EnglishRomanian

Shiva Lingam - piatra dragostei, a unitatii si a intelegerii

Shiva Lingam- piatra dragostei, a unitatii si a intelegerii

Shiva lingham - Cristale naturale

-Important remediu impotriva tuturor disfunctiilor sexuale-

Shiva Lingam este o piatra sacra a religiei hinduse, localizata intr-unul dintre cele sapte locuri sfinte din India.

Aceasta se gaseste in raul Normada, loc considerat unul dintre cele mai puternice fluxuri de vindecare ale planetei.

Shiva Lingam este un simbol al iubirii, fiind un deschizator de drumuri spre dragostea adevarata aducatoare de unitate. Adevarata relatie de dragoste este o relatie cu propria noastra fiinta. Cand avem dragostea il cunoastem pe Dumnezeu. Shiva Lingam este considerata ca avand puterea de a conduce adeptii la o stare de unitate cu Divinitatea. Acestea sunt pietre perfecte pentru meditatie, vindecare și protecție spunandu-se ca emit cele mai inalte vibratii dintre toate pietrele de pe Pamant.

Cei care poseda constiinta si intelegerea pot folosi aceasta piatra ca un canal divin si pot aduce sinele inferior in contact cu sinele superior.

Shiva Lingam este un excelent ajutor in meditatie. Ea ajuta la activarea energiei kundalini si a celor sapte chakre. Trezeste centrele de energie si aduce sentimente de pace si bunastare.

Este recunoscuta pentru efectele ei benefice in lupta cu impotenta precum si cu alte probleme de natura sexuala. Vindeca orice problema de reproducere, infertilitatea si are un extraordinar efect ameliorator in ceea ce priveste simptomele ce insotesc menopauza precum si in privinta crampelor menstruale.

Energia emanata de aceasta piatra trezeste oamenilor singuri, despartiti, un puternic sentiment de comuniune, ajutand, nu de putine ori, oamenii singuri sa-si gaseasca perechea iar cei despartiti sa revina la sentimente mai bune.

Acest cristal de vindecare a fost folosit pentru a echilibra fluidele din corp, pentru a atenua durerile de spate și în tratamentul afecțiunilor prostatei.

Energia masculina pura este reprezentata de forma usor ovala a acestor pietre, pe cand energia feminina se evidentiaza prin petele neuniforme de culoare rosie ce le gasim imprimate pe acestea. Impreuna, cele doua elemente simbolizeaza unirea energiei masculine cu cea feminina.

Shiva lingam se gasesc in diferite culori, fiecare cu specificatiile sale proprii. Dintre ele, cea mai speciala este ,,meteoritul negru", denumire primita datorita culorii acesteia. Meteoritul negru, cu o greutate mai mare decat a fierului, este cea mai rara si mai sacra dintre toate pietrele Shiva.

Cum se poate reîncărca această piatră?

Există un număr de moduri de a reîncărca / curăți aceasta piatra:

Purificarea se poate realiza atat prin clatirea cu apa rece timp de 2-5 minute, cat si prin trecerea pietrei de mai multe ori prin flacara unei lumanari.

Incarcarea cu energie se poate realiza prin lasarea la soare sau la lumina noptilor cu luna plina timp de 6-12 ore. Pentru o maxima eficienta se recomanda incarcarea acestora in fiecare luna.

Exista si posibilitatea de a-ti directiona propria energie catre interiorul pietrei. Acest lucru se realizeaza tinand piatra in mana stanga si strangand degetele peste aceasta si, prin concentrare, comunicam pietrei ce energii dorim sa amplificam. Spre exemplu: dragostea, puterea, sanatatea, etc.

Timpul efectiv in care se realizeaza procedura variaza in functie de capacitatea fiecaruia de concentrare, de la 30 de secunde, pana la 1-2 minute.

Shiva lingham - Pietre semipretioase

Shiva lingham cristale

 

 

 

 

 

 

 

Cristalele pot fi achizitionate de aici: http://www.stonemania.ro/pietre-semipretioase/shiva-lingham/

Comentarii

Recenzii clienti

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Tuxy
Tuxy
28.07.2020
Comentariu
Mulțumim!
Scrie o recenzie
Distribuie mai departe