EnglishRomanian

Metode eficiente pentru purificarea energiei din casa si indepartarea energiilor negative

Metode eficiente pentru purificarea energiei din casă și îndepărtarea energiilor negative

Metode eficiente pentru purificarea energiei din casă și îndepărtarea energiilor negative

Spațiul în care trăim și în care locuim zi de zi este un mediu foarte important prin prisma energiei pe care ne-o oferă. Este important să fim conștienți de faptul că fiecare locuință este asemenea unui burete care absoarbe deopotrivă energiile pozitive și energiile negative ale oamenilor care petrec timp în casa respectivă sau care trăiesc acolo zi de zi.

De cele mai multe ori spațiile unde se stochează diferite tipuri de energii sunt colțurile locuinței, obiectele de decor sau mobilierul. Având în vedere toate aceste aspecte, este foarte important să subliniem rolul pe care trebuie să îl aibă purificarea energiei din casă și îndepărtarea energiilor negative care se pot aduna în aceste locuri.

În continuare vei putea găsi câteva dintre metodele care sunt eficiente în vederea purificării energiei din casă și îndepărtarea energiilor negative.

Optează pentru un decor minimalist
Un prim aspect de care te poți îngriji pentru a te bucura de o casă cu energie pozitivă și unde energiile negative să nu își găsească locul este alegerea unui decor minimalist. La bază termenul de „Feng Shui” vizează organizarea spațiului astfel încât să nu existe obiecte inutile sau chiar eliberarea spațiului de astfel de obiecte care nu permit energiei și fluxului vital să circule într-un mod optim în spațiul respectiv.

Atunci când într-o locuință există foarte multe momente în care obiectele îți stau în cale sau te încurcă atunci când vrei să întreprinzi o anumită activitate, foarte probabil ai prea multe obiecte și este nevoie fie de o reorganizare, fie de eliminarea multora dintre ele. Energia pozitivă scade din intensitate atunci când există o aglomerare foarte mare de mobilier și de decorațiuni. Prin urmare, un spațiu cât mai aerisit și un decor minimalist poate fi una dintre metodele prin care poți atrage energia pozitivă în locuință și prin care poți îndepărta energia negativă.

Metode eficiente pentru purificarea energiei din casă și îndepărtarea energiilor negative1Acordă atenție intrării în casă și holului
Intrarea în fiecare locuință este poarta prin care energia poate pătrunde din exterior, este ușa prin care energia din afară este adusă în casă. Din acest motiv trebuie să ai grijă ca intrarea în casă și holul casei să fie cât mai puțin aglomerat, să fie ordonat și mai ales, să fie curat.

Folosește Palo Santo
O altă metodă pentru schimbarea energiei din casă sau pentru purificarea casei este folosirea de Palo Santo. În momentul în care este ars, lemnul de Palo Santo va emana un fum foarte plăcut din punct de vedere al parfumului, cu un amestec de arome de pin, mentă și lămâie. Palo Santo este considerat a fi un lemn cu abilități de a schimba energia din locuință, dar și de a combate stările de răceală, durerile de cap, anxietatea sau inflamațiile. Lemnul de Palo Santo este folosit încă din vremuri străvechi pentru a proteja împotriva energiilor negative și pentru a aduce energii pozitive într-un anumit spațiu.

Arde frunze de salvie și tămâie
O altă modalitate prin care poți practica curățarea energiilor negative sau spiritele nedorite din locuință este prin arderea de frunze de salvie și tămâie. Salvia albă sau tămâia arsă înseamnă o mare eficiență în momentul în care există stări de depresie, supărare, resentimente sau dacă ai problema insomniei. Se spune că arderea salviei albe, dar și arderea de tămâie aduce o energie mult mai bună în casă, fapt pentru care poți încerca această variantă pentru a te bucura de o locuință cu o energie pozitivă și foarte primitoare.

Lasă lumina naturală să pătrundă în locuință
Lumina soarelui este foarte importantă pentru o energie pozitivă și o stare de spirit bună. Din acest motiv este recomandat să organizezi spațiul în așa fel încât lumina naturală să pătrundă în locuință cât mai mult timp. O casă bine luminată de soare sau de lumina naturală este mai ușor de curățat de energiile negative, dar în același timp este o casă unde poți să beneficiezi de un mediu mai sănătos pentru corp, minte și spirit.

Aerisește frecvent
Pătrunderea aerului curat este foarte importantă pentru a te bucura de un spațiu unde energiile negative să nu își găsească loc. Din acest motiv este recomandat să aerisești frecvent fiecare încăpere a locuinței pentru a nu permite energiilor negative să rămână în casă și în același timp pentru a avea un mediu sănătos unde să respiri aer curat.

Folosește lumânări parfumate
Aprinderea lumânărilor parfumate poate fi una dintre metodele prin care să schimbi energia dintr-un spațiu sau prin care să îndepărtezi energia negativă din spațiul respectiv. Se spune că lumânările ard energia negativă a unei case și îndepărtează grijile sau supărările. În același timp ajută la obținerea unui miros foarte plăcut în locuință. Poți să folosești lumânări parfumate pe care să le arzi seara în sufragerie sau în spațiul unde petreci cel mai mult timp cu cei dragi. În același timp poți opta pentru astfel de lumânări chiar și în dormitor, pentru a crea o atmosferă relaxantă și pentru a îndepărta orice griji sau orice energie care ți-ar putea afecta somnul.

Metode eficiente pentru purificarea energiei din casă și îndepărtarea energiilor negative2Apelează la energia cristalelor și a pietrelor semiprețioase
Tot în rândul metodelor folosite pentru a schimba energia unei case sau pentru a îndepărta energiile negative din casă putem adăuga și folosirea cristalelor și a pietrelor semiprețioase. Există foarte multe cristale și pietre semiprețioase care combat energia negativă sau care pot să absoarbă gândurile malefice sau negative ale persoanelor care au fost sau sunt într-un anumit spațiu. Printre cele mai eficiente astfel de cristale și pietre semiprețioase putem aminti cuarțul fumuriu, cuarțul transparent, selenitul, obsidianul sau turmalina neagră. Însă există multe alte astfel de cristale și pietre semiprețioase pe care le poți avea în vedere atunci când intenționezi să schimbi energia din locuința ta.

Folosește frecvent uleiuri esențiale
Uleiurile esențiale pot reprezenta o altă modalitate prin care să schimbi energia din locuință. Există o mare varietate de uleiuri esențiale din diferite plante și ingrediente, multe dintre acestea ajutând la relaxare precum cel de lavandă, dar și la purificarea energiilor, precum cel de Palo Santo.

Curățarea energiilor malefice cu sare de mare
Sarea de mare este recunoscută pentru faptul că are abilitatea de a schimba și de a curăța energiile. Din acest motiv folosirea sării de mare poate fi o alegere potrivită pentru a curăța energiile malerfice sau negative. Mai ales în zonele mai puțin folosite din locuință sau în colțurile camerelor se pot aduna energii negative. Pentru a curăța sau îndepărta aceste energii trebuie să pui sare în boluri și să le așezi în colțurile camerelor sau în zonele mai puțin utilizate ale camerelor și apoi să arunci sarea respectivă după o săptămână.

Evită dezordinea în casă
Un alt aspect care trebuie avut în vedere pentru a evita acumularea de energii negative în casă este evitarea dezordinii. Dacă sunt prea multe obiecte, trebuie să reduci aglomerarea obiectelor respective. Tot la fel dacă obiectele sau lucrurile pe care le folosești nu sunt organizate corespunzător, este recomandat să faci ordine. Energiile negative tind să se adune în acele spații unde există o foarte mare dezordine.

Folosește bolurile tibetane sau clopoțeii tibetani/cântători
Nu în ultimul rând o metodă foarte eficientă pentru a îndepărta energiile negative este folosirea bolurilor tibetane sau a bolurilor cântătoare. Sunetele vibrante emise de aceste boluri au fost folosite din vremuri străvechi tocmai pentru ritualuri de vindecare și purificare. Pentru a îndepărta energiile negative din cameră poți folosi bolurile tibetane sau clopoțeii tibetani/cântători. Folosirea acestor boluri tibetane presupune să te plimbi cu aceste boluri sau cu clopoței prin apropierea pereților și în centrul camerei, generând sunetele vibrante.

Ține cont de faptul că energia spațiului în care locuiești este foarte importantă și din acest motiv nu trebuie deloc să neglijezi acest aspect. Este recomandat ca frecvent să îndepărtezi energia negativă și să purifici energia casei tale. Acestea sunt câteva metode prin care poți îndepărta energia negativă din locuință și prin care poți purifica energia din casă. Dacă vrei să apelezi la cristale, pietre semiprețioase, uleiuri esențiale, lumânări parfumate, boluri tibetane sau clopoței cântători, poți găsi o mare diversitate de astfel de produse în oferta magazinului StoneMania.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe