EnglishRomanian

Cele mai cunoscute cristale pentru bijuterii

   Cele mai cunoscute cristale pentru bijuterii

Cele mai cunoscute cristale pentru bijuterii

 

De-a lungul timpului, oamenii au continuat să descopere minunății ale lumii înconjurătoare și au profitat din plin de fiecare nouă descoperire. La fel s-a întâmplat și cu pietrele semiprețioase. Având culori unice și modele diverse au ajuns să fie utilizate pentru bijuterii și să fie iubite de toți cei care le poartă, pentru simplul fapt că înfrumusețează orice ținută și îi oferă un plus de valoare.

Însă, există și numeroase persoane care aleg diverse tipuri de pietre semiprețioase datorită semnificației pe care acestea o au. Iată câteva exemple de astfel de pietre alături de legendele lor:

Cele mai cunoscute cristale pentru bijuterii- AcvamarinAcvamarinul este asociat cu apa. Energia sa de răcire poate calma furia și ajută la crearea unei stări de spirit relaxate, dar alerte. Vă poate ajuta să rămâneți conectat la înțelepciunea voastră interioară în mijlocul conflictului. Rezultatul este capacitatea de a-ți spune clar adevărul într-un mod care contribuie la pace și armonie. Dacă ai tendința să te certi, purtarea acvamarinului te poate ajuta să rămâi centrat.

Acvamarinul este o piatră a Femininului Divin. Învață o formă de putere care cedează și totuși rezistentă.

Gândiți-vă la puterea apei de a purta roca și de a o deschide când apa se transformă în gheață. Este simultan blând și puternic. Uneori apa poate fi chiar distructivă, dar acest lucru face loc pentru noi începuturi. Această putere de a spăla atașamentele face acvamarinul o piatră minunată pentru a vă ajuta să vă deschideți.

 

Cele mai cunoscute cristale pentru bijuterii- SmaraldSmaraldul este un activator pur al chakrei inimii. Vă ajută să rămâneți centrați în înțelepciunea inimii și să faceți alegeri din dragoste și compasiune. Vă deschide inima pentru a primi fluxul abundenței universale disponibile pentru noi toți și în acest fel este o piatră a abundenței. Poate ajuta la vindecarea durerilor de inimă și la hrănirea sinelui vostru emoțional. Smaraldul este o varietate verde de beril. Smaraldul este considerat o bijuterie prețioasă și a fost apreciat încă din Egiptul antic.

 

Se afirmă că smaraldul ajută la fertilitate, îmbunătățește vederea și conferă purtătorului puteri psihice. Se crede, de asemenea, că ridică depresia și ameliorează insomnia. Promovează cunoașterea de sine, visele pașnice și încurajează echilibrul și răbdarea.

 

Cele mai cunoscute cristale pentru bijuterii- rubinulRubinul este un activator al pasiunii, încrederii, determinării și aventurii. Vă ajută să vă dezvoltați curajul și să vă înfruntați temerile, trecând prin ele și experimentând vitalitatea reînnoită de cealaltă parte. Stimulând entuziasmul, dorința de a încerca lucruri noi și puterea de a le vedea, rubinul este o putere a energiei forței de viață.

Rubinul roșu este renumit ca un protector împotriva nenorocirii și sănătății proaste, de asemenea, folosit pentru a deschide inima și a promova iubirea. Oferit în dar, rubinul este un simbol al prieteniei și al iubirii. Rubinul este, de asemenea, un simbol al vitalității și regalității

 

 

 

Cele mai cunoscute cristale pentru bijuterii- SafirulSafirul albastru este o piatră de concentrare și ordine mentală, precum și de viziune interioară și conștientizare psihică. Poate ajuta la deschiderea celui de-al treilea ochi pentru a primi înțelepciune și perspicacitate, iar chakra gâtului pentru a comunica această viziune altora.

Safirul albastru este o piatră bună pentru mediumi, canale și alți lucrători psihici. De asemenea, poate ajuta pe oricine a cărui misiune este să colecteze și să organizeze informații și să le transmită altora. Este ideal pentru studenți, unde susține sarcini mentale, cum ar fi învățarea, și ajută la autodisciplină și concentrare.

Dacă utilizați acest cristal pentru a combate anxietatea sau depresia, safirul albastru poate vedea în mod eficient prin spirale de gândire când apar aceste stări și vă ajută să vă îndreptați mintea departe de căile negative.

 

Cele mai cunoscute cristale pentru bijuterii- TopazTopazul vine în multe culori care au proprietăți diferite, dar conexe. Topazul alb / clar acționează ca o lupă, ajutându-vă să manifestați așa cum doriți. Topazul de aur ajută, de asemenea, la manifestare, dar mai încet și cu mai mult accent pe conectarea și acceptarea căii tale de viață. Topazul albastru este o lupă pentru abilitățile psihice.  

Topaz, se crede că calmează un temperament urât și dă putere. Se spune, de asemenea, că îmbunătățește claritatea mentală, ajută la concentrare și crește încrederea. Pietrele topazice sunt recomandate pentru schimbări de dispoziție, insomnie, îngrijorare, frică, depresie și epuizare.

Topazul este o piatră dură, un opt pe scara de duritate Mohs. Poate fi găsit în multe culori, inclusiv roșu, portocaliu, piersic, roz, auriu, galben, albastru, maro, verde, alb și clar.

 

Cele mai cunoscute cristale pentru bijuterii- Tanzanit

Tanzanitul albastru-violet este o piatră prețioasă descoperită recent, despre care se spune că este legată de tradițiile tribului Masai, care cred că are proprietăți curative. Masai oferă tanzanit copiilor nou-născuți, deoarece se crede că reprezintă viața.

Prin armonizarea și conectarea inimii și a chakrei celui de-al treilea ochi, tanzanitul este o piatră puternică pentru activarea compasiunii și creșterea capacității de a spune adevărul în inima ta. Este o piatră integratoare care ajută la trezirea unei conștiințe iluminate bazate pe întreg.

 

 

 

 

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe