Ambasador al brandului STONEMANIA

Ambasador brand STONEMANIA

Ambasador al Brandului STONEMANIA

Vă invităm să vă alăturați echipei noastre în calitate de Ambasador al Brandului STONEMANIA.

STONEMANIA un magazin spiritual ce oferă o selecție diversă de peste 20.000 de produse spirituale, predominând cristalele naturale, produsele pentru aromaterapie, produsele Feng Shui și cărțile spirituale.

Valorile noastre

La STONEMANIA, ne mândrim cu corectitudinea noastră față de clienți, oferirea de prețuri corecte și contribuția catre societate prin informații benefice și gratuite despre cristalele naturale si spiritualitate. Credem în puterea educației și investim în mod constant în crearea de conținut de calitate pe blogul nostru și pe rețelele sociale.

Cine poate fi Ambasador al Brandului STONEMANIA?

Căutăm persoane iubitoare de cristale naturale și de spiritualitate, care sunt sincere, oneste și care valorizează etica. Nu contează dacă ai doar câțiva urmăritori sau mii, pasiunea ta și dorința de a împărtăși aceasta cu mai multe persoane sunt cele mai importante pentru noi.

Responsabilități

Ca ambasador al brandului STONEMANIA, responsabilitățile tale pot include:

  1. Împărtășirea Experiențelor: Dorim să împărtășești povestea ta despre cum cristalele noastre naturale și produsele spirituale te-au impactat în călătoria ta spirituală. Poți face asta prin postări pe social media, bloguri sau videoclipuri.

  2. Educația și Înțelegerea: În calitate de ambasador, ar trebui să cunoști în detaliu gama noastră de produse și să fii capabil să răspunzi la întrebări sau să împărtășești informații despre acestea. Scopul este să ajutăm clienții noștri să înțeleagă și să valorifice la maxim proprietățile spirituale ale produselor noastre.

  3. Participarea la Evenimente: Ne așteptăm ca ambasadorii noștri să participe la evenimente speciale sau promoții STONEMANIA, pentru a interacționa cu comunitatea și pentru a împărtăși experiența lor cu produsele.

  4. Promovarea Produselor și Evenimentelor STONEMANIA: Responsabilitățile tale vor include, de asemenea, promovarea produselor și evenimentelor noastre pe canalele tale de social media și printre cercul tău de prieteni. Aceasta include partajarea de postări, etichetarea STONEMANIA în postările tale, și comunicarea despre produsele și evenimentele noastre într-un mod autentic și pozitiv.

  5. Colectarea și Împărtășirea Feedback-ului: Dorim să îmbunătățim constant ceea ce oferim, așa că vom conta pe tine pentru a aduna și a împărtăși feedback de la clienți și urmăritori. Acesta poate include sugestii de produse, idei pentru evenimente sau orice altceva ce ar putea ajuta la îmbunătățirea experienței STONEMANIA.

Beneficii

În schimbul contribuției tale, vei avea parte de produse gratuite sau cu discount, invitații la evenimente exclusive, și oportunități de a câștiga bani.

Cum să aplici

Pentru a aplica, te rugăm să completezi formularul disponibil pe această pagină. Echipa noastră va revizui aplicarea ta și te va contacta în cazul în care te potrivești cu valorile și așteptările noastre.

Alătură-te nouă și devino parte din mișcarea STONEMANIA de a aduce spiritualitatea mai aproape de oameni!

Ambasador STONEMANIA