EnglishRomanian

Nodul Mistic

Nodul Mistic

   Nodul mistic este cunoscut sub alte nume precum: diagrama norocoasă, nodul etern, nodul nesfârșit, nodul glorios și așa mai departe. Se mai numește și shrivasta în sanscrită. Nodul mistic își are originea în India ca o emblemă a lui Lakshmi pe pieptul lui Vishnu. Lakshmi este zeița vedică a bogăției, așa că acest simbol aduce abundență și noroc.

   Acest nod mistic este un simbol despre care se spune că își înghite propria coadă și simbolizează natura eternă a înțelepciunii și a compasiunii. Multe alte culturi antice au noduri mistice, de exemplu, puteți privi modelele de geometrie sacră celtică sau islamică.

   În budism, nodul mistic este al șaselea dintre cele opt simboluri de bun augur. Cele opt simbolizează împreună jertfe despre care se spune că i-au fost prezentate lui Buddha când a atins iluminarea. Nodul mistic este, de asemenea, legat de multe alte semnificații din budism. Combinația compasiunii și înțelepciunii, la fel ca acest nod, aceste două lucruri sunt împletite și conectate. În cultura asiatică, nodul mistic este, de asemenea, conectat la viață lungă, armonie și continuitate.

Nodul Mistic- abtibild 

  Modalități de a lucra cu nodul mistic

Cultura asiatică aduce nodul mistic în multe dintre farmecele lor decorative. Un nod interminabil de snur roșu este adesea asociat cu un alt simbol asiatic. Culoarea roșu este cea mai de bun augur din feng shui. Este culoarea focului, a protecției, precum și a vieții și a vitalității.

Nodul mistic este un motiv găsit pe ornamente, lucrări de artă, îmbrăcăminte, bijuterii, tatuaje și așa mai departe. Puteți purta nodul mistic sau îl puteți afișa în decorul casei. Puteți învăța chiar cum să desenați unul sau să creați unul cu snur. Metoda nu este la fel de importantă ca si conectarea cu simbolul. Dacă acest nod este ceva de care te simți atras, fiti atenti la asta.

 

   Zone Bagua De Activat

Partea amuzantă a feng shui este că puteți utiliza harta energiei bagua pentru a vă ajuta să găsiți locuri pentru a plasa obiecte care se conectează la o intenție.  Iată lista noastră cu toate zonele bagua cu sugestii despre modul în care simbolul nodului mistic ar putea fi folosit (cu intenție) în această zonă a casei dvs.

Nodul mistic-bagua

•Zhen: Familia și noile începuturi

Această zonă este legată de familie și vitalitate. Un nod mistic în această zonă a casei tale poate invita armonia familiei atât cu compasiune, cât și cu înțelepciune.

•Xun: Bogăție și abundență

Zona Xun este favorita feng shui. Așezarea unui nod mistic aici ar putea susține un sentiment de abundență infinită cultivând în același timp înțelepciunea și compasiunea.

•Tai Qi (Centru): Sănătate și bunăstare generală

Centrul casei tale îți afectează bunăstarea generală și afectează toate domeniile vieții tale. Centrul casei dvs. ar fi un loc excelent pentru a localiza un nod mistic cu intenția că doriți să aduceți o viață lungă și sănătoasă tuturor gospodăriilor.

Nodul mistic- room•Qian: Oameni de ajutor și călătorii

Această zonă este despre a invita binefăcătorii în viața ta. Un nod mistic situat în această zonă bagua ar putea fi stabilit cu intenția de a solicita cantități nesfârșite de sprijin și oameni de ajutor pentru dvs. și familia dumneavoastră.

•Dui: Completare și copii

Această zonă este legată de copii și bucurie. Este unul excelent pentru nodul mistic dacă doriți să aduceți mai multă conectivitate, continuitate și înțelepciune pentru familia dvs.

•Gen: Autocunoaștere și cultivare

Zona Gen este conectată la spiritualitatea și cunoștințele tale. Dacă doriți să vă cultivați lumea interioară, încercați un nod mistic în această zonă pentru a vă reprezenta angajamentul de a țese împreună viețile interioare și exterioare pentru adevărata compasiune și înțelepciune.

•Li: Faima și reputația

Zona Li este conectată la vizibilitatea ta, precum și la inspirația ta în viață. Poziția Li este energia ta de foc. Încercați un nod mistic în această zonă a casei dvs. pentru a vă reaminti să vă întoarceți întotdeauna înapoi și verificați cu nivelul dvs. de inspirație și foc în viața voastră.

•Kan: Cariera și calea ta în viață

Această zonă bagua este despre cariera și calea ta de viață. Nodul mistic este un simbol frumos de inclus aici, dacă doriți să sporiți înțelepciunea și compasiunea în orice cale urmați.

•Kun: Dragoste și parteneriate

Un alt favorit feng shui, colțul de dragoste al casei este unul important dacă doriți să aveți un parteneriat sănătos de lungă durată. Nodul mistic este o modalitate excelentă de a invita mai multă compasiune și înțelepciune în parteneriatul romantic existent sau viitor.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe