EnglishRomanian

7 cristale protectoare pentru calatorii

7 cristale protectoare pentru calatorii

 

Aceste cristale pot fi folosite pentru a stimula distractia si aventura. Ele asigura protectie pentru o calatorie in siguranta.

Cristalele emit frecvente si energii, deoarece sunt creaturi vii, ca si noi. Ele pot fi integrate in viata noastra de zi cu zi, precum si in calatoriile noastre.

Pana la urma, pietrele pretioase si semipretioase sunt folosite de mii de ani pentru a aduce vindecare in toate aspectele - fizice, mentale si spirituale.

Iata care sunt cele 7 cristale pe care trebuie sa le ai cu tine intr-o excursie:

 

 

Malachit - cristal protector pentru calatorii

 

 

 

Malachitul - este un cristal protector in special pentru cei care calatoresc cu avionul sau pe autostrazi aglomerate. Este un bun protector impotriva oricaror accidente. Are propietati calmante si ajuta la inlaturarea fricii asociate zborurilor. Malachitul este considerat cristalul avertizarii deoarece se spune se va sparge cand un pericol se apropie. Purtati un malachit in buzunar pentru a va calma si a va ajuta sa treceti cu usurinta de la o stare la alta.

 

 

 

 

 

Ametist - cristal protector pentru calatorii

 

 

 

Ametistul - este una dintre cele mai traditionale si vechi pietre semipretioase pentru protectie utilizata in ziua de astazi. Respinge energia negativa si protejeaza impotriva atacurilor psihice si nevazute. Ametistul ofera protectie impotriva hotilor si sporeste flexibilitatea personala si spiritul de cooperare, care poate fi util atunci cand calatoriti.

 

 

 

 

 

 

Acvamarin - cristal protector pentru calatorii

 

 

 

Acvamarinul - Legendele si interpretarea spirituala moderna sunt de acord ca acvamarinul este cea mai buna piatra protectoare pentru calatoriile pe apa si ne fereste de inec. Ajuta si calmeaza persoanele care au rau de mare. Reduce tensiune si stresul intr-o calatorie.

 

 

 

 

 

 

 

Hematit - cristal protector pentru calatorii

 

 

 

Hematitul - ne ajuta sa ne mentinem cu picioarele pe pamant si stimuleaza concentrarea. Ajuta la rezolvarea problemelor si pastreaza atentia asupra nevoilor fundamentale de supravietuire. Hematitul contracareaza starile de oboseala sau moleseala. Poate fi folosit si pentru a reduce teama si ingrijorarile, dar si ca elixir pentru calmare. Bea un pahar cu apa in care a fost tinut cateva minute un cristal de hematit inainte de a pleca intr-o calatorie.

 

 

 

 

 

Cuart fumuriu - cristal protector pentru calatorii

 

 

 

Cuartul fumuriu - ofera o protectie excelenta in timpul calatoriilor. Mareste instinctele de supravietuire, influenteaza pozitiv cooperarea si vigilenta si ajuta la disiparea negativitatii. Aceasta piatra va poate ajuta la calmarea starilor de neliniste cauzate de conditiile meteorologice si a traficului aglomerat. Combate radiatiile de orice fel.

 

 

 

 

 

 

Ochi de tigru - cristal protector pentru calatorii

 

 

 

Ochiul de tigru - este stabilizator si ajuta la impamantare. Imbunatateste integritatea, vointa, increderea de sine, puterea personala si promoveaza rabdarea. Imbunatateste simturile si perceptia in locuri sau imprejurari necunoscute. Acest cristal aduce noroc si adauga vitalitate si optimism, creeaza sentimente de siguranta si respect fata de sine. Va ajuta sa va simtiti acasa oriunde va aflati.

 

 

 

 

 

Turmalina neagra - cristal protector pentru calatorii

 

 

 

Turmalina neagra - protejeaza impotriva energiei negative emanata de ceilalti calatori. Va ajuta sa va izolati si sa va pastrati energia atunci cand stati in apropierea persoanelor cu energie nagativa. Protejeaza impotriva tuturor radiatilor negative; in calatorie va protejeaza de radiatiile masinariilor din aeroporturi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe