EnglishRomanian

Rolul pisicilor in viata noastra

Rolul pisicilor in viata noastra

Rolul pisicilor in viata noastra (absorbția energiilor negative)


Pe lângă natura lor jovială și caracterul independent, pisicile se mai evidențiază printr-o caracteristică, aceea că pot absorbi energiile negative din jurul lor. Se prea poate să nu crezi din start o astfel de afirmație, dar, de mii de ani pisicile au fost venerate pentru puterile lor vindecătoare și pentru norocul pe care îl aduceau stăpânilor. Haide să vedem împreună dacă pisicile pot cu adevărat să absoarbă energiile negative din jurul nostru!
 
Pot pisicile să simtă energiile negative?
Așa cum și noi, oamenii, deținem această abilitate și pisicile au această latură „magică”, care le permite să simtă energiile negative din locuri, obiecte sau persoane. Se pare că felinele sunt chiar mai pricepute decât restul ființelor la a depista o atmosferă negativă, așa că vor acționa pentru a îndepărta orice energie îți periclitează bunăstarea.
 
Persoanele care se confruntă deseori cu dureri de cap, anxietate, furie, gelozie sau tristețe li se recomandă compania unei feline, pentru îndepărtarea tuturor acestor emoții negative.
 
Rolul pisicilor in viata noastra 1Cum pot pisicile absorbi energiile negative?

Pisicile sunt ființe uimitoare, atât din punct de vedere anatomic, cât și din punct de vedere spiritual, acestea având un rol important în viețile oamenilor. Pe lângă faptul că sunt animale de companie blânde, adeseori, joviale, felinele prezintă abilități terapeutice, de vindecare și de neutralizare a energiilor negative.
 
Putem chiar sugera că puterile pisicilor acționează precum cele ale cristalelor, care absorb energiile negative și ne redau pacea interioară. Se pare că felinele aleg să își petreacă timpul în diverse locuri din locuință, unde simt că este nevoie de acțiunea puterilor lor. De aceea este important ca noi să fim conștienți de acest întreg proces și să încercăm să nu le deranjăm.
 
O altă modalitate prin care pisicile îndepărtează energiile negative este prin tors. Știi deja că o pisică care toarce îți poate oferi o stare incomparabilă de relaxare și calm. Torsul apare atunci când o pisică se află în deplină armonie și se simte în siguranță. Ei bine, aceste sunete emise acționează împotriva energiilor neplăcute care pot amenința un anumit loc.
 
În multe culturi se credea că visele reprezintă reflecții ale lumilor spirituale. Cum a fost demonstrat științific faptul că pisicile visează, și pot dormi chiar și până la 20 de ore pe zi, probabil că acestea au timp suficient la dispoziție pentru a pătrunde pe tărâmuri mistice.
 
De exemplu, oamenii din Rusia obișnuiau să lase o pisică în interiorul unei case înainte de a se muta, pentru a alunga energiile negative în exces și pentru a transforma acel teritoriu într-un mediu sigur pentru locuit.
 
De ce venerau egiptenii pisicile?

După cum putem observa și din desenele antice, egiptenii aveau o latură sensibilă pentru prietenele noastre feline. Acestea erau considerate adevărate simboluri ale divinității și protecției, iar cei care le făceau rău erau aspru pedepsiți.
 
Relația egiptenilor cu felinele era cu adevărat specială, detaliu care poate fi observat din picturi, în care pisicile erau desenate lângă scaunele stăpânilor, dar și din obiceiul acestora de a îngropa pisicile în aceleași morminte dedicate celor dragi, astfel încât ele să fie parte din familie chiar și în viața de apoi.
 
Pisicile joacă un rol important în viețile noastre, fiind animale de companie devotate, dar și adevărate protectoare împotriva sentimentelor, emoțiilor și energiilor negative.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe