EnglishRomanian

Cele mai bune 10 cristale pentru spatiul de lucru

Cele mai bune 10 cristale pentru spațiul de lucru

Cele mai bune 10 cristale pentru spațiul de lucru

Cristalele și pietrele semiprețioase sunt folosite în diferite moduri și pentru diferite scopuri. Anumite persoane folosesc cristalele pentru proprietăților vindecătoare, în vreme ce alte persoane le folosesc pentru a curăța energia anumitor spații sau pentru a schimba energia spațiilor respective. Există situații în care cristalele sunt folosite inclusiv pentru a decora sau a amenaja anumite spații.

Din acest motiv anumite cristale pot fi foarte utile și foarte eficiente pentru a fi utilizate în spațiul de lucru. Indiferent dacă vorbim despre un birou, un spațiu comercial sau un spațiu alocat pentru home office, cristalele pot contribui semnificativ pentru a schimba vibrațiile și energiile atunci când desfășori activitatea profesională. În multe cazuri cristalele se pot dovedi a fi mai eficiente atunci când vine vorba despre spațiul de lucru decât atunci când sunt folosite acasă.

Cele mai bune 10 cristale pentru spațiul de lucru1Datorită faptului că spațiul de lucru presupune prezența mai multor tipuri de energii și datorită faptului că nu întotdeauna poți alege cu cine să lucrezi sau cu cine să interacționezi zi de zi, folosirea cristalelor poate fi extrem de utilă. Astfel vei putea avea la îndemână instrumente pentru a te proteja de energii negative, de stresul generat de alte persoane, de energia joasă a altor persoane, dar în același timp poți favoriza un mediu care să genereze vibrații de succes și de abundență financiară.

Categorii de cristale pentru spațiu de lucru
Cristalele pentru spațiul de lucru sau pentru locul de muncă sunt încadrate în două categorii, în funcție de scopul acestora și în funcție de proprietățile lor. Astfel avem cristale pentru succes la locul de muncă și cristale pentru protecție împotriva stresului sau a protecției la locul de muncă.

Cristalele pentru succes la locul de muncă ajută la crearea vibrațiilor pozitive, pentru obținerea unei clarități mentale superioare, pentru atragerea abundenței și pentru a aduce bunăstare. Sunt cristale care sunt de cele mai multe ori din categoria cristalelor care atrag energie pozitivă, fiind utile pentru crearea unui mediu potrivit la locul de muncă sau în spațiul unde activezi.

De cealaltă parte, cristalele pentru a combate stresul la locul de muncă sau pentru protecția în spațiul de lucru te ajută să creezi un spațiu asemenea unui glob de sticlă pentru protecție în jurul tău. Aceste cristale combat energia negativă, ajută la diminuarea stresului și pot să fie foarte utile pentru a depăși o situație nedorită.

În rândul acestor cristale regăsim în general cristalele pentru protecție și cele de ancorare, fiind utile pentru a sta conectat și sigur în interiorul tău, indiferent de ceea ce se întâmplă din perspectiva circumstanțelor exterioare la locul de muncă sau la birou.

Pornind de la aceste aspecte, în continuare vei putea găsi 10 dintre cristalele care pot fi folosite foarte eficient pentru spațiul de lucru, pentru a aduce o energie mai bună în acest spațiu și pentru a crea un mediu în care să existe mai multă creativitate și mai multă inspirație.

10 cristale foarte utile pentru spațiul de lucru

Cuarțul roz este unul dintre cele mai eficiente cristale pentru a crea un mediu de lucru în care să domnească pacea. Este un cristal care îmbunătățește vibrațiile și iubirea necondiționată, dar și compasiunea. Dacă ai dificultăți în a te conecta cu alte persoane la locul de muncă, folosirea cuarțului roz te poate ajuta să creezi conexiuni mult mai profunde. Mai mult, te poate ajuta chiar să iubești ceea ce faci. În situația în care deja iubești ceea ce faci la locul de muncă, acest cristal poate fi folosit pur și simplu pentru a amplifica acest sentiment și poate atrage alte persoane în acest sentiment. Cuarțul roz poate fi purtat pe corp sau poate fi păstrat în zona biroului sau a spațiului de lucru pentru a îmbunătăți toate relațiile la locul de muncă.

Cuarțul transparent sau cristalul de stâncă este un alt cristal care poate fi foarte util pentru spațiul de lucru. Este un cristal foarte puternic care se numește „maestrul vindecător” din anumite motive. În primul rând ajută la echilibrarea tuturor chackrelor, de la chackra rădăcină și până la chackra coroană. Ajută la îmbunătățirea clarității mentale și te poate ajuta să clarifici fiecare lucru care te blochează. Mai mult, vorbim despre un cristal care amplifică vibrațiile și energiilor tuturor celorlalte cristale, dar în același timp poate să te ajute pentru amplificarea oricărei energii care se află în spațiul tău de lucru. Din acest motiv este important să programezi cuarțul transparent cu intențiile tale, în caz contrar existând riscul ca lucrurile să decurgă mai rău decât îți dorești. Această piatră semiprețioasă poate fi folosită eficient pentru orice intenție legată de locul de muncă sau de afacere. Poate fi purtată pentru o mai mare claritate și pentru un mai bun sentiment al scopului. Nu în ultimul rând este un cristal care poate fi amplasat la nivelul biroului sau al spațiului de lucru.

Cele mai bune 10 cristale pentru spațiul de lucru2Crisocola mai este numită piatra comunicării. Prin prisma faptului că ajută la deschiderea chackrei gâtului, ajutând la afirmarea adevărului propriu și a înțelepciunii interioare. Este inclusiv o piatră care crește puterea personală, ajutând la conectarea cu experiențele tale și la comunicarea acestor experiențe. Crisocola este o piatră semiprețioasă utilă de fiecare dată când te confrunți cu provocarea vorbitului în public sau cu învățarea altora, fiind eficientă pentru calmarea sentimentelor de teamă și a stresului atunci când îți folosești vocea. Pentru a îmbunătăți înțelepciunea și comunicarea poți păstra piatra de crisocola pe birou sau în spațiul de lucru.

Lapis Lazuli este piatra energiei spirituale, ajutându-te să te conectezi cu înțelepciunea superioară și cu adevărul suprem al Universului. Este un cristal al manifestării, ajutându-te să transformi visurile în realitate. Prin faptul că susține deschiderea chackrei celui de-al treilea ochi, acest cristal ajută la susținerea inspirației, a rezolvării problemelor și a noilor idei, dar și a creativității. Este un cristal excelent pentru munca creativă precum design sau scris. Ajută inclusiv la găsirea de idei noi și la accesarea intuiției.

Turmalina verde este una dintre cele mai eficiente cristale pentru deschiderea chackrei inimii. Este o piatră semiprețioasă care susține armonia, echilibrul, optimismul și gratitudinea. Vorbim despre un cristal al manifestării, ajutându-te să atingi scopurile cu bucurie și cu conexiune. Atunci când ai nevoie de transformare pozitivă sau de atingerea obiectivelor în plan profesional, poți folosi cu încredere Turmalina verde.

Pirita este cristalul pe care trebuie să îl ai atunci când ai nevoie de mai multă bunăstare și abundență la locul tău de muncă. Indiferent dacă ai nevoie de creștere, de mai mulți clienți sau de mai mult succes financiar, pirita este piatra de care ai nevoie. Este ideală pentru atragerea norocului, dar și pentru a crea stabilitate financiară prin prisma proprietăților sale de împământare. Folosirea piritei poate să te susțină puternic să avansezi în scopurile tale și vei găsi astfel puterea și rezistența pentru a obține orice lucru îți dorești. Plasează pirita pe birou sau în spațiul de lucru pentru a deveni un magnet pentru abundență.

Cuarțul fumuriu este un cristal de ancorare și de împământare blândă prin faptul că ajută la îndepărtarea vibrațiilor negative, dar și la îmbunătățirea clarității și a rezistenței fizice. Atunci când te simți confuz(ă) la locul de muncă sau când ai dificultăți în a observa realitatea situației, cuarțul fumuriu te poate ajuta în acest sens. Este un cristal care te ajută să te conectezi cu energia pământului în timp ce eliberează sau mută gândurile negative și stresul. Folosirea acestei pietre semiprețioase te ajută să gândești în situațiile complicate sau atunci când ai nevoie de o mai bună concentrare.

Obsidianul negru este unul dintre cele mai puternice „instrumente” atunci când vine vorba despre folosirea cristalelor pentru a găsi soluții atunci când simți că ceea ce faci pare să nu funcționeze în plan profesional. Obsidianul negru este un cristal cu rol mare de protecție și pentru a absorbi energiile negative. Se recomandă folosirea acestuia atunci când ai nevoie imediată de ajutor din partea Universului pentru a te proteja de situațiile cu adevărat extreme. Această piatră semiprețioasă are abilitatea de a aduce la suprafață toate emoțiile negative și de a te ajuta să le eliberezi. Însă odată ce ai eliberat toate aceste emoții, vei putea păstra spațiul de lucru curat și limpede din punct de vedere energetic.

Malachitul este piatra semiprețioasă menită a absorbi energia negativă și vibrațiile negative, contribuind la transformarea lor în cel mai bun lucru care se putea întâmpla. Este o piatră a transformării, ajutând la curățarea vibrațiilor și la aducerea la suprafață a vibrațiilor astfel încât acestea să poată fi eliberate. Malachitul poate fi folosit fie pentru curățarea energiei negative, fie pentru a te proteja de frecvențele electromagnetice emanate de către dispozitivele eletronice. Dacă te simți blocat(ă) dintr-o anumită perspectivă, vei putea să te folosești de energia Malachitului pentru a îndepărta orice lucru care îți stă în cale.

Turmalina neagră este o piatră semiprețioasă foarte utilă pentru a te proteja de orice fel de negativitate. Este cu adevărat de ajutor în situațiile în care trebuie să interacționezi cu oameni negativi sau având o energie nefastă. Prin prisma faptului că poate crea un glob energetic în jurul tău și în același timp să permită energiei să curgă, turmalina neagră poate transforma energiile negative în vibrații înalte, dar în același timp poate identifica vibrațiile negative pentru a te proteja de acestea. Dacă știi că trebuie să interacționezi cu persoane negative, poți folosi turmalina neagră.

Ochi de tigru este unul dintre cele mai eficiente cristale pentru a lucra cu stresul. Încă din urmă cu multe veacuri, această piatră este folosită ca amuletă sau talisman pentru a proteja de vibrațiile negative. Proprietățile sale echilibrează chackra rădăcină, ajutând să regăsești sentimentul de putere și de forță chiar și atunci când ai de înfruntat obstacole. Poate să ofere sentimentul de forță asemenea unui tigru. Prin faptul că poate ajuta la ancorare și la centrarea energiei, cristalul Ochi de tigru este foarte util pentru a centra energiile necesare spațiului de lucru. Mai ales atunci când simți că ești blocat(ă) într-un mediu negativ, acest cristal este foarte util.

Ametistul este cristalul foarte util pentru energie pozitivă și vibrații înalte. Ajută la eliminarea stresului și la echilibrarea emoțională. De asemenea susține îmbunătățirea concentrării și a motivației. Energia Ametistului ajută la atragerea bunăstării și a abundenței, susținând comunicarea cu ghizii spirituali. Ajută inclusiv la reducerea fricilor, a furiei și a anxietății, aspecte foarte uile pentru orice spațiu de lucru sau mediu în care lucrează o echipă. Pentru atragerea prosperității se recomandă plasarea Ametistului pe birou sau în spațiul de lucru pentru mai multă claritate și îndrumare în activitățile efectuate în spațiul de lucru.

Remarci finale
Dacă ești printre persoanele care apelează constant la cristale și pietre semiprețioase ori dacă vrei să încerci să folosești aceste „instrumente”, cristalele enumerate și prezentate mai sus pot fi printre cristalele pe care să le folosești în spațiul de lucru. Indiferent de domeniul de activitate și indiferent dacă ai nevoie de un cristal pentru un birou, pentru un spațiu comercial sau pentru un cabinet medical, poți să alegi din lista de mai sus cristalele care se potrivesc cel mai bine cu ceea ce ai nevoie.

Fie că vrei să plasezi astfel de cristale în spațiul în care îți desfășori activitatea, fie că vrei să porți la încheietura mâinii, la gât sau sub formă de breloc cristalele preferate atunci când ești în timpul programului de lucru, trebuie să știi că vei putea găsi o mare diversitate de produse realizate din cristalele enumerate mai sus în oferta magazinului StoneMania.

Tot ceea ce trebuie să faci este să arunci o privire asupra ofertei StoneMania de astfel de produse din cristale și să alegi exact cristalele pe care dorești să le folosești. Acestea te vor putea ajuta atunci când îți dorești un sprijin pentru a obține bunăstare, abundență și belșug atunci când te afli în spațiul de lucru. De asemenea te vor putea susține pentru a crea o energie pozitivă sau pentru a te proteja de energiile negative atunci când te afli în spațiul unde îți desfășori activitatea.

Comentarii

Recenzii clienti

iti place acest articol?
Scrie un comentariu
Scrie o recenzie

Nicio recenzie gasita. Fii primul care scrie!

Scrie o recenzie
Distribuie mai departe