Ultimele postari

Aboneaza-te la blog


10 cristale care te ajuta sa dormi linistit

10 cristale care te ajuta sa dormi linistit


Un somn bun si odihnitor noaptea este una din pietrele de temelie ale unei vieti sanatoase.

Obtinerea unei cantitati adecvate de odihna noaptea este legata de numeroase beneficii: stres si anxietate mai reduse, stare de spirit imbunatatita, claritatea mintii si memoria, precum si cresterea imunitatii.

S-a demonstrat ca un somn mai bun poate imbunatati sanatatea noastra generala si se folosesc diferite metode pentru a realiza acest lucru. Se folosesc medicamente si alte metode, in speranta unui somn profund si odihnitor.

Utilizarea cristalelor poate fi o metoda pe care majoritatea oamenilor nu au incercat-o.

Structura moleculara a cristalelor si pietrelor semipretioase rezoneaza la anumite frecvente, care pot corespunde cu propriile campuri energetice, ajutang la echilibrarea energiei si imbunatatirea bunastarii noastre.

Deci, data viitoare cand urci in pat, incearca sa dormi cu aceste cristale langa tine pentru a-ti imbunatati somnul:

Ametist - Cristale pentru somn
Ametistul - Calmeaza mintea, curata blocajele pentru a oferi pace si seninatate. Ajuta in cazurile de insomnie, cand exista o minte hiperactiva. Ajuta la amintirea si intelegerea viselor. Acest cristal deschide chakra coroanei si te aliniaza cu intelepciunea divina. Aliniaza undele creierului la frecventa calmului.

Turmalina - Cristale pentru somn
Turmalina neagra - Din punct de vedere energetic, este foarte buna pentru protectie si impamantare. Din punct de vedere mental, este profund calmant. Din punct de vedere fizic, aceasta ofera un flux constant de relaxare profunda in tot corpul.


Lepidolit - Cristale pentru somn

Lepidolitul - Ajuta la depasirea insomniei, opreste gandurile obsesive si filtreaza distragerile externe.Piatra lunii - Cristale pentru somn
Piatra lunii - O piatra conectata la energia lunara, incurajeaza visul lucid. Ea echilibreaza mintea cu emotiile noastre, creand o relatie armonioasa pentru a ne ajuta sa avem un somn odihnitor.


Jad - Cristale pentru somn
Jadul - Cunoscuta ca piatra visurilor, imbunatateste intelepciunea si este un simbol al puritatii si linistii. Este un cristal cu o energie neobisnuit de moale si iubitoare. Este deosebit de util pentru contrabalansarea grijilor banilor deoarece are puterea de a ne atribui frecventa bogatiei.

Jasp rosu - Cristale pentru somn

Jaspul rosu - Ne ajuta sa pastram energia cand dormim, stabilizand aura si protejand marginile. Plasat sub perna, ne ajuta sa ne amintim visurile.

Hematit - Cristale pentru somn
Hematitul - Elibereaza mintea de excesul de ingrijorari si tulburari psihice. Relaxeaza corpul, vindeca durerea emotionala profunda si aduce confortul expansiv prin activitatea chakrei radacinii si conectarea noastra intr-un flux constant de intarire a legaturii cu pamantul.


Cuart roz - Cristale pentru somn
Cuartul roz - Promoveaza relaxarea prin atenuarea energiei dure de toate soiurile si aducerea vindecarii la corp, minte si emotii. Este un aliat excelent atunci cand inveti sa practici auto-compasiunea, acceptarea de sine si incurajeaza in mod constant comunicarea cu tine.


Labradorit - Cristale pentru somn
Labradoritul - Ajuta la echilibrarea chimiei si la refacerea puterii creierului in timpul somnului. De asemenea, ajuta la deschiderea celui de-al treilea ochi si trezeste intuitia.

Amonit - Cristale pentru somn

Amonitul - Acest cristal este o creatura veche, fosilizata care netezeste energia bruta si toxica si promoveaza o relaxare profunda. De asemenea, promoveaza imunitatea, sanatatea fizica si protectia energetica prin restructurarea terapeutica a aurei in timpul somnului.Comentarii

Sortati dupa:
De unde pot comanda setul întreg?
Am comandat de la dumneavoastra. Sper sa imi fie de folos!
Scrie un review
Oferta zilei: Bol tibetan cantator Nepal 9cm cu perna colorata
25% reducere
pentru acest produs
Vezi produsul
Pretul este redus doar astazi!