EnglishRomanian

Cristale pentru imbunatatirea relatiei si a casniciei

Cristale pentru imbunatatirea relației si a casniciei

Cristale pentru imbunatatirea relației si a casniciei

Căsătoria reprezintă o legătură, o conexiune pe care o creăm împreună cu persoana iubită, și pe care o menținem atât în momentele bune, cât și în cele mai dificile. Totuși, uneori pot apărea probleme în căsnicii, care țin de dragoste, respect, atenție, comunicare, partea financiară sau alte detalii. Indiferent de natura problemei, nu există nimic ce nu se poate rezolva. Dacă ai nevoie de ajutor în acest sens, iată cum să îți reînvii căsnicia, cu ajutorul puterii cristalelor.
 
Cuarț roz împotriva geloziei
Dacă ești o persoană geloasă și nu ai motive pentru a fi, poți apela la puterile cristalului de cuarț roz. Înainte de a merge la culcare, pune un cristal pe piept, în dreptul inimii și respiră adânc, timp de 11 minute. Meditează la felul în care ți-ai petrecut ziua, la toate emoțiile pe care le-ai simțit și repetă-ți în gând faptul că inima ta nu ar trebui să simtă gelozie. Vei vedea că în scurt timp stările tale de gelozie se vor ameliora.
Lepidolit pentru decizii bune
Deși nu este un cristal atât de popular, lepidolitul te poate ajuta să iei decizii cât mai corecte și înțelepte în viața de cuplu. Acesta îți poate oferi ghidare și claritate în gândire și te poate ajuta să elimini grijile din viața ta. Dacă suferi de anxietate cauzată de relație, poți utiliza lepidolitul pentru a beneficia de calm și de un mindset mult mai sănătos.
Carneol pentru creșterea libidoului
Un cristal potrivit pentru creșterea dorinței sexuale este carnelianul, care poate crea o conexiunea cu cea de-a doua chakra. Așază cristalul în dreptul inimii și gândește-te la persoana dragă și la toate momentele plăcute petrecute împreună. Alungă gândurile negative și țintește către energii pozitive.
 
Cristale pentru imbunatatirea relației si a casniciei1Cristale pentru întărirea relației

Dacă nu ai probleme considerabile în căsnicie, dar ești în căutarea unei metode pentru a-ți întări relația, adaugă un cristal de ametist lângă un safir albastru și o sferă de cuarț roz în dormitorul tău. Safirul albastru este cunoscut drept o piatră a fidelității, deci vei atrage doar energii pozitive de partea ta, întărind relația.
 
Piatra Lunii pentru perioadele dificile
Dacă ați ajuns într-un punct în care nu vă mai regăsiți, poți apela la un cristal de piatra lunii. Acesta poate ajuta femeile să creeze din nou o conexiune cu partea lor feminină, influențând totodată și fertilitatea, în mod pozitiv.
Rubin pentru putere
Dacă observi că tu și partenerul tău uitați uneori de cuplu, ai nevoie de un rubin în viața ta. Această piatră te poate ajuta să îți reamintești de independența ta ca ființă umană, să dobândești încredere în tine și să îți poți exprima gândurile, nevoile și dorințele. Rubinul este conectat cu chakra inimii și poate fi utilizat și pentru protecție, împotriva energiilor care îți pot afecta căsătoria.
Aventurin pentru abundență
Un cristal deloc pretențios, dar extrem de util este aventurinul care poate ajuta în dragoste și în mariaj. Fiind o piatră verde este adesea utilizată pentru a reprezenta succesul și abundența financiară. Totodată, fiind conectat cu chakra inimii, poate simboliza manifestarea iubirii sau întărirea legăturilor curente.
Lapis Lazuli pentru comunicare
Dacă problema cea mai mare în căsnicia ta este comunicarea defectuoasă sau lipsa acesteia, atunci aveți nevoie de un cristal de lapis lazuli. Acesta simbolizează comunicarea eficientă a gândurilor și a sentimentelor și poate contribui la rezolvarea rapidă și calmă a neînțelegerilor.
Turmalină neagră pentru meditație
Deși nu pare a fi un cristal asociat cu iubirea, turmalina neagră este de fapt foarte puternică, în special pentru manifestarea dragostei în căsnicie. Aceasta poate ține la distanță energiile negative și te poate încuraja să fii mult mai atent la gândurile tale și să le cureți mai des prin meditație, pentru a nu influența negativ cealaltă jumătate a cuplului.
 
Cristalele pot fi de un real ajutor pentru o căsnicie cu probleme. Alege-le pe cele mai potrivite, dar nu uita că va fi nevoie și de efort din partea voastră, pentru a remedia lucrurile.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe