EnglishRomanian

Zece lucruri pe care toată lumea ar trebui să le știe despre cristale

Zece lucruri pe care toată lumea ar trebui să le știe despre cristale

Zece-lucruri-pe-care-toată-lumea-ar-trebui-să-le-știe-despre--cristale


Există atât de multe lucruri de învățat despre Cristale, dar aici sunt zece pentru a începe!

    1. Ele emit propriile frecvențe! Cuarțul a fost folosit mult timp în tehnologie pentru capacitatea sa de a emite o frecvență atât de regulată atunci când este stimulat.


    2. Au structura atomică cea mai ordonată din natură, ceea ce duce la cea mai lentă rată de entropie (rata la care lucrurile se descompun).


    3. Există atât de multe tipuri de cuarț, dar cele mai frecvente sunt Cristalul de stanca, Cuart roz, Ametist, Citrin și SCuart fumuriu. Cuarțul își schimbă culoarea atunci când există alte minerale prezente în timp ce crește.


    4. Apropo de Citrin, știați că majoritatea Citrinului vândut pe piață astăzi este de fapt Ametist care a fost tratat într-un laborator la temperaturi ridicate? Asta il face asta mai puțin de dorit? În nici un caz! Reduce semnificativ prețul (citrinul natural are adesea o culoare galben-verzuie și este destul de scump) în timp ce încă rezonează cu chakrele inferioare și promovează abundența și motivația. Citrinul tratat termic poate fi adesea identificat cu ușurință prin baza sa albă, care se estompează în galben auriu sau portocaliu (citrinul natural are aproximativ aceeași culoare).

Zece lucruri pe care toată lumea ar trebui să le știe despre cristale-citrin

     5. Multe cristale sunt tratate cu căldură pentru a-și intensifica culoarea. Nu este un lucru rău.


    6. Fiecare cristal rezonează cu cel puțin o Chakră. Aceasta înseamnă că frecvența pe care o emite se potrivește cu frecvența Chakrei respective. Când interacționează (de exemplu, Jasper roșu cu chakra rădăcinii), frecvențele oscilante regulate ale cristalului vă pot atrage ușor înapoi în aliniament. Aceasta este baza unor vindecări de cristal.


    7. Cristalele nu sunt doar minunate pentru corpul energetic, ci sunt minunate și pentru casă! Pur și simplu plasarea cristalelor în jurul spațiului dvs. este o modalitate excelentă de a încuraja vibrațiile bune. Asociați-le cu plante sau uleiuri esențiale pentru un plus de impuls!


    8. Cristalele pot fi identificate folosind Scala lui Moh. Această scară merge de la 1 (talcul fiind cel mai moale) la 10 (diamantul fiind cel mai greu) și este de fapt destul de simplu de utilizat. Fiecare piatră care este mai înaltă pe scară poate zgâria oricare dintre cele de mai jos. De exemplu, Cuarțul este 7 și Fluoritul este 4. Deci Cuarțul poate zgâria Fluoritul, dar Fluoritul nu poate zgâria Cuarțul. Aceasta scala clasează, de asemenea, obiectele de uz casnic, cum ar fi sticla, astfel încât să puteți verifica chiar dacă noua dvs. piatră este sticlă (un material obișnuit folosit pentru a face cristale false).

Zece lucruri pe care toată lumea ar trebui să le știe despre cristale-moh

   9. Cristalele false pot fi, de asemenea, identificate folosind câțiva factori mai ușori. Dacă vedeți un turn de Fluorit, de exemplu, de vânzare în multe magazine pentru aproximativ 100 lei, dar îl vedeți într-un magazin pentru 10 lei, ar putea fi fals. Solicitați detaliilor proprietarului magazinului. În afară de preț, puteți de asemenea să analizati culoarea - dacă vedeți un citrin „natural” ciudat de vibrant pentru doar câțiva dolari, ar putea fi sticlă colorată sau ametist tratat termic. Cele mai frecvente cristale pe care le vădem pe piață și care par că ar putea fi din sticlă sunt turnurile și alte forme lustruite (cranii, etc). Dacă un preț pare prea bun pentru a fi adevărat, cereți proprietarului magazinului mai multe detalii. Asigurați-vă că verificați și recenziile lor. Sticla colorată este frumoasă, dar structura sa atomică este un factor care o face imprevizibilă pentru munca energetică. Opalitul și Ochiul pisicii nu sunt cristale, ci de fapt sticlă. Acesta este motivul pentru care le puteți găsi pe ambele la prețuri destul de ieftine.


   10. Cristalele Aura / Titanium sunt Cristale autentice care au fost tratate într-o cameră de vid cu straturi de metale prețioase precum platină, aur, argint etc. Fiecare metal produce un palet curcubeu diferit. Aceste frumuseți nu sunt în general ieftine, dar merită! Noile lor curcubee înseamnă că interacționează cu întregul dvs. sistem energetic și promovează aceleași calități minunate ca Cuartul, dar cu noi caracteristici adăugate!

Zece-lucruri-pe-care-toată-lumea-ar-trebui-să-le-știe-despre--cristale-aura

Pagina principalaUrmatorul articol
Distribuie mai departe