EnglishRomanian

Cristale benefice pentru scoala/invatatura

Cristale benefice pentru scoala invatatura

Cristale benefice pentru scoala/invatatura

   Cristalele sunt recunoscute pentru numeroasele beneficii pe care le au fie ca este vorba despre cele vindecatoare sau despre cele pe care le manifesta asupra sistemului energetic al organismului si aducerea unui echilibru al chakre-lor. Dintre aceste beneficii unele pot fi necesare pentru fiecare dintre noi in diferite momente ale zilei sau a anului sau daca vorbim despre cei care studiaza, in unele momente ale unui curs sau inainte de un examen.

 
    Numeroase teorii sustin faptul ca in interiorul cristalelor este inmagazinata o energie aparte, o energie care este conectata in mod direct cu cea a pamantului si indirect cu energia prezenta in univers si asta datorita modului de formare al cristalelor sau a varstei pe care o au, unele fiind la fel de vechi precum este si planeta noastra. Aceasta energie inmagazinata isi poate lasa amprenta asupra fiecarei persoane care intra in contact cu un anumit cristal iar pentru elevi si studenti poate constitui exact ceea ce au nevoie pentru a invata mai bine, pentru a avea o capacitate de memorare mai buna sau pentru o stare psihica pozitiva inainte de un examen. Pentru anumite persoane ajutorul nu trebuie sa vina strict in directia de a memora mai mult ci poate fi vorba doar despre deblocarea unor energii care sa poate fi folosite in directia dorita si astfel focusarea spre indeplinirea unui obiectiv sau pentru realizarea unui proiect. Pentru a sustine toate aceste informatii vom prezenta mai jos cateva cristale si rolul pe care acestea il pot juca atunci cand vine vorba despre atitudinea avuta la scoala, despre eficienta invatarii sau despre rezultatele obtinute.

Cristale benefice pentru scoala invatatura 1

Inceperea anului.

   Fie ca este vorba despre anul scolar sau universitar, fiecare dintre cei care trec prin acest moment sunt supusi unui stress legat de cunoasterea noilor colegi, profesori sau poate stress cauzat de schimbarea ritmului de viata pe care l-au avut in timpul vacantei. Un ajutor foarte bun pentru a face fata acestui stress poate fi carneol-ul si asta datorita efectului pe care il poate avea asupra chakrelor si efectului de sporire a curajului. Boost-ul de energie oferit de acest cristal poate fi resimtit si in ceea ce priveste stima de sine, sporirea energiei necesare pentru a face fata oricarei provocari emotionale dar si dezvoltarea creativitatii sau a sentimentului de satisfactie.

Cristale benefice pentru scoala invatatura 2

Urmatoarea etapa.

    Odata deposit obstacolul inceperii unui nou an de invatamant trebuie ca elevii sau studentii sa se mentina pe linia de plutire si sa fie mereu conectati la cee ace se intampla in jurul lor iar aici putem discuta despre turmalina neagra. Acest cristal este cunoscut pentru faptul ca ofera o ancora in realitate celor care o poarta si ii face sa se simta in siguranta si conectati la present. Efecte vizibile se pot vedea prin faptul ca increderea oferita de acest cristal se va manifesta in activitatea de zi cu zi a fiecaruia eliminand teama de a vorbi in public, de a raspunde la lectii sau poate de a face unele prezentari in fata clasei.
  Pirita poate fi un alt element de ajutor atunci cand vine vorba despre modul de folosire al energiei in viata de elev sau student. Acest cristal se considera a fi cel care te poate ajuta sa te protejezi impotriva emotiilor negative sau a epuizarii emotionale si astfel sa nu irosesti timp si resurse in ceva ce nu are nici un viitor sau in ceva care nu iti aduce nici un beneficiu. De asemenea purtarea lui poate fi de bun augur atunci cand se aproprie sfarsitul unei perioade mai incarcare sau a unei saptamani pentru a ajuta la refacerea si consolidarea starii emotionale.
  Amazonitul si Ametistul mai sunt cunoscute si ca cristalele somnului dulce sau a visatorilor si asta pentru ca ajuta pe cei care le au in preajma in timpul noptii sa se odihneasca si sa aiba un somn care sa nu fie deranjat de stresul din timpul zilei. In timp aveti posibilitatea de a observa diminuarea anxietatii, prevenirea supra-solicitarii sau refacerea dupa aceasta. Efectele ametistului se pot observa in cazul persoanelor care sufera de insomnia iar energia cristalului se poate genera fie de o lampa asezata pe noptiera sau poate de un cristal pus sub perna.

Cristale benefice pentru scoala invatatura 3

Finalul.

   De regula fiecare semestru se finalizeaza cu o serie de examene insa acestea pot avea loc si pe timpul semestrului sau poate fi vorba de unele teste programate sau de interviuri si teste pentru a ascende la alte institutii de invatamant sau poate chiar la unele locuri de munca. Un prim cristal ce poate fi de ajutor la aceste momente este cuartul transparent sau clar intrucat ajuta la concentrare, la focalizare si la redobandirea unui balans energetic. Ca si efecte vizibile putem avea sporirea imaginatiei, obtinerea unei minti clare si ordonate, capacitatea de memorare si ulterior de amintire a celor mai mici detalii din cee ace aveti de invatat.
Stresul de dinainte de examen este si el un factor care poate sa aduca multe probleme insa puteti sa il eliminate foarte usor cu ajutorul scolecit-ului intrucat ajuta la calmarea si stabilizarea sistemului nervos dar si la obtinerea unei capacitati sporite de comunicare si transmitere a informatiilor. Pentru cei care sufera de trac sau care sunt nervosi atunci cand trebuie sa sustina o prezentare sau un examen oral in fata comisiei acest cristal este cu siguranta ajutorul de care au nevoie. Chiar si modul de exprimare este mai bine structurat iar ideile vor avea o succesiune logica facand ca explicatiile oferite examinatorilor sa fie usor de inteles iar punctul de vedere al studentilor sau elevilor usor de sustinut.
   Cu un scop asemanator mai puteti sa folositi si ochiul de tigru fiind un cristal recunoscut pentru proprietatile sale benefice impotriva starilor de anxietate si in acelasi timp de a stimula creativitate. Acest cristal mai este cunoscut si pentru norocul si sansele fericite pe care le scoate in fata celui care il poarta, asta insemnand ca puteti foarte usor sa extrageti acel subiect la examen pe care il considerati ca fiind cel mai potrivit si usor pentru voi.
Fiecare dintre cristalele mentionate au rolul lor insa cu siguranta nu trebuie sa va bazati doar pe acestea cand vine vorba de scoala intrucat ele va pot ajuta dar nu va pot transmite informatiile pe care le puteti obtine doar citind si invatand.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe