EnglishRomanian

Cum se utilizeaza un pendul?

Cum se utilizeaza un pendul?

Cum se utilizeaza un pendul

   Ați văzut filme în care un pendul este folosit pentru a hipnotiza pe cineva? Da, nu sunt tipurile de pendul sau modul de utilizare a acestora despre care vorbim în această postare de blog. Despre ce vorbim este radiestezia cu cristale. Este un tip specific de lucru cu pendul care dezvăluie răspunsuri la întrebări sau probleme tulburătoare pe care le-ați putea avea.

   Ce este un pendul?

  Un pendul este un obiect ponderat, de obicei, dar nu întotdeauna un cristal, care atârnă de un lanț sau cordon. Atarna în jos și este cel mai frecvent simetric pentru a evita orice părtinire în direcția leagănului.

Pendulul este intermediarul dintre tine și univers. Puneți o întrebare și pendulul spiritual vă va primi răspunsurile, transmizându-le prin modul în care se mișcă. Dacă doriți să știți cum să folosiți un pendul, trebuie mai întâi să învățați să citiți semnele. Dar, înainte de a aprofunda acest lucru, pentru ce este folosit un pendul, mai precis?

  Pentru ce se folosește un pendul?

  Un cristal pendul este folosit pentru multe lucruri. Cel mai frecvent, este folosit pentru a oferi răspunsuri la întrebări, sfaturi pentru deciziile viitoare și pentru a ajuta la găsirea unor lucruri precum obiecte pierdute, animale de companie sau apă, de exemplu. Au și utilizări spirituale. De exemplu, acestea sunt adesea folosite în scopuri de vindecare sau pentru purificarea energiei negative a unei camere. Unii spun că pot identifica chiar și alergiile prin intermediul pendulului.

Cum se utilizeaza un pendul-ametist

  Cum funcționează un pendul?

   Un cristal pendul este adesea comparat cu un al șaselea simț. Energia nevăzută transmite informații care determină mișcarea pendulului, astfel încât să o puteți interpreta. Fie că credeți că este un fel de înger păzitor, un profesor spiritual sau o formă de îndrumare divină depinde de dvs. Răspunsurile și interpretarea sunt ceea ce discutăm aici, nu raționamentul filosofic și teologic.

  Unii sugerează că reunește emisferele dreapta și stânga ale creierului, permițându-vă să luați o decizie cu mintea rațională și intuitivă combinată, mai degrabă decât una sau alta.

Relaxați-vă, credeți în voi înșivă și în univers și abordați-l cu o minte deschisă. Poate doar să te surprindă.

  Ce tip de pendul ar trebui să folosesc?

  În primul rând, nu este necesar să achiziționați un pendul strălucitor pentru ca acesta să funcționeze. Puteți obține rezultate egale sau mai bune dintr-un pendul de bază sau simplu realizat la fel de bine. Alegeți oricare se simte potrivit pentru dvs. Cu cristalele de pendul, energia joacă un rol important. Veți dori să găsiți unul care să vi se potrivească și care să fie compatibil cu energia dvs.

  Dacă întâmpinați probleme în alegerea cristalului pe care ar trebui să îl utilizați, iată un scurt ghid pentru trei dintre cele mai populare: Cuart trasnparent, Ametist si Fluorit.

  Cuartul trasnparent este cea mai populară alegere. Este unul dintre cele mai ușor de găsit cristale și este, de asemenea, unul dintre cele mai puternice din toată lumea. Superba bijuterie amplifică intențiile care pot fi un bonus extraordinar pentru radiestezie. Dacă cereți sfaturi, Cuartul nu vă va îndruma greșit.

  Ametistul este o altă alegere obișnuită pentru un cristal pendul. Are o conexiune spirituală puternică care i-ar putea crește capacitatea de transmisie. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune cristale pentru îmbunătățirea procesului decizional.

  Fluoritul este o piatră excelentă și pentru sporirea deciziei. O piatră relativ populară pentru pendule, fluoritul asimilează energia pozitivă care ajută la relaxarea corpului. Aceste proprietăți sunt fantastice pentru starea de spirit necesară în timpul radiesteziei.

Cum se utilizeaza un pendul-cristal

   Cum se folosește un cristal de pendul?

  Înainte de a vă folosi pendulul spiritual, este o idee bună să vă asigurați că cristalul este curățat. O modalitate simplă de a face acest lucru ar fi să o lăsați în natură 24 de ore. Lăsați-l să treacă în lumina soarelui, iar apoi lumina lunii este una dintre cele mai ușoare modalități de a purifica o piatră naturală.

  După recuperarea cristalului pendulului, țineți-l în mâini timp de aproximativ 10 minute. Închideți ochii și concentrați-vă asupra energiei pietrei care trece în voi și a energiei voastre care trece în piatră. Gândiți-vă la asta ca la o legătură spirituală. Împletiți energia cristalului cu a voastră. Unora le place să recite o mantră sau să se roage. Acest lucru se rezumă la preferințele personale. Când este încărcat, dacă nu îl utilizați imediat, păstrați-l într-o locație sigură. Înfășurați-l în ceva moale și păstrați-l până când sunteți gata de utilizare.

   Pentru început, asigurați-vă că aveți o minte deschisă și că nu ascultați îndoielile. Țineți pendulul în mână cel mai confortabil pentru dvs. Mulți oameni îți sugerează mâna dominantă, dar este relevantă numai dacă asta se simte mai natural. Ciupiți capătul lantului și fixați-l în jurul aratatorului. Stabiliți-vă intentia și relaxați-vă. Ține-ți mintea deschisă și așteaptă să se oprească pendulul.

   Merită remarcat faptul că cristalele pendulului funcționează cu adevărat doar cu răspunsuri „da” sau „nu”. Din acest motiv, cel mai bun lucru de făcut mai întâi este să cereți să vedeți un rezultat „da”. Aveți grijă la orice semne de mișcare. Țineți ochii deschiși și cereți un rezultat „nu”. Poate fi dificil să distingi diferența la început, dar continuă să încerci până când o faci. Tensiunea poate bloca fluxul de energie necesar pentru a vi se transmite răspunsurile. Dacă nu pare să funcționeze la început, atunci încercați din nou când sunteți mai relaxat și mai concentrat. Când sunteți mulțumit de răspunsurile dvs., treceți la câteva întrebări de bază.

  Gândiți-vă la câteva întrebări ușoare la care știți mai întâi răspunsul. De exemplu, ați putea întreba „Plouă?” sau „Cerul este albastru?” sau „Sunt în interior?” astfel încât să puteți înțelege cum se mișcă ca răspuns la întrebări. Veți crește în încredere pe măsură ce experimentați cum funcționează. Se poate roti în cercuri sau se poate legăna înainte și înapoi. Dacă rezultatele sunt exacte, atunci sunteți gata să treceți la întrebări mai personale.

  Amintiți-vă întotdeauna să păstrați întrebările clare și simple. Rămâi relaxat și concentrat. Experimentează și distrează-te! Dacă la început nu pare să funcționeze, încearcă în continuare! Vei ajunge acolo cu antrenament.

Imagini de la clienti

Review-uri
Comentarii

Recenzii clienti

5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie
Sorteaza dupa:
Cu fotografii
Trandafir Lavinia Maria
Trandafir Lavinia Maria
09.07.2021
Comentariu
Am cumpărat un pendul merkaba de la voi de pe site, cu ametist. L-am "pus" să îmi arate "da" și "nu". A făcut-o din prima, fără eroare. Wow!
Scrie o recenzie
Distribuie mai departe