EnglishRomanian

Simbolul infinitului - Semnificație spirituală

Simbolul infinitului - Semnificație spirituală

simbolul infinitului

 

    Simbolul infinitului este figura opt rotită orizontal. Reprezintă atemporalitatea, potențialul infinit și nemărginirea. Există un element de înțelepciune, perspectivă și oportunitati nelimitate cu simbolul infinitului.

Principalele aspecte de explorat cu simbolul infinitului sunt cele referitoare la numerologie, șarpe, tarot și spiritualitate.

Deci, care este semnificația spirituală a unui simbol infinit?  Ce înseamnă în funcție de numerologie și tarot?

Simbolul infinitului- cifra 8    Simbolul infinitului și numerologia 8:

    După cum sa stabilit, acest simbol unic este literalmente numărul 8 pe partea sa. Aceasta are o mare semnificație energetică și spirituală. Numărul 8 din numerologie este numărul abundenței. Reprezintă un potențial nelimitat și o înțelepciune infinită. 8 este un număr foarte practic în numerologie. De asemenea, este asociat cu karma, schimbul de energie care dă și primește. Ciclurile de manifestare sunt incluse aici. Continuă să apară modele repetate în viața ta? Sau ești capabil să depășești vreo karma negativă și să începi din nou?

  Succesul, realizările, realizările materiale și tot ceea ce se referă la mediile fizice intră sub sfera 8. Simbolul infinitului este aspectul spiritual al numerologiei (sensul și esența numărului 8). Abilitățile dvs. de manifestare sunt amplificate și cu numărul 8. Este un număr foarte puternic! În esență, simbolismul energetic al „infinitului” și potențialul infinit care îl însoțește, este echilibrat cu elementele practice ale numărului 8.

  Cei cu calea vieții 8 sunt destinați succesului. Prin urmare, ne putem uita la calea vieții 8, adică să înțelegem mai bine simbolul infinitului. Calea vieții 8 este ambițioasă, motivată, inspirațională și orientată spre obiective. Au o prezență puternică și un sentiment de autoritate personală.

De asemenea, sunt capabili să obțină multă prosperitate și abundență în timpul vieții lor.

Simbolul infinoitului-sarpe   Simbolul infinitului semnificație spirituală: un simbol al atemporalității

   Atemporalitatea, împuternicirea personală, bucuria și cunoașterea sunt semnificațiile primare ale acestui simbol unic și universal. Există un sentiment de eternitate, așa că, dacă acest simbol apare în legătură cu o lectură de dragoste sau o interogare, să știi că dragostea ta este eternă.

   Pur în romantism, simbolul infinitului reprezintă dragostea și legăturile sufletului pereche. Ați cunoscut această persoană pentru totdeauna, sufletele voastre sunt împletite și există un cablu karmic care vă conectează. Karma poate fi și ea pozitivă - nu doar negativă!

   Platonic și în afaceri, carieră, prietenie sau comunitate, relațiile tale sunt în continuă mișcare. Ele pot dura mult timp și - din nou - este posibil să fiți conectat karmic pe parcursul vieții anterioare. Sufletul este etern.

    Lucrurile sunt întotdeauna într-o stare de mișcare constantă, iar acesta este mesajul cheie cu simbolul infinitului. Nu există început sau sfârșit, ci doar mișcare, schimbare și transformare. Recunoașterea acestui lucru vă poate aduce multă abundență și oportunități de creștere.

  Este, de asemenea, simbolul infinitului este cunoscut pentru a reprezenta șarpele, creatura asemănătoare unui șarpe simbolică spiritualitate, înțelepciune și căutarea conștiinței de sine. Ouroboros este numele dat simbolului antic al șarpelui.

   Șarpele în raport cu simbolul infinitului își mănâncă propria coadă. Aceasta înseamnă „completare” - cerc complet și natura ciclică a existenței. Sinele este literalmente în spirală în jurul său, întâlnindu-se la început și la sfârșit. Deci, simbolul infinitului este despre căutarea nesfârșită a înțelepciunii, cunoașterii divine, spiritului și conștiinței de sine.

Simbolul infinitului-tarot    Simbolul Infinitului / Numărul 8 din Tarot: Forță

  Forța este cartea de tarot asociată cu simbolul / numărul infinitului 8. Forța deține o putere karmică și își propune să aducă echilibru și armonie. Adevărata forță începe din interior și acest mesaj al tarotului se referă adesea la forța emoțională.

Realizarea, prestigiul, progresele profesionale, datoria și fundamentele sunt asociate cu Forța. Alte forme de putere pot fi spirituale.

   Cartea Forței reale arată o femeie care mângâie un leu. Este afectuoasă, caldă și iubitoare, dar puternică; are nevoie de putere interioară pentru a îmblânzi fiara sălbatică! Această imagine puternică arată, de asemenea, nivelul ei de înțelepciune și control emoțional. Este nevoie de mult pentru a putea îmblânzi un leu, care este maiestuos, puternic și reprezentativ pentru sinele primar.

   Astfel, instinctele noastre de animale pot fi echilibrate cu sinele nostru spiritual. Infinitul (simbolul) reprezintă începutul și sfârșitul sinelui și mintea inferioare și sinele și mintea superioare. Ambele trebuie să fie echilibrate și integrate pentru a crea întreaga persoană.

   Și odată cu integritatea și completarea vine realizarea de sine. Recunoașterea că suntem atât animale, cât și ființe spirituale capabile de o putere superioară și capacități extraordinare de manifestare, ne permite să trăim viața într-un mod echilibrat. Armonia interioară și prosperitatea ne sunt disponibile. Suntem ființe atemporale și veșnice cu potențial limitat.

Concluzie: simbolul infinitului Semnificație și semnificație spirituală

   Infinitul este despre călătoria către realizarea de sine și conștientizarea spirituală. Dar, nu este vorba despre a deveni deconectat de la noi și viețile noastre fizice. Simbolul infinit aduce pământ și sentimente de confort, securitate și protecție.

Integritatea se realizează atunci când chakrele se află într-o stare de sănătate, armonie și aliniere. Deși simbolul infinitului nu este în primul rând asociat cu chakrele, este legat de șarpe.

Șarpele simbolizează energia kundalini - forța vieții și vitalitatea care curge prin principalele organe și chakre energetice ale corpului.

Pagina principalaUrmatorul articol
Distribuie mai departe

Produse recomandate