EnglishRomanian

Serpentinul – puterea Kundalini

Serpentinitul – puterea Kundalini

Serpentinul – puterea Kundalini

Serpentinul este cristalul care corespunde cu chackra bază, chackra coroană și are capacitatea de a purifica și de a energiza toți centri energetici la nivelul organismului (toate chackrele). Din punct de vedere al corpului fizic, Serpentinul corespunde cu pancreasul, cu reglarea nivelului de insulină, cu echilibrul calciului și al magneziului, dar și cu detoxifierea și cu procesul limfatic. Poate fi de asemenea folosit pentru eliberarea durerii.

Ce este Serpentinul?
Numele de Serpentin nu se referă la un singur mineral, ci vorbim despre un grup de minerale de silicat de magneziu care au o structura genetică similară. Denumirea provine din limba latină și semnifică „asemenea unui șarpe”, acest lucru datorându-se culorii verzi cu aspect de solzi, fapt pentru care este asociat cu aspectul reptilelor.

Serpentinitul – puterea Kundalini 1Puterea spirituală a Serpentinului
Similitudinea pe care Serpentinul o are cu pielea de șarpe plasează acest cristal într-o tradiție îndelungată în folosirea lui pentru a proteja împotriva mușcăturilor de șarpe sau de scorpion. Conform legendelor, piatra de Serpentin a fost folosită pentru a scoate otrava de la nivelul rănilor și folosit sub formă de tratament, acest cristal ajutând la creșterea eficacității pentru remediile medicale prescrise în vremurile străvechi.

În Egiptul Antic scarabeul de Serpentin era îngropat alături de morți pentru a ajuta la trecerea în Viața de Apoi. Plasat la nivelul inimii cu inscripții care să afirme reuniunea cu pământul și trecerea spiritului în eternitate, Serpentinul a simbolizat pentru multe veacuri puterea divină și înțelepciunea.

Energia de ancorare foarte puternică a acestei pietre ajută la reconectarea cu pământul, dar nu neapărat la nivel fizic, cât mai degrabă la nivel spiritual. Culoarea verde închis a acestui cristal îl asociază cu chackra inimii. Energia Serpentinului trece inclusiv prin chackra gâtului, al treilea ochi sau prin chackra coroană, ajutând astfel să aducem energie proaspătă în întreg sistemul nostru energetic. Ceea ce diferențiază cristalul de Serpentin de alte cristale folosite pentru curățarea chackre-lor este asocierea cu șarpele Kundalini.

Energia Kundalini și Serpentinul
Plasarea cristalului de Serpentin la baza coloanei vertebrale poate ajuta la trezirea Kundalini, „puterea șarpelui” Kundalini. Atunci când discutăm despre Kundalini avem în vedere acel curent, acea energie de natură magică, un amestec tantric de energie sexuală masculină și feminină.

Practic Kundalini este acea energie electromagnetică subtilă care are abilitatea de energiza și de a potența chackrele, având inclusiv efect în a aprinde flacăra iubirii spirituale și ducând la uniunea cu divinul. Atunci când energia Kundalini este trezită și traversează toate chackrele, această energie revine la chackra sacrală. În cele din urmă această energie combină dorința carnală cu o conștiință evoluată. Mai mult, puterea personală este transformată într-o adevărată forță creativă extrem de potentă.

Serpentinitul – puterea Kundalini 2Energia Kundalini funcționează asemenea unei forțe vitale la nivel energetic care uneori poate deveni blocată sau dezechilibrată. Trezirea energiei Kundalini vizează deblocarea acestei energii astfel încât ea să circule lejer, iar pentru acest lucru este necesară realinierea chackrelor. Serpentinul ajută la deschiderea, alinierea și activarea chackrelor, susținând curgerea liberă a energiei Kundalini, ajutându-te astfel să ajungi la noi niveluri în dezvoltarea spirituală.

Puterea de vindecare
Piatra de Serpentin este de multe veacuri apreciată pentru abilitățile de vindecare. Are o reputație foarte bună de a controla nivelul de insulină de la nivelul corpului și de a regla modul în care pancreasul este implicat în vindecarea diabetului sau în reglarea glicemiei. Se consideră faptul că prin folosirea acestui cristal pot fi eliminați paraziții.

Puterea transformatoare a Serpentinul
Serpentinul este o piatră foarte puternică în practicile șamanice. Este un cristal care oferă viclenia unui șarpe în călătoria care implică regăsirea sufletului și stimulează regenerarea și schimbarea asemenea unui șarpe care renunță la pielea sa. Datorită proprietăților transformatoare, Serpentinul este foarte util inclusiv pentru a oferi abilitatea de a deveni foarte convingător atunci când trebuie să te exprimi la nivel verbal. Energia acestui cristal poate fi folosită ca sprijin pentru a înțelege efectele vieților anterioare asupra prezentului, dar și pentru a transforma calitățile negative în daruri pozitive pentru a înțelege înțelepciunea câștigată la nivelul sufletului.

Pentru cei interesați să beneficieze de energia puternică a Serpentinului, produsele pe bază de Serpentin din oferta magazinului StoneMania pot fi oricând o alegere inspirată. Indiferent dacă vrei să îți completezi colecția de cristale sau să incluzi în practicile cu cristale Serpentin ori dacă vrei să dăruiești unei persoane dragi acest cristal, în oferta StoneMania vei putea găsi diferite produse care au la bază unul dintre cristalele încărcate cu o energie foarte puternică.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe