EnglishRomanian

Simțiți vibrațiile de vară cu aceste cinci cristale

Simțiți vibrațiile de vară cu aceste cinci cristale

Simțiți-vibrațiile-de-vară-cu-aceste-cinci-cristale

   Vara este aici oficial iluminându-ne spiritul cu zilele sale lungi, însorite și vibrațiile pozitive. Totul din natură se mișcă în cicluri, inclusiv noi. Începem anul cu iarna, un moment de restaurare în timp ce ne hrănim intuiția. Apoi vine primăvara, un moment pentru a planta semințe și a lucra din greu pentru a le aduce la bun sfârșit. În urma activității de primăvară este vară, un moment pentru a ne întrerupe și a ne bucura de viață în timp ce așteptăm ca ceea ce am plantat să devină înflorit. Când înflorirea s-a încheiat, există un moment de eliberare cunoscut sub numele de Toamnă, când noi și natura ne pregătim pentru un nou ciclu.

   Pe măsură ce căldura verii crește, avem șansa să absorbim soarele și să ne reîncărcăm spiritul din energia pe care am petrecut-o în primăvară. Proiecte noi sunt în plină desfășurare, iar treaba noastră este să oferim spațiu pentru ca acestea să înflorească. În această pauză, putem să ne hrănim răbdarea și să ne conectăm cu ceea ce iubim cu adevărat in viață. Vara ne aduce Anotimpurile Soarelui Racului: cunoscut pentru îngrijirea de sine, Leu: cunoscut pentru joc și Fecioară: cunoscut pentru vindecare. Energia astrologică a verii ne acordă permisiunea de a opri și a mirosi trandafirii în timp ce tindem spre rădăcinile noastre și ne hrănim sufletul.

   În plus față de anotimpurile astrologice, putem simți și vibrațiile de vară prin utilizarea cristalelor. Cristalele sunt instrumente puternice, conectate la energia Universului. Fiecare vibrează la o anumită frecvență și ne poate ajuta să ne reglăm propria frecvență energetică pe canalul lor. Puteți utiliza cristalele într-o varietate de moduri, din multe motive diferite, inclusiv alinierea la vibrațiile verii și ciclurile Mamei Natură. Mai jos sunt primele cinci cristale pentru a vă ajuta să vă acordați vara. Luați în considerare aceste cristale ca propria dvs. sursă energetică de vitamina D.

Simțiți-vibrațiile-de-vară-cu-aceste-cinci-cristale-citrin

Citrinul, altfel cunoscut sub numele de soare lichid, aduce atât vibrații pozitive, cât și optimism. Are puterea de a elimina orice energie negativă din interiorul sau din jurul vostru și este una dintre puținele cristale care nu are nevoie niciodată de curățare. Așezați-le în fereastra bucătăriei pentru a amplifica puterea Soarelui și a o aduce în casa voastră. Dacă vă simțiți puțin jos sau nu vă bucurați de viață din plin, luați câteva bucăți mai mici, puneți-le în buzunar sau țineți-le în timp ce meditați pentru a simți puterea Soarelui care vă aliniază cu bucuria inimii.

Piatra Soarelui este echivalentul unei raze de soare pe care o puteți ține în mână. Aduce lumină și căldură întregului dvs. sistem energetic, măturând orice întuneric sau vibrații negative. Luați în considerare Vitamina C  pentru sufletul dvs., deoarece vă vindecă și vă curăță aura. Piatra soarelui vine într-o varietate de forme, inclusiv o calitate a pietrei prețioase pe care o puteți găsi în coliere și brățări. Purtați-le sau puneți-le în buzunar pentru a încuraja sa aveti un aer de jucăuș, deoarece vă trezește copilul interior și vă amintește că viața este menită să ne bucure.

Carneolul este o piatră de plăcere și bucurie. Este conectat la chakra voastră sacrală sau la a doua chakră, care este poziționată la nivelul buricului. Carneolul are puterea de a activa acest centru de plăcere, încurajându-vă să căutați activități care să se simtă bine pentru suflet. Dacă vă simțiți plictisit sau blocați în rutină, luați o bucată pentru a invita aventura în viața voastră și amintiți-vă ce bucurie este să fiți în viață. Puteți, de asemenea, să țineți acest cristal vibrant în timp ce meditați sau să purtați câteva pe mâini pentru a vă aduce cel mai creativ și mai pasionat sine.

Simțiți-vibrațiile-de-vară-cu-aceste-cinci-cristale-cuart roz

Cuarțul roz este piatra iubirii necondiționate. Îți redă spiritul conectându-te cu bucuria inimii tale. Cuarțul roz îți amintește, de asemenea, să ii iubești pe cei din jurul tău, care este un ingredient cheie pentru viața ta socială în timp ce navighezi pe valurile de căldură ale verii. Luați o bucată dacă aveți nevoie de o îmbrățișare mare sau trebuie să găsiți compasiune pentru cei din jur. Este, de asemenea, o piatră minunată pentru a aduce răbdare în locul frustrării. Dacă simțiți căldura verii care vă aprinde flăcările interne, lucrați cu Cuart roz înainte ca focul să-i ardă pe cei din jur. Puteți medita ținând acest cristal sau puteți așeza unele pe frunte în timp ce vă așezați pentru a vă fierbe flăcările și a vă reaminti că dragostea este mai puternică decât chiar Soarele.

Acvamarin este un alt cristal de răcire. Rezonează cu frecvența oceanului pentru a aduce fluiditate și calm ființei tale. Când temperaturile cresc, atât în ​​interior, cât și în exterior, apucă o bucată pentru a simți că tocmai ai sărit în Pacificul rece. De asemenea, vă va încuraja să mergeți cu fluxul pe măsură ce vibrațiile de vară cresc. Puneți câteva în buzunar sau purtați un colier pentru a vă ajuta să vă relaxați în nopțile calde și să aveți încredere în ritmul vieții voastre.

Amintiți-vă că puterea reală constă în capacitatea sa de a întineri sufletul. Luați-vă timp pentru a face o pauză și a vă bucura de viață în acest sezon. Petreceți timp cu prietenii, râdeți până la 3 dimineața și faceți loc pentru îngrijirea de sine. Folosiți cristalele de mai sus pentru a vă ajuta să intrați în adevărata esență a verii: bucuria.

Distribuie mai departe