EnglishRomanian

Diverse forme de cristale si semnificatia lor

Diverse forme de cristale și semnificația lor

Diverse forme de cristale și semnificația lor

Cristalele sunt disponibile într-o gamă variată de forme, fiecare dintre acestea având o însemnătate. Uneori te poți simți atras de un cristal și datorită formei pe care acesta o are, fie ea de piramidă, de inimă sau sferă. Dacă vrei să afli mai multe, iată câteva dintre formele cristalelor și ce semnifică fiecare.
 
Cristalele în formă de inimă
Cristalele în formă de inimă simbolizează iubirea, grija și afecțiunea. Pot reprezenta uniunea dintre două persoane și pot fi oferite în dar ca un simbol al mulțumirii și aprecierii. Inima de cristal este văzută totodată și ca un simbol al vindecării, deoarece poate aduce pace, armonie și echilibru în jurul persoanei purtătoare. Se crede că astfel de cristale posedă o energie specială, care poate atrage energii pozitive, pace și veselie în viața unui individ. Poți folosi cristalele în formă de inimă și pentru a manifesta o conexiune cu cele mai adânci dorințe ale tale.
 
Cristalele în formă de piramidă
Forma de piramidă a fost utilizată ca un simbol al spiritualității de mii de ani. Se crede că aceasta ar reprezenta conexiunea dintre lumea fizică și cea spirituală, colțurile piramidei semnificând cele patru elemente: foc, pământ, aer și apă. O piramidă din cristal reprezintă o unealtă puternică pentru focalizarea energiilor și pentru vindecare. Piramidele din cristal sunt folosite adesea pentru meditație și protecție spirituală. Totodată, acestea pot fi utilizate pentru manifestare și pentru amplificarea energiilor.
 

Diverse forme de cristale și semnificația lor1Worry stones
Cristalele worry stones sunt cristale utilizate pentru a reduce nivelul de stres și anxietate resimțite în momentele de cumpănă. Aceste pietre au o latură dreaptă, fină și sunt adesea în formă ovală sau de lacrimă. Se recomandă ținerea unei astfel de pietre între degetul mare și degetul arătător. Se spune că dacă mângâi piatra înainte și înapoi poți experimenta o stare de calm și liniște. Forma pietrei te poate ajuta să îți concentrezi atenția asupra activităților pe care le ai de desfășurat.
 
Cristalele în formă de ou
Un cristal în formă de ou te poate ajuta să canalizezi energia cristalului pentru a putea fi mai ușor de utilizat în meditație, manifestație și vindecare. Se crede că această formă este ideală pentru a purifica și a încărca alte cristale. Multe persoane folosesc astfel de cristale ca simboluri ale fertilității, renașterii și a noilor începuturi, fiind asociate cu copiii și procrearea.
 
Cristalele în formă de sferă
Cristalele în formă de sferă sunt perfect simetrice, fiind simboluri puternice pentru unitate, completare și infinit. O sferă din cristal poate simboliza universul și toate energiile existente în lume, cât și energia individului care o deține. Oamenii mai cred și că o sferă din cristal este o unealtă puternică care poate fi utilizată pentru meditație, vindecare și dezvoltare spirituală.
 
Cristalele în formă de baghetă
O baghetă din cristal poate fi utilizată în diverse practici spirituale și de vindecare, pentru a amplifica energia cristalului. Se crede că forma baghetei poate afecta tipul de energie pe care îl emană și îl atrage cristalul. Baghetele care sunt mai lungi și mai groase vor direcționa o energie mai puternică, pe când baghetele mai scurte și mai subțiri vor direcționa o energie mai liniștită. În același timp, baghetele cu un vârf bont sunt ideale pentru vindecare și purificare, iar baghetele ascuțite la vârf sunt utile pentru lucrul cu energiile.
 
Cristalele în formă brută
Cristalele în formă brută sunt acelea care nu au o formă simetrică. Ele sunt adesea lăsate în forma lor naturală, nealterată, care le păstrează frumusețea unică și farmecul aparte. Astfel de cristale pot fi utilizate ca ustensile pentru vindecare, pentru manifestarea intențiilor și dorințelor și transformarea acestora în realitate.
 
Forma cristalului poate altera sau poate potența abilitățile acestuia. Lasă-te ghidat de energiile emanate și alege cea mai potrivită formă pentru tine.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe