EnglishRomanian

10 cristale care te ajuta sa dormi linistit

10 cristale care te ajuta sa dormi linistit

10 cristale care te ajuta sa dormi linistit

 

Un somn bun si odihnitor noaptea este una din pietrele de temelie ale unei vieti sanatoase.

Obtinerea unei cantitati adecvate de odihna noaptea este legata de numeroase beneficii: stres si anxietate mai reduse, stare de spirit imbunatatita, claritatea mintii si memoria, precum si cresterea imunitatii.

S-a demonstrat ca un somn mai bun poate imbunatati sanatatea noastra generala si se folosesc diferite metode pentru a realiza acest lucru. Se folosesc medicamente si alte metode, in speranta unui somn profund si odihnitor.

Utilizarea cristalelor poate fi o metoda pe care majoritatea oamenilor nu au incercat-o.

Structura moleculara a cristalelor si pietrelor semipretioase rezoneaza la anumite frecvente, care pot corespunde cu propriile campuri energetice, ajutang la echilibrarea energiei si imbunatatirea bunastarii noastre.

Deci, data viitoare cand urci in pat, incearca sa dormi cu aceste cristale langa tine pentru a-ti imbunatati somnul:

Ametist - Cristale pentru somn

 

 

 

Ametistul - Calmeaza mintea, curata blocajele pentru a oferi pace si seninatate. Ajuta in cazurile de insomnie, cand exista o minte hiperactiva. Ajuta la amintirea si intelegerea viselor. Acest cristal deschide chakra coroanei si te aliniaza cu intelepciunea divina. Aliniaza undele creierului la frecventa calmului.

 

 

 

 

 

 

 

Turmalina neagra - Din punct de vedere energetic, este foarte buna pentru protectie si impamantare. Din punct de vedere mental, este profund calmant. Din punct de vedere fizic, aceasta ofera un flux constant de relaxare profunda in tot corpul.

 

 

 

 

 

Lepidolit - Cristale pentru somn

 

 

 

 

Lepidolitul - Ajuta la depasirea insomniei, opreste gandurile obsesive si filtreaza distragerile externe.

 

 

 

 

 

 

Piatra lunii - Cristale pentru somn

 

 

 

Piatra lunii - O piatra conectata la energia lunara, incurajeaza visul lucid. Ea echilibreaza mintea cu emotiile noastre, creand o relatie armonioasa pentru a ne ajuta sa avem un somn odihnitor.

 

 

 

 

 

Jad - Cristale pentru somn

 

 

 

Jadul - Cunoscuta ca piatra visurilor, imbunatateste intelepciunea si este un simbol al puritatii si linistii. Este un cristal cu o energie neobisnuit de moale si iubitoare. Este deosebit de util pentru contrabalansarea grijilor banilor deoarece are puterea de a ne atribui frecventa bogatiei.

 

 

 

 

Jasp rosu - Cristale pentru somn

 

 

 

 

Jaspul rosu - Ne ajuta sa pastram energia cand dormim, stabilizand aura si protejand marginile. Plasat sub perna, ne ajuta sa ne amintim visurile.

 

 

 

 

Hematit - Cristale pentru somn

 

 

 

Hematitul - Elibereaza mintea de excesul de ingrijorari si tulburari psihice. Relaxeaza corpul, vindeca durerea emotionala profunda si aduce confortul expansiv prin activitatea chakrei radacinii si conectarea noastra intr-un flux constant de intarire a legaturii cu pamantul.

 

 

 

 

 

Cuart roz - Cristale pentru somn

 

 

 

Cuartul roz - Promoveaza relaxarea prin atenuarea energiei dure de toate soiurile si aducerea vindecarii la corp, minte si emotii. Este un aliat excelent atunci cand inveti sa practici auto-compasiunea, acceptarea de sine si incurajeaza in mod constant comunicarea cu tine.

 

 

 

 

 

Labradorit - Cristale pentru somn

 

 

 

Labradoritul - Ajuta la echilibrarea chimiei si la refacerea puterii creierului in timpul somnului. De asemenea, ajuta la deschiderea celui de-al treilea ochi si trezeste intuitia.

 

 

 

 

Amonit - Cristale pentru somn

 

 

 

 

Amonitul - Acest cristal este o creatura veche, fosilizata care netezeste energia bruta si toxica si promoveaza o relaxare profunda. De asemenea, promoveaza imunitatea, sanatatea fizica si protectia energetica prin restructurarea terapeutica a aurei in timpul somnului.

 

 

Comentarii

Recenzii clienti

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Ella
Ella
28.08.2021
Comentariu
Chihlimbarul baltic relaxează cel mai bine. Are cea mai mare cantitate de succinat.
Scrie o recenzie
Distribuie mai departe