ,inima,gatul ,al 3-lea ochi si chakrele coroanei -cu amuleta Fortei Vietii pe partea inversa.

   Tineti acest talisman aproape ,mai ales daca treceti printr-o perioada in care forta vitala a elementului este scazuta sau daca simtiti lipsa de energie,vitalitate sau motivatie.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 51 Amuleta cu elefant si rinocer albastru 2024

Protejeaza impotriva jafului,violentei, tradarii si pierderii banilor.

   Unicornul cerului  provine din Constelatiile Luneare ,aducandu-si energiile vindecatoare puternice care transforma toate negativele in pozitive. O amuleta esentiala pentru oricine trece prin perioade de energie scazuta sau niveluri slabe de esenta spirtuala.  Pastreaza aceasta amuleta aproape pentru a -ti stimula puterea interioara ,pentru a-ti aduce inspiratie proaspata si pentru a te motiva sa-ti indeplinesti tot potentialul si pentru a-ti atinge cele mai profunde dorinte

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 9 Statueta cu Lupul celest

    Lupul Cerului,primul animal din Constelatia Tigrului Alb ,este un mare protector.Pastreaza averea in siguranta si ascute intuitia imporiva pericolelor si duplicitatii iminente.Este excelent pentru oricine are nevoie sa isi protejeze limitele si sa isi consolideze forta vitala atunci nivelul acestui element este scazut.

 

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 10

Amuleta cu cei trei gardieni celesti 2024

Cele 3 animale armonioase : Leul cu 8 picioare , foca si dragonul Makara fac un leac puternic impotriva certurilor,conflictelor,luptelor sau neintelegerilor de orice fel .

 

 

   Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 11    

  Amuleta Lacatul Armoniei si al Pacii 2024

Lacatul armoniei este reprezentat de o pereche de mere pentru relatii armonioase si talismanul chinezesc pentru pace. 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 12Amuleta cu esenta spirituala si vitala 2024

Aceasta amuleta prezinta Copacul Vietii pe o parte si amuleta pentru a ridica spiritul si vitalitatea cuiva pe cealalta.Talisman excelent pentru a contracara Steaua Energetica Reducing ,Yin House sau Anly Killings stars, efectele unui nivel scazut de forta de viata sau esenta spirituala, sau in general pentru oricine se simte obosit si care are nevoie de un lifting instant.

          In 2024 ,o amuleta excelenta pentru : Iepure,Dragon,Sarpe,Oaie, Caine si Mistret.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 13

Amuleta cu unicornul celest 2024

Unicornul Cerului provine din Constelatiile Luneare, aducandu-si energiile vindecatoare puternice care transforma toate negativele in pozitive.Pastreaza aceasta amuleta aproape pentru a-ti stimula puterea interioara ,pentru a-ti aduce inspiratie proaspata si pentru a te motiva sa-ti indeplinesti tot potentialul si pentru a-ti atinge toate cele mai profunde dorinte.

       

Statueta Dragon verde cu perla 2024         Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 14

    Dragonii aduc intotdeauna noroc enorm 2024

  2024 este anul Dragonului de Lemn, dar pentru ca nu exista Lap Chun sau ‘’Primavara’’,anul este lipsit de energie de crestere.

      Acest dragon de lemn rafinat cu aspect tanar vine in verde stralucitor pentru a descrie dragonul anului , iar expunerea lui oriunde in casa iti va infuza spatiul de locuit cu respiratia pretioasa a Dragonului.

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 15

 Buddha medicinei albastra cu floare de lotus 2024

Pentru sanatate si protectie impotriva bolilor.

Medicine Buddha este zeitatea vindecarii si a vietii lungi ,protejandu-i pe cei care il cheama de afectiunile fizice, mentale si emotionale.

 

 

Talismanul scolar sau amuleta invataturii 2024Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 16

Aceasta placa prezinta un savant care observa un vultur zburator,unul dintre semnele sigure ale succesului.Pe partea cealalta este ‘’FU’’ scolar sau talismanul pentru realizari academice .Aceasta placa este activatorul perfect pentru studentii care isi urmeaza studiile sau tinerii la inceput de cariera.

     Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 17


Steagul Prosperitatii cu Dragon  2024

   Acest amplificator al victoriei are Dragonul Celest pe de o parte si Talismanul Castigator pe cealalta. Norocul victoriei ajuta pe oricine se confrunta cu orice fel de rivalitate sau situatie competitiva ,fie in afaceri ,la scoala, in sport sau in viata in general. 

    Cand ai norocul castigator de partea ta, totul devine mai usor si iesirea in varf devine mult mai probabila.

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 18

Vaza dubla fericiriic cu crini 2024

Simbolul fericirii duble este o emblema puternica a iubirii de durata, in timp ce crinii roz au semnificatia angajamentului profund in relatiile romantice.Vaza este un simbol puternic al pacii , armoniei si linistii.

   In vaza sunt 9 crini care simbolizeaza o casatorie care dureaza o eternitate ,in timp ce numarul 9 este un semn al noii perioade , cel mai norcos numar al acestei ere.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 19

Amuleta cu nobilul Gui Ren 2024

Acest nobil GUI REN atrage norocul mentorului si binefacatorului , aducand oameni de ajutor in viata ta. Pe o parte prezinta norii ceresti cu cuvintele chinezesti  pentru a “Atrage norocul mentorului” ,pe cealalta parte prezinta “Talismanul Mentor Taoist” .

 

  

  Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 20

 Amuleta Lacatul Dragostei 2024

Lacatul iubirii este reprezentat de o pereche de rate mandarine si simbolizeaza talismanul chinezesc pentru dragoste si casatorie.

Statueta Calul de vant 2024 A red horse with gold trimDescription automatically generated

Calul de vant, armasarul magic al Regelui Gesar ,este unul dintre cele mai puternice simboluri ale succesului.

     Aceasta perioada 9 Windhorse poarta Daktar, implementul magic folosit pentru a”agata” din abundenta si prosperitate. Se spune ca viteza si puterea calului de vant poarta rugaciunile cuiva de la pamant la cer, indeplinind rapid toate dorintele si aspiratiile cuiva.

 

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 21

Amuleta pentru bogatie cu Carti Castigatoare 2024

Purtati aceasta formula castigatoare imbogatita cu talismane si simboluri de bun augur pentru a avea intotdeauna norocul de partea dumneavoastra.

   Este un mare energizant al bogatiei pentru oricine joaca la loterie,investeste la bursa sau care isi asuma orice risc financiar .

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 22

Portofel rosu pentru monede cu Cocos 2024

Acest portofel rosu de bun augur are un cocos puternic si chipes pentru a raspandi barfele si energia negativa. Cocosul este un simbol puternic impotriva politicii, tradarilor pe la spate, barfelor si persoanelor suparatoare.

        Poarta acest portofel pentru a asigura armonia in relatiile tale,pentru a te proteja impotriva oricui are intentii rele si impotriva pierderii banilor.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 23

Amuleta Lotus Mandala cu 28 Hum 2024

Aceasta amuleta este conceputa pentru a mentine siguranta in timpul calatoriilor de agrement sau calatoriilor de afaceri.

    Silaba sacra Hum risipeste raul de toate felurile si va asigura ca sunteti protejat impotriva intentiilor rele ale altora.

    Cand este purtata, ajuta la prevenirea evenimentelor nefericte .De asemenea, este o protectie excelenta impotriva vatamarii spiritului de orice fel.

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 24

Amuleta Vultur stralucitor 2024

Amuleta pentru mari onoruri si distinctie .Acest vultur stralucitor care se inalta spre noi inaltimi si spre noi orizonturi inseaamna aventuri palpitante si noi realizari care urmeaza. Pe de o parte este Talismanul Scolastic care reprezinta succesul la examene , pe de alta parte este Amuleta Aspiratiei care inseamna ca puteti obtine orice in viata. Aceasta amuleta este perfecta pentru orice student sau pentru orice tanar care isi face drum in viata.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 25

Amuleta Tai Kat Tai Ley pentru noroc 2024

Portocala si Para semnifica impreuna “Tai Kat Tai Ley ”, ceea ce inseamna Mare Noroc, Mare Avantaj pe care le vei primi in mare masura.

      Purtati acest activator de noroc pentru a atrage noroc ,energie, oportunitati si mari profituri in viata noastra .

      Include si Oglinda Dorintelor care va reflecta si absorbi toate energiile norocului pe care il intalnesti.

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 26

Amuleta traditionala pentru blocarea bogatiei 2024

Aceasta moneda de blocare a pierderii banilor ,pastreaza averea si bunurile in siguranta.

        In perioadele de volatilitate economica , cand cineva este afectat de pierderi , sau in perioadele cu schimbari mari de energie ,devine imperativ sa pastram ceea ce avem.

         Moneda de blocare prezinta puternica Amuleta Dakini pentru a proteja bogatia si bunurile.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 27

Amuleta Talismanul pecetei cerului 2024

Amuleta Pecetea Cereasca il prezinta pe Imparatul de Jad, care ofera o mare intelepciune si intuitie si care aduce norocul unor mentori puternici si a unor oameni de ajutor in viata .Purtati aceasta amuleta pentru a beneficia de norocul ceresc si pentru a manifesta noi oportunitati minunate de care puteti profita cu usurinta.

 

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 28

Amuleta Talismanul pecetei pamantului 2024

Aceasta amuleta a Pecetei Pamantului il prezinta pe Zeul Maimuta ,cunoscut pentru intelectul si capacitatea sa de a duce la bun sfarsit fapte extraordinar de indraznete.De asemenea, este renumit pentru puterea, ingeniozitatea si loialitatea sa. Purtati acest talisman pentru a controla toate circumstantele legate de elementul Pamant si pentru a beneficia de norocul adus de Sigiliul Pamantului din cei 24 de Munti.

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 29

Statueta Cocos cu Testoasa Dragon 2024

Reprezinta victoria si succesul. Cand Cocosul si broasca Testoasa-Dragon apar impreuna,ele reprezinta nu doar obtinerea victoriei,ci si victoria care dureaza.

 

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 30

Placa Tai Sui 2024

Se spune ca Tai Sui-ul reprezinta zeitatea care se ocupa de tot ce se intampla pe pamant intr-un anumit an. Exista 60 de Tai Sui in total si fiecare an este condus de un Tai Sui diferit, pana cand ciclul se termina si reporneste.

 

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 52 Galeata de aur pentru noroc 2024

     Verde -  Pentru bogatie si abundenta .Norocul bogatiei se manifesta atunci cand energiile bogatiei sunt activate in spatiul de viata al cuiva .Si nu exista o modalitate mai buna de a stimula energiile bogatiei decat cu donite de aur.  Aceasta donita verde cu aur umpluta pana la refuz prezinta broasca cu 3 picioare pentru a atrage bogatia si prosperitatea .

Rosu - Pentru succes si realizare. Norocul bogatiei se manifesta atunci cand energiile bogatiei sunt activate in spatiul de viata al cuiva. Aceasta donita rosie cu aur umpluta pana la refuz reprezinta Dragonul Ceresc pentru succes si norocul din ceruri .

Albastru - Pentru sanatate si longevitate. Aceasta donita albastra cu aur umpluta pana la refuz prezinta Wu Lou si piersica pentru sanatate si longevitate.

Alb - Pentru iubire neintrerupta.  Aceasta donita argintie cu aur umpluta pana la refuz prezinta crin roz pentru dragostea vesnica.

Galben - Norocul financiar se manifesta atunci cand energiile bogatiei sunt activate in spatiul de locuit al unei persoane .Aceasta donita galbena cu aur umpluta pana la refuz prezinta portocala si para pentru a activa norocul “Mare Auspicious”

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 53

Statueta unicorn celest din cer 2024

Unicornul celest aduce energii vindecatoare si rezultate pozitive.
    Unicornul Ceresc este primul animal al constelatiei Broasca Testoasa Neagra si aduce un rezultat pozitiv in tot ceea ce faci .Atrage magie si farmec in viata ta si simbolizeaza pozitivitate ,speranta ,libertate si bucurie.

 

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 54

Statueta Leopardul cerului 2024

Leopardul cosmic ofera un avantaj cosmic.

   Leopardul Cerului este al 7-lea animal al Constelatiei Dragonul Verde. Aduce putere , forta si rezistenta , precum si abilitatea de a se camufla asa cum este nevoie.

 

 

 

Amulete si Remedii Feng Shui 2024 - 55

Statueta furnicarul cerului 2024

Furnicarul celest protejeaza ceea ce ai si atrage noi bogatii .
    Primul animal din constelatia Phoenixului Cenusiu. Aduce noroc in afaceri si in problemele financiare . Minunat pentru a scapa de lucrurile negative pe care nu le poti vedea si pentru a elimina obstacolele care iti pot sta in cale 

 

 

 ✔️Vezi produsele Feng Shui pentru anul 2024 aici

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe